ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس یا نه

mina555
15-08-2007, 00:20
کامپیوتر من مدتی است که دچار مشکل شده جوری که مثلا my ducument من hidden شده و یا عکس ها و آهنگ هام نیست و پسوند بعضی از folder هام Exe شده می خواستم ببینم که کامپیوترم چه مشکلی داره و اگه ویروس هست چه جوری از دستش راحت شم ویندوز هم چند بار عوض کردم ولی از بین نرفته . لطفا کمکم کنید .
با تشکر

nightmare
15-08-2007, 00:23
بعضی از folder هام Exe شده

New Folder.exe

اینجارو ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا یه آنتی ویروس آپدیت شده هم سعی کنید تو سیستم همیشه داشته باشید ، مثل NOD32 ، Kaspersky ...

تا بعد ...

mina555
15-08-2007, 21:45
کاری که گفتین کردم ولی تاثیر نداشت خصوصیات این ویروس را ندارد . 1 باره دیگه خصوصیاتش رو می گم my doucument را hidden کرده بعضی از folder ها رو با هر اسمی پسوند exe داده عکس هام و بعضی از آهنگ هامو پاک کرده یا hidden کرده در folder option هم نمی گذارد پسوند فایل ها را ببینیم . خواهشا کمک کنید .
مرسی

nightmare
15-08-2007, 22:05
ببینید دوست عزیز به جز اون ویروس ، در این صورت خیلی مدل دیگه از ویروس ها می تونه باشه .
(از دوستان می خوام اگه کسی ویروس خاصی رو که شما میگید ، میشناسه تجربه خودش رو در اختیارمون قرار بده )

قبل از هر چیز یه آنتی ویروس خوب نصب کنید و اونو آپدیت کنید . بعد می تونید ویندوز رو از طریق زدن دکمه ی F8 قبل از بوت شدن با حالت Safe Mode بالا بیارید و سیستم رو اسکن کنید .

با این حال ، تجربه ی شخصی که من دارم ، ویندوزی که ویروسی بشه و بعد بخواد درست بشه دیگه ...
( پیشگیری بهتر از درمان است )

تا بعد ...

Maximillion
15-08-2007, 23:57
شما سوالتون رو اینجا هم مطرح کنید:

این هم میتونه به شما کمک کنه.سیستمتون رو توی یک دقیقه اسکن میکنه.

noia
16-08-2007, 02:46
آره ویروسه :5: , حتما با یه آنتی ویروسه به روز ( مثل کاسپراسکای ) سیستمو اسکن کن , احتمالا مشکل بر طرف میشه .
البته یه ویروسم نیست , بلکه کالکشنی از ویروسهاست .!
موفق باشی :10: