ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی دکمه تشکر در vBulletin

SuB
13-08-2007, 14:13
سلام
آیا دکمه تشکر سرعت انجمن‌های vBulletin رو پایین میاره؟ یا برعکس؟
چرا؟

Mohsen khan
13-08-2007, 20:50
سلام
در مورد عملكرد دكمه بايد بگم كه براساس تكنولوژي آژاكس كار مي كنه
در مورد سرعت هم اين طور كه من چند جاي مختلف خوندم سرعت را پايين مي ياره
و به سرور فشار مي ياره

در كنار توضيح سرعت و عملكردش يك نظر جانبي و شخصي بگم :
به نظر من چيز چندان جالبي هم نيست
يك كاركرد فانتزي داره
چه اهميتي داره كه زير تاپيك 10 يا 20 نفر تشكر كرده باشند
به نظر من اگر وقتي كاربران استفاده مي كنند
بيان و در مورد مطلب يك نظر خيلي كوچك بدهند خيلي بهتره تا فقط يك تشكر خشك و خالي بشه

SuB
14-08-2007, 20:39
سلام
در مورد عملكرد دكمه بايد بگم كه براساس تكنولوژي آژاكس كار مي كنه
در مورد سرعت هم اين طور كه من چند جاي مختلف خوندم سرعت را پايين مي ياره
و به سرور فشار مي ياره

در كنار توضيح سرعت و عملكردش يك نظر جانبي و شخصي بگم :
به نظر من چيز چندان جالبي هم نيست
يك كاركرد فانتزي داره
چه اهميتي داره كه زير تاپيك 10 يا 20 نفر تشكر كرده باشند
به نظر من اگر وقتي كاربران استفاده مي كنند
بيان و در مورد مطلب يك نظر خيلي كوچك بدهند خيلي بهتره تا فقط يك تشكر خشك و خالي بشه

حالا اگه این اضافه شدن دکمه تشکر سبب بشه که چندین هزار پست تشکر پاک بشند، آیا گذاشتن اون سرعت رو بالاتر نمی‌یاره؟

به نظر من میشه با نوشتن کد صحیح میشه فشار بر روی سرور در اثر دکمه تشکر رو خیلی کم کرد.

در مورد نظر شخصی شما هم جواب دارم ولی چون مربوط به بخشی که این تاپیک هست نمیشه، جواب رو اینجا نمی‌دم.

Mohsen khan
14-08-2007, 21:14
حالا اگه این اضافه شدن دکمه تشکر سبب بشه که چندین هزار پست تشکر پاک بشند، آیا گذاشتن اون سرعت رو بالاتر نمی‌یاره؟

به نظر من میشه با نوشتن کد صحیح میشه فشار بر روی سرور در اثر دکمه تشکر رو خیلی کم کرد.

در مورد نظر شخصی شما هم جواب دارم ولی چون مربوط به بخشی که این تاپیک هست نمیشه، جواب رو اینجا نمی‌دم.
در مورد فشار روي سرور ،‌كساني كه كار كرده اند با اين سيستم اين نظر را داده اند
در مورد پست هاي تشكر به نظر من خيلي هم بد نيست
به هر حال اينترنت ،‌وب سايت ها و انجمن ها دنياي ارتباط هستند
اگر كاربران به صورت متن و هر نفر به شيوه خودش تشكر كنه خيلي جالب تره
و نويسنده تاپيك را بيشتر تشويق مي كنه
و هم نقاط ضعف و قوت كارش رو بهتر مي فهمه

SuB
15-08-2007, 00:45
در مورد فشار روي سرور ،‌كساني كه كار كرده اند با اين سيستم اين نظر را داده اند
در مورد پست هاي تشكر به نظر من خيلي هم بد نيست
به هر حال اينترنت ،‌وب سايت ها و انجمن ها دنياي ارتباط هستند
اگر كاربران به صورت متن و هر نفر به شيوه خودش تشكر كنه خيلي جالب تره
و نويسنده تاپيك را بيشتر تشويق مي كنه
و هم نقاط ضعف و قوت كارش رو بهتر مي فهمه

ولی از لحاظ فشار بر روی سرور فکر کنم، فشارش از دکمه تشکر با کد صحیح بیشتر باشه. همچنین سرعت بیشتری می‌گیره.:46:

البته باید فکر ما DialUpی ها رو هم کرد که وقتی توی یه تاپیک میریم، مثلاً توی پست اول یه مطلب خوب گذاشته شده. بعد می‌بینی تا 3 4 صفحه بعد فقط پست تشکر زده شده. حالا یکی مثل من باید کلیه صفحات این میون رو با سرعت افتضاح باز و بررسی کنه تا ببینه مطلب بعدی کجاست.
اگه من باشم وقتی تعداد صفحات تشکر زیاد شد، منصرف می‌شم. این‌ جوری به ضرر دوستانی هست که سرعت پایین دارند.

میشه برای اینکه هر نفر به شیوه‌ی خودش تشکر کنه، یه دکمه مشاهده پیغامهای تشکر کنار دکمه نقل قول گذاشت که هر شخصی بتونه فقط پیغامهای مربوط به خودش رو اونجا ببینه. به این طریق هم هر کسی به روش خودش تشکر می‌کنه و هم کاربران با سرعت پایین اذیت نمی‌شند.:11:

Zendooni777
16-08-2007, 01:06
ولی از لحاظ فشار بر روی سرور فکر کنم، فشارش از دکمه تشکر با کد صحیح بیشتر باشه. همچنین سرعت بیشتری می‌گیره.:46:

البته باید فکر ما DialUpی ها رو هم کرد که وقتی توی یه تاپیک میریم، مثلاً توی پست اول یه مطلب خوب گذاشته شده. بعد می‌بینی تا 3 4 صفحه بعد فقط پست تشکر زده شده. حالا یکی مثل من باید کلیه صفحات این میون رو با سرعت افتضاح باز و بررسی کنه تا ببینه مطلب بعدی کجاست.
اگه من باشم وقتی تعداد صفحات تشکر زیاد شد، منصرف می‌شم. این‌ جوری به ضرر دوستانی هست که سرعت پایین دارند.

میشه برای اینکه هر نفر به شیوه‌ی خودش تشکر کنه، یه دکمه مشاهده پیغامهای تشکر کنار دکمه نقل قول گذاشت که هر شخصی بتونه فقط پیغامهای مربوط به خودش رو اونجا ببینه. به این طریق هم هر کسی به روش خودش تشکر می‌کنه و هم کاربران با سرعت پایین اذیت نمی‌شند.:11:
کاملا درست میگید

Zendooni777
18-08-2007, 22:42
کسی برای پست 5 جوابی نداره؟

Mohsen khan
19-08-2007, 06:35
خوب از نطر سرعت كه مشكلي نيست
اگر شما عكس ها را در مرور گر خود موقت غير فعال كنيد
تا آواتارها و همچنين عكس هاي كم حجمي !!!! كه در امضا بعضي دوستان هست غير فعال بشه
اون وقت فقط متنش مي ياد براتون
من كه اينترنت پر سرعت دارم
هيچ وقت عكس ها را لود نمي كنم
چون باز هم سرعت كم مياد برخي مواقع
يا در تنظيمات كاربري كد img را غير فعال كنيد
خيلي راحت
اگر هم عكسي بود به دلخواه روش كليك كنيد تا لود بشه

موفق باشيد و سلامت
محسن

SuB
19-08-2007, 21:03
خوب از نطر سرعت كه مشكلي نيست
اگر شما عكس ها را در مرور گر خود موقت غير فعال كنيد
تا آواتارها و همچنين عكس هاي كم حجمي !!!! كه در امضا بعضي دوستان هست غير فعال بشه
اون وقت فقط متنش مي ياد براتون
من كه اينترنت پر سرعت دارم
هيچ وقت عكس ها را لود نمي كنم
چون باز هم سرعت كم مياد برخي مواقع
يا در تنظيمات كاربري كد img را غير فعال كنيد
خيلي راحت
اگر هم عكسي بود به دلخواه روش كليك كنيد تا لود بشه

موفق باشيد و سلامت
محسن

من که نمایش آواتار و امضا ها رو کلاً از خود انجمن برداشتم.:46:

وقتی که تمام عکس‌ها و امضاها رو حذف کنید، به غیر از متن، موارد دیگه‌ای هم هست که باید بارگذاری بشند.
یه نگاه به پست خودتون بندازید. ساعت و تاریخ ارسال پست. تعداد پست‌های شما، درجه شما، محل سکونت، تاریخ عضویت و .... وجود داره که برای هر شخضی باید بارگذاری بشند. در ضمن اینها فقط بخشی از چیزهایی هستند که باید بارگذاری بشند و ما می‌بینیم. معلوم نیست که چه چیزهای دیگری وجود داره که بارگذاری میشه و ما نمی‌بینیم.

درسته که این موارد کمی هست که برای هر پست باید فراخوانی بشه ولی هر کدوم از اینها یک درخواست به بانک اطلاعاتی هست و وقتی تعداد این جور پست‌ها زیاد بشه، اون وقته که واویلا میشه.

my friend
20-08-2007, 01:10
من شدیدا با هک تشکر موافق هستم... اما نه با طرز کار فعلی این دکمه....

SuB
20-08-2007, 15:00
من شدیدا با هک تشکر موافق هستم... اما نه با طرز کار فعلی این دکمه....
طرز کار فعلی این دکمه توی کجا؟ توی این انجمن؟ توی انجمن‌ها دیگه؟

my friend
20-08-2007, 18:06
تو این انجمن که وجود نداره...
تو انجمن های دیگه...
مثلا این که زیر نام کاربر تعداد تشکر ها رو مینویسه یه کار اضافی هست و فقط روی سرور فشار میاره...
به نظر من این دکمه به درد این میخوره که فقط با فشاردادنش تعداد تشکر از کاربر رو زیر پست نشون بده ، نه جای دیگه...

Mohsen khan
20-08-2007, 21:19
البته برخي جاها زير آواتار كاربر مي نويسه مثلا 60 بار تشكر شده از اين كاربر همين !!!!

Zendooni777
20-08-2007, 21:32
البته برخي جاها زير آواتار كاربر مي نويسه مثلا 60 بار تشكر شده از اين كاربر همين !!!!
اینطوری باشه خوب میشه

my friend
20-08-2007, 21:52
من هم همیشه اینطوری دیدم ، اما نشون دادن اینجور آمار ها به هیچ دردی نمیخوره و فقط بار اضافی روی سرور میاره...
اونجوری که گفتم خیلی بهتره...
( زیر هر پست بنویسه : " 3 تشکر " ، نه اینکه 60 جا آمار بده و نام کاربر هایی که تشکر کردند رو زیر هر پست بنویسه...)

SuB
21-08-2007, 13:26
من هم همیشه اینطوری دیدم ، اما نشون دادن اینجور آمار ها به هیچ دردی نمیخوره و فقط بار اضافی روی سرور میاره...
اونجوری که گفتم خیلی بهتره...
( زیر هر پست بنویسه : " 3 تشکر " ، نه اینکه 60 جا آمار بده و نام کاربر هایی که تشکر کردند رو زیر هر پست بنویسه...)

اینم که شما میگی بد فکری نیست.:46:

البته اگه کد رو طوری بنویسند که هر کس فقط بتونه تشکرهایی که ازش شده رو ببینه، سرعت لود میاد بالا و فشار روی سرور میاد پایین.:11:

Zendooni777
02-09-2007, 18:16
اینم که شما میگی بد فکری نیست.:46:

البته اگه کد رو طوری بنویسند که هر کس فقط بتونه تشکرهایی که ازش شده رو ببینه، سرعت لود میاد بالا و فشار روی سرور میاد پایین.:11:
چه خوبه مدیرای اینجا به طرحهایی که دادیم اهمیت بدند

SuB
02-09-2007, 22:54
چه خوبه مدیرای اینجا به طرحهایی که دادیم اهمیت بدند

عمراً اگه توجه کنند.:46:

Zendooni777
16-09-2007, 00:14
کسی نظر دیگه ای نداره؟

Hamed-Dehghani
26-09-2007, 13:08
اي كاش ادمين بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SuB
26-09-2007, 19:00
اي كاش ادمين بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه پول داری انجمن رو بخر.

اون وقت هم ادمین میشی هم این انجمن پیشرفت می‌کنه.:10::46:

J A V I D
26-09-2007, 22:36
منم با اين دكمه مخالف جدا از مسئله فشار روي سرور به نظر من نظم انجمن ها هم بهم مي زنه !

SuB
27-09-2007, 20:45
منم با اين دكمه مخالف جدا از مسئله فشار روي سرور به نظر من نظم انجمن ها هم بهم مي زنه !

دکمه تشکر داریم تا دکمه تشکر

اگه کد نوشته شده برای دکمه تشکر طوری باشه که فشار رو بر سرور زیاد کنه، دیگه اون کد بدرد نمی‌خوره.

هدف از اضافه کردن این دکمه باید حذف خود و فشار ناشی از باز کردن پست‌های مزخرف تشکر، باشه.:21:

حالا شما بگید منظورتون دکمه تشکر توی کدوم انجمن هست؟:11:

J A V I D
27-09-2007, 21:57
دكمه تشكر ي رو مي گم كه زير پستي كه ازش تشكر شده يوزر تشكر كننده ها رو مي ذاره . من مدل ديگه اي شو نديدم ! در كل ولي بازم چيز بدرد نخوري حالا مگه كسي كه جواب يكي رو مي ده واسه تشكرش جواب مي ده !

Zendooni777
27-09-2007, 22:06
هک تشکر همه مشکلا رو حل میکنه

my friend
28-09-2007, 00:43
دكمه تشكر ي رو مي گم كه زير پستي كه ازش تشكر شده يوزر تشكر كننده ها رو مي ذاره . من مدل ديگه اي شو نديدم ! در كل ولي بازم چيز بدرد نخوري حالا مگه كسي كه جواب يكي رو مي ده واسه تشكرش جواب مي ده !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینطوری بهتره... نه؟

SuB
28-09-2007, 01:08

کسی برای تشکر کردن پست نمی‌زنه.
اما تجربه نشون داده که خوب کاربر‌ها دوست دارند پست تشکر بزنند. یعنی حاضر اند کلی صبر کنند که پست تشکر ارسال بشه.

حالا ما میگیم به جای اینکه پست بی‌خود تشکر بزنند، از دکمه تشکر استفاهه کنند.

درباره عدم سو استفاده از دکمه تشکر فکر کنم توی این تاپیک راه حل‌هایی گفته شده باشه.:11:

Zendooni777
28-09-2007, 13:19
نوشته شده توسط Hamed-Dehghani
اي كاش ادمين بودم

حالا که نیستی بسوز و بساز