PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حرکت با موس در فضای سه بعدی ؟

cheflis2003
14-08-2007, 17:38
سلام دوستان
فرض کنید یه فضای سه بعدی ساخته شده .
آیا روشی وجود داره که بتونیم با حرکت موس و یا با استفاده از کلید ها داخل این فضا در
جهت های دلخواه حرکت کنیم (در فضای رندر شده ).
دوستان اگر اطلاعاتی در این زمینه دارن لطفا راهنمایی کنن.
متشکرم

SomeThink
14-08-2007, 18:36
بهتره امین زیکزاک جواب بده ! چون تجربه داره!
اما با نرم افزار quest 3d میشه این کار رو انجام داد!

hrgh2
14-08-2007, 19:44
هي رفيق در فضاي سه بعدي و در 3ds max اين كار قابل اجراست كه با موس يا صفحه كليد در فضاي سع بعدي در تمام جهات حركت كني

SomeThink
14-08-2007, 22:14
هي رفيق در فضاي سه بعدي و در 3ds max اين كار قابل اجراست كه با موس يا صفحه كليد در فضاي سع بعدي در تمام جهات حركت كني

البته این چیزی که من گفتم دیگه نیازی به باز کردن برنامه نداره!
فایل خروجی یک فایل اجراییه!

مرتضی nvcd
14-08-2007, 22:49

یعنی بعد از رندر هم می شه؟

sarina_sh
14-08-2007, 22:50
سلام دوست خوب.
همون طوری که خودتون هم می دونید وقتی ما صحنه های سه بعدی را رندر می کنیم در واقع اونها را به صورت دنباله ای از تصاویر در می آریم . که این تصاویر دو بعدی هستند بنابراین ما نمی تونیم اینکار رو بکنیم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

cheflis2003
15-08-2007, 10:47
بالاخره باید یه راهی باشه ؟چون من این قضیه رو عملا با چشم توی یه شرکتی دیدم.البته مجریه طرح با MAX کار کرده بود. اما الان توی همون شرکت یه شخص دیگه ای اومده و میخواد همین کار رو درد قالب یه طرح دیگه با مایا انجام بده ، حتی قرارداد هم بسته.اما من به اون شخص دسترسی ندارم.
با این حال باز اگه دوستان اطلاعاتی دارن .
لطف کنن و راهنمایی کنن

Aminzikzak
15-08-2007, 11:48
سلام ...
همونطور که SomeThink گفت ... با نرم افزار کوئست میشه ولی خوب
1. باید برنامه نویس خوبی باشی
2. باید اکسپورتهات استاندارد باشه ...

این محیط میتونه محیطی نزدیک به اونچیزی که تویه رندر میبینید البته بر پایه DirecX به شما نشون بده مثل بازیها ...
نورهای داینامیک داره و ...

البته اگه همین الان شروع کنید به یاد گیری این نرم افزار شاید سال دیگه یا سال بعدش بتونید یه چیزی باهاش بسازید ...

آخه خیلی گسترده و پیچیدست ...
من بعد از این مدت هنوز نتونستم بهش مسلط بشم.

cheflis2003
15-08-2007, 18:22
متشکرم دوستان از اطلاعاتی که دادین