PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شركت "اف‌سكيور" نخستين نرم‌افزار ضد ويروس ويژه تلفنهاي همراه را عرضه كرد



Saeed_TnT
05-09-2005, 12:14
در پي گسترش شيوع ويروسها در تلفنهاي همراه، شركت توليدكننده نرم‌افزارهاي ضدويروس "اف سكيور" نخستين نرم‌افزار ضد ويروس ويژه استفاده در گوشي‌هاي تلفن همراه را عرضه كرد.

به گزارش سايت اينترنتي "بي‌بي‌سي نيوز"، "ريچارد هيلز" يكي از مديران اين شركت اعلام كرد اگرچه بسياري از شركتهاي ارائه‌دهنده خدمات تلفن همراه براي جلوگيري از شيوع ويروسها در شبكه‌هاي مخابراتي خود از نرم‌افزارهاي امنيتي استفاده مي‌كنند، اما اين اقدام براي جلوگيري از گسترش ويروسها در گوشي‌هاي پيشرفته امروزي كافي نيست و موبايلهاي امروزي به نرم‌افزارهاي ضد ويروس نياز دارند.

در ماه‌هاي اخير چندين ويروس جديد و نگارشهاي تازه از از ويروسهاي قديمي‌تر ويژه تلفنهاي همراه مشاهده شده و به نظر مي‌رسد نگارندگان ويروسهاي رايانه‌اي فعاليت خود را در زمينه خلق ويروسهاي ويژه موبايل افزايش داده‌اند.

ويروسهاي موبايل، از جمله ويروسهاي "كبير"(‪ (Cabir‬و "كام‌وارير" (‪ ،(Commwarrior‬معمولا از سامانه ارتباطي بي‌سيم و برد كوتاه "بلوتوث" براي انتقال از يك گوشي به گوشي ديگر استفاده مي‌كنند و برخي ويروسهاي جديد به توانايي انتقال از طريق سامانه پيغامهاي چند رسانه‌اي(‪ (MMS‬نيز مجهز شده‌اند.

ويروسهاي موبايل اغلب گوشي‌هايي را هدف قرار مي‌دهند كه از سيستم‌عامل "سيمبيان"(‪ (Symbian‬استفاده مي‌كنند و كابران اين گوشي‌ها در بسياري از موارد مي‌توانند با غيرفعال كردن قابليت "بلو توث" گوشي خود، از آلوده شدن آن جلوگيري كنند.

كارشناسان عقيده دارند اغلب ويروسهاي موبايل كه تاكنون شناسايي شده‌اند، براي اجرا شدن خود به نوعي نياز به دخالت كاربر دارند و به همين جهت تاكنون شاهد گسترش وسيع هيچ ويروس موبايلي نبوده‌ايم اما با افزايش روشهاي ورود و خروج اطلاعات از گوشي‌هاي موبايل، احتمالا در آينده ويروسهايي با قابليتهاي گسترش بيشتر، ظهور خواهند يافت.

شركت "اف سكيور" نرم‌افزار ضد ويروس خود را كه ويژه استفاده در گوشي‌هاي موبايل شركت "نوكيا" طراحي شده، از تاريخ پنجم سپتامبر به بازار عرضه مي‌كند.

اين نرم‌افزار ضد ويروس فايلهاي دريافتي از طريق "بلوتوث" و همچنين فايلهاي دانلود شده و اطلاعات موجود در كارتهاي حافظه را اسكن كرده و گوشي را در برابر نفوذ ويروسها محافظت مي‌كند.
-----
ایرنا