forouzesh
06-09-2005, 00:22
با عرض سلام و خسته نباشيد.
از مديران متخصص در امور اشكالات كامپيوتر درخواست كمك فوري در مورد مشكل اساسي زير را داشتم.
1.من كامپيوترم چند روزي است كه با مشكل بر خورده است.مشكل اين است كه من وقتي
مي خواهم كامپيوتر را روشن كنم وقتي كه دكمه روي كيس را كه براي روشن كردن كامپيوتر مي زنم پس از چندين بار زدن سريع(تند تند.يا پشت سرهم) بوق كوچك (صدايي كه از داخل كيس مي ايد) (6 الي7 مرتبه صدا مي زند) وكيس در حالت نيمه روشن باقي مي ماند و مانيتور نيز روشن نمي شود(مانيتور را من امتحان كردم سالم است).
ولي وقتي كه كيس را كمي اين ور انور مي كنم روشن ميشود و كار ميكند و به حالت عادي خود بر مي گردد و مثل هميشه كار مي كند ولي تا مي خواهم كمي كيس را اين ور وانور كنم دوباره با مشكل بالا برخورد مي كنم وكامپيوتر خاموش مي شود.
لطفا من را كمك و راهنمايي كنيد.
لطفا پاسخ كامل و صحيح و دقيقي را بدهيد كه كارساز باشد.
-------------------------------------------------------------------------
لطفا يك سايت نيز در مورد مشكلات كامپيوتري مثل مشكل بالا معرفي كنيد.
از مديران متخصص در امور اشكالات كامپيوتر درخواست كمك فوري در مورد مشكل اساسي زير را داشتم.
1.من كامپيوترم چند روزي است كه با مشكل بر خورده است.مشكل اين است كه من وقتي
مي خواهم كامپيوتر را روشن كنم وقتي كه دكمه روي كيس را كه براي روشن كردن كامپيوتر مي زنم پس از چندين بار زدن سريع(تند تند.يا پشت سرهم) بوق كوچك (صدايي كه از داخل كيس مي ايد) (6 الي7 مرتبه صدا مي زند) وكيس در حالت نيمه روشن باقي مي ماند و مانيتور نيز روشن نمي شود(مانيتور را من امتحان كردم سالم است).
ولي وقتي كه كيس را كمي اين ور انور مي كنم روشن ميشود و كار ميكند و به حالت عادي خود بر مي گردد و مثل هميشه كار مي كند ولي تا مي خواهم كمي كيس را اين ور وانور كنم دوباره با مشكل بالا برخورد مي كنم وكامپيوتر خاموش مي شود.
لطفا من را كمك و راهنمايي كنيد.
لطفا پاسخ كامل و صحيح و دقيقي را بدهيد كه كارساز باشد.
-------------------------------------------------------------------------
لطفا يك سايت نيز در مورد مشكلات كامپيوتري مثل مشكل بالا معرفي كنيد.