ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل در ارتباط با درایو های ویندوز (متخصصان کمک کنند)

Ship Storm
14-08-2007, 05:42
دوستان سلام
فکر کنم مشکل از یک ویروسه و لی با اخرین نسخه و با آخرین اپدیت کاسپرسکی و با اخرین امنیتش(High) کامپیوتر رو 5 ساعت هم اسکن کردم 14 تا ویروس توش بود که در حالت امنیت معمولی پیداش نکرد ولی باز هم وقتی روی درایو هام در مای کامپیوتر دبل کلیک میکنم که واردشون بشم با پیغام زیر مواجه میشم البته اگر کلیک راست کنم و Open رو بزنم مشکلی نیست.
ممنون میشوم در این زمینه راهنمایی فرمایید
با تشکر
این هم عکس پیغام خطا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahsanx
14-08-2007, 06:23
دوست عزیز آیا وقتی روی درایو ها راست کلیک میکنی , گزینه Auto Play و یا AUTORUN به راست کلیک شما اضافه شده ؟

Ship Storm
14-08-2007, 06:37
دوست عزیز آیا وقتی روی درایو ها راست کلیک میکنی , گزینه Auto Play و یا AUTORUN به راست کلیک شما اضافه شده ؟

ممنون دوست عزیز
بله گزینه Autuplay بهش اضافه شده همین الآن دیدم

ahsanx
14-08-2007, 06:54
دوست عزیز این یه ویروسه و من تو سایت چند تاپیک راجع به اون دیدم و تو کامپیوترم سیو کردم الان گشتم ولی نتونستم پیدا کنم ولی اگه جستجو

کنی حتما پیدا میشه . این ویروس به اسم Auto play معروفه که شما باید برای از بین بردن این حالت جای گزینه Auto play و Open رو در راست

کلیک عوض کنی الان حضور ذهن ندارم ولی اول باید جای اونها رو عوض کنی و بعد این ویروس رو در System 32 پاک کنی شاید در Task manager و

در قسمت Processes بتونی اونو پیدا کنی . دارم تو سایت جستجو میکنم اگه پیدا کردم برات میذارم . موفق باشی

Ship Storm
14-08-2007, 07:00
:11:
دوست عزیز این یه ویروسه و من تو سایت چند تاپیک راجع به اون دیدم و تو کامپیوترم سیو کردم الان گشتم ولی نتونستم پیدا کنم ولی اگه جستجو

کنی حتما پیدا میشه . این ویروس به اسم Auto play معروفه که شما باید برای از بین بردن این حالت جای گزینه Auto play و Open رو در راست

کلیک عوض کنی الان حضور ذهن ندارم ولی اول باید جای اونها رو عوض کنی و بعد این ویروس رو در System 32 پاک کنی شاید در Task manager و

در قسمت Processes بتونی اونو پیدا کنی . دارم تو سایت جستجو میکنم اگه پیدا کردم برات میذارم . موفق باشی

ممنون :40:
فقط اگه بتونی مراحل کارش رو بزاری دیگه صفا دادی :10:
با تشکر :11:

Satrikon
15-08-2007, 21:26
با عرض سلام و خسته نباشید باید خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که اتفاقآ همین چند روز پیش یکی از بستگان طبق قرار لپ تابشون رو آوردن تا من ببینم ویروس داره یا نه
که از قضا همین ویروس رو من برای بار اول اونجا دیدم!
اول از همه برید توی Run و Msconfig رو تایپ کنید و در همان پنجره دنبال Load startup items بگردید و تیک اونو بردارید!(با این کار هیچ برنامه ی جانبیی در موقع اجرای ویندوز اجرا نمیشود(از جمله ویروس!))
حال روی restart now کلیک کنید و حالا دقت کنید!
وارد my computer شوید دقت کنید روی هیچ درایوی دوبار کلیک نکنید و بعد از راست کلیک روی هر درایوتان فایل اوتو ران را پاک کنید و یکبار ری استارت کنید تا تغییرات اعمال شود
(پیوست:اگر فایل مخفی بود و دسترسی نداشتید با نرم افزار هایی مثل tuneup میتونید اونو از این حالت در بیارید یا با نرو پاکش کنید!)
حالا دیگه ویروس روی سیستمتون فعال نیست و با یک سکن میتونید فایل های ویروسی رو پاک کنید یا اصلآ روشون کلیک نکنید! یا از با جستجو در اینترنت تمام فایل های این ویروس را تشخیص بدید و دستی پاک کنید.

ahsanx
17-08-2007, 05:43
دوست عزیز من این تاپیک رو در باره ویروس اتوران پیدا کردم . امیدوارم به دردت بخوره چون نمیدونم مشکل شما همین باشه یا نه . موفق باشی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ship Storm
17-08-2007, 06:43
از همگی ممنون
من فولدر Autorun رو پاکش کردم و ریست کردم ویندوز خراب شد و بوتش پرید دوباره یه ویندوز نصب کردم و از طریق ویندوز جدید ویندوز قبلی رو بوت کردم
ولی از همگی بخاطر راهنمایی های خوب ممنون