مشاهده نسخه کامل
: new tableدر interbase
sara_she
14-08-2007, 13:19
سلام . من تو دلفي و اينتربيس تازه كار هستم
مي شه بگين براي يه پروژه vcl كه net. نباشه توي دلفي . اگه بخوايم با اينتربيس كار كنيم چه طور مي تونيم براي بانك مون جدول بسازيم. اگه نخوايم ايجاد جدولمون با كد نويسي باشه؟
و ديگه اينكه كامپوننت هاي BdpConnection با كامپوننت هاي interbaseمثل IBDatabase چه تفاوتي دارند؟ من تويه pdfاتصال به بانك رو با BdpConnection ديدم ولي حالا مي بينم كه براي interbase تو دلفي كامپوننتهاي جداگانه وجود داره فرق اين دو روش چيه؟
با سلام
- برای طراحی و ساخت جوادل از برنامه IBExport استفاده کن. (از Database Desktop همراه دلفی هم میتونی استفاده کنی که خوب نیست).
- هر پایگاه داده موتور خاص خودشو داره واسه همین کمپوننت های InterBase از بقیه جداست.
موفق باشین.
sara_she
15-08-2007, 11:02
اگه براتون امكان داره در مورد تفاوت كامپوننت هاي borland data privider مثل BdpConnection با كامپوننت هاي interbaseمثل IBDatabase هم توضيح بدين .من دقيقا نمي دون كامپوننتهاي providerچه زماني استفاده مي شند و من بهتره كدوم يك از دو مورد بالا را استفاده كنم. اصلا اين دو مي تونند جايگزين هم باشند؟
با سلام
تا جایی که اطلاعاتم جوابگو هست بهتون کمک میکنم ولی واسه پیشرفت باید دنبال منابع غنی تر باشین.
Ib از Bde قویتره . توی Ib راحت میتونی از تراکنش ها استفاده کنی که این یه امتیازه . . .
خلاصه اینو بگم که Ib از همه جهت خوبه و بهتره اونو یاد بگیری . مشکلی هم برخوردی همه آماده کمک هستن. مطمئن باش
موفق باشین
sara_she
16-08-2007, 10:57
سلام
ممنونم از توجه تون
يه سوال :
IBTransaction1 چه كاري انجام ميده و لازمه هر زمان كه مي خوايم ب با كامپوننت هاي ib كار كنيم يه نمونه ازش داشته باشيم
يا استفاده ازش اختياريه؟
با سلام
به نظرم باید باشه ، یعنی اگه نمیخوای از Transaction استفاده کنب خب چرا کارتو زیاد میکنی میتونی از Access استفاده کنی.
فرض کن واسه عابر بانک برنامه نوشتی خب ، حالا عابر اومد تا پول برداره برنامه شروع به کار میکنه و پول رو از حساب بانک برداشت میکنه
تا میخواد بنویسه تو حساب عابر یهو برق میره ، حالا چی میشه؟
مبلغ از حساب بانک برداشت ولی هیچ جایی واریز نمیشه ، اینگونه مشکلات رو میتونی با تراکنش ها یا همون Transaction حل کنی.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم ، موفق باشین
sara_she
20-08-2007, 08:34
ممنون از راهنماييتون
يه سوال ديگه در مورد ساخت جداول
برنامه ibexporet رو از كجا به دست بيارم
ديگه اينكه اگه من بخوام تو جداولي كه ساختم تغييرات اعمال كنم .مثلا نوع يك فيلد رو عوض كنم بايد اين كار رو با كد نويسي تو اينتربيس انجام بدم يا با همين برنامه IBExport اين امكان وجود داره؟
سلام
شما چه اسراري داري به interbase پايگاهتونو بنويسيد
پروژه درسيه كه حتما بهتون اجبار كردن يا خودتوتن دوست داريد يا كاري كه مي خوايد بكنيد با كامپوننت ديگهاي نمي شه؟
من تو ADO يه نيم چه مهارتي دارم كه تو دلفي 2006 اسمش dbGo.
تو اين زمينه اگه سوالي داشتيد در خدمتم
يا علي
sara_she
21-08-2007, 09:14
پروژه درسي نيست كاريه و مسئول پروژه اصرار داره كه اين كار رو بااينتربيس انجام بدم منم كه فقط اجرا كننده اوامر هستم
درسته
ميشه از مدير پروژتون بپرسيد چرا interBase؟ مگه از Object هاي ديگه به خصوص (ADO (dbGo چه بدي ديده؟
من از همون اول ADO كار كردم
اگه مدير پروژتون نظرش عوض شد ما در خدمتيم.
به هر حال الحمدلله تو اين تالار اساتيدي هستن كه خيلي واردن كه بنده به همشون ارادت دارم. حتما كمكتون مي كنن
يا علي
با سلام
InterBase دارای یک معماری MultiVersion است که توسعه دهندگان را از نگرانی درباره مسائل همزمانی و بازیابی از برخورد و مدیریت حافظه رهایی می بخشد.
InterBase برای جاهایی طراحی شده که هیچ مدیر پایگاه داده ای حضور نداره ، Crash Recovery های اتوماتیک، پشتیبان گیری های آنلاین، مدیریت اتوماتیک کاربران از جمله این موارد است.
InterBase دارای خصوصه Garbage Collection خودکار و Rebalance کردن ایندکس ها به صورت اتوماتیک می باشد که این عوامل حضور مدیر برای پایگاه داده را منتفی می کند.
یکی دیگر از ویژگی های InterBase خاصیت Cross Platform بوذن آن است که باعث می شود بتوان آن را در ویندوز ، جاوا ، دات نت ، لینوکس و سولاریس استفاده کرد.
یکی دیگر از خصوصیات آن Foot Print می باشد که باعث می شود بتوان InterBase را بر روی سیستمی با 32 مگا بایت فضای RAM و 15 مگابایت فضای دیسک سخت هم نصب و هم استفاده نمود.
شرکت هایی مانند موتورولا ، نوکیا ، بوئینگ و بخش هایی از ارتش ایالات متحده و سازمان فضایی ناسا نیز از InterBase استفاده می کنند. (نه از Access)
امیدوارم مفید واقع بشه (خدا رو شکر که تو ایران اسلامی کپی رایت نداریم)
sara_she
01-09-2007, 13:28
اون طور كه من متوجه شدم چونsourcecode اون وجود داره مي تونيم اونو به برنامه اضافه كنيم و ديگه نيازي نيست
نرم افزار بانك رو جداگانه نصب كنيم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.