مشاهده نسخه کامل
: معایب آیفون
سایت gsmarena یک ریویو برای این گوشی زده که قسمتی از اون بررسی معایب بود .این معایب عبارت اند از :
Camera has no auto focus or settings
No video recording
No custom ringtones allowed
Safari browser doesn't support Flash and Java
Really basic Bluetooth capabilities
No Office documents editor
No third party applications
No 3G support (at least the US version)موارد قرمز رنگ دیگه واقعا معرکن. ترجمه فارسی :
1. این گوشی قابلیت ضبط فیلم ندارد.
2.شما نمی توانید رینگتون گوشی رو با آهنگ های دلخواهتون تغییر بدید.تنها از رینگتون های خود گوشی می تونید استفاده کنید. در مورد مسیج هم همینطور هست.
3.برنامه جانبی برای گوشی نیست.(حالا یا وجود نداره یا هنوز نیومده)
باقی ریویو را شما از آدرس زیر می تونید مطالعه کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
afshinjj
12-08-2007, 20:53
چه گوشيه گنديه
persianhamid
13-08-2007, 01:45
حالم از این گوشی بهم میخوره از همون روز اول هم از این گوشی بدم می اومد کلا از شرکت Apple بدم میاد فقط ادعا دارن همین
من احساس می کنم بعد از تست این گوشی باید انتظار یه گوشی معرکه از اپل را داشته باشیم فک کنم برا اولی بد نبود
یا علی مدد
doyenfox
13-08-2007, 02:25
2.شما نمی توانید رینگتون گوشی رو با آهنگ های دلخواهتون تغییر بدید.تنها از رینگتون های خود گوشی می تونید استفاده کنید. در مورد مسیج هم همینطور هست.
جالبه!يعني اينا تا حالا دلشون نميخواست زنگ موبايلشونو عوض كنن؟!
حالم از این گوشی بهم میخوره از همون روز اول هم از این گوشی بدم می اومد کلا از شرکت Apple بدم میاد فقط ادعا دارن همین
نمیدونم تا حالا با کدوم یکی از سیستمهای ساخت Apple کار کردی ؟ یا اصلا همچین چیزی به عمرت ندیدی .
ولی این شرکت به سه تا چیز خیلی معروفه
1- تمام سخت افزار رو خودش میسازه ( اگر از کس دیگه ای بخره اجازه نمیده سازنده اصلی اسم خودش رو بزنه و کلا امتیاز اسم رو هم میخره )
2- دوام و پایداری فوق العادی چه توی نرم افزار و چه توی سخت افزار دارند , اگه با Mac OS کار کرده باشی میفهمی چی میگم
3- قیمت فوق العاده بالای قطعات ( مثلا بسته G6 با قیمت حدود 3 میلیون تومان توی ایران پیدا میشه ) .
----------------
این شرکت برای دست گرمی اومد و این گوشی رو زد , من به شدت بهش امیدوارم که بتونه رقابت با PPC های تحت ویندوز رو شروع کنه .
persianhamid
13-08-2007, 13:46
نمیدونم تا حالا با کدوم یکی از سیستمهای ساخت Apple کار کردی ؟ یا اصلا همچین چیزی به عمرت ندیدی .
ولی این شرکت به سه تا چیز خیلی معروفه
1- تمام سخت افزار رو خودش میسازه ( اگر از کس دیگه ای بخره اجازه نمیده سازنده اصلی اسم خودش رو بزنه و کلا امتیاز اسم رو هم میخره )
2- دوام و پایداری فوق العادی چه توی نرم افزار و چه توی سخت افزار دارند , اگه با Mac OS کار کرده باشی میفهمی چی میگم
3- قیمت فوق العاده بالای قطعات ( مثلا بسته G6 با قیمت حدود 3 میلیون تومان توی ایران پیدا میشه ) .
----------------
این شرکت برای دست گرمی اومد و این گوشی رو زد , من به شدت بهش امیدوارم که بتونه رقابت با PPC های تحت ویندوز رو شروع کنه .
دوست عزیز اتفاقا Laptop خود من Apple هست و من با Mac os کار میکنم ببینید منظور من اون نبود من کلا میگم ادعا دارن مثلا شما نگاه کن وقتی Iphone را میسازند میگن این گوشی 5 سال از گوشی های دیگه جلوتر هست شما دقت کن میگه 5 سال اخه من نمیدونم کدوم گوشی هست که از گوشی های دیگه 5 سال جلوتر باشه ولی قابلیت فیلم برداری نداشته باشه یا نتونی شما براش رینگ تونی که خودتت دوست داری بزاری یا شما نتونی برای گوشیت برنامه بریزی حلا یک مثال دیگه شما دقت کن وقتی ماکروسافت Vista رو ساخت Apple اعلام کرد ویستا یک کپی تمام عیار از Mac os است ولی اگه دقت کنی میبیتی که چنین چیزی نیست و فقط ماکروسافت از نمای گرافیکی Aero که در Mac os استفاده می شد استفاده کرد و این به نظر من کپی نیست بلکه ماکروسافت هم میخواست از یک نمای گرافیکی برای ویندوز استفاده کنه تازه نمای گرافیکی مگه منحصر Apple است که میگه کپی دوست عزیز و به خاطر همین میگم ادعا داره ولی توی اون شکی نیست که Apple واقعا نوآوری های جالبی داره مثل همین موس خودمون که اختراع Apple است یا Ipod و .......
M.etallic.A
13-08-2007, 20:54
یکی دیگه از مهمترین معایبش اینه که فقط تحت شبکه اپراتور خاصی کار میکنه. اسم دقیق این اپراتور یادم نیست ولی میدونم فقط تو امریکاست.البته فعلا که فقط تو همون امریکا عرضه شده .
nima_989
13-08-2007, 22:46
این جوری که از این گوشیبر میاد نه تنها 5 سال از بقیه گوشی ها جلوست فکر کنم یه چند سالی هم عقبه. گوشیهای 4 سال پیش هم قابلیت تعویض رینگتون دارن ولی این ...
فقط الکی تبلیغ کردن همین
persianhamid
13-08-2007, 22:52
این جوری که از این گوشیبر میاد نه تنها 5 سال از بقیه گوشی ها جلوست فکر کنم یه چند سالی هم عقبه. گوشیهای 4 سال پیش هم قابلیت تعویض رینگتون دارن ولی این ...
فقط الکی تبلیغ کردن همین
کاملا تایید میشه
دوست عزیز اتفاقا Laptop خود من Apple هست و من با Mac os کار میکنم ببینید منظور من اون نبود من کلا میگم ادعا دارن مثلا شما نگاه کن وقتی Iphone را میسازند میگن این گوشی 5 سال از گوشی های دیگه جلوتر هست شما دقت کن میگه 5 سال اخه من نمیدونم کدوم گوشی هست که از گوشی های دیگه 5 سال جلوتر باشه ولی قابلیت فیلم برداری نداشته باشه یا نتونی شما براش رینگ تونی که خودتت دوست داری بزاری یا شما نتونی برای گوشیت برنامه بریزی حلا یک مثال دیگه شما دقت کن وقتی ماکروسافت Vista رو ساخت Apple اعلام کرد ویستا یک کپی تمام عیار از Mac os است ولی اگه دقت کنی میبیتی که چنین چیزی نیست و فقط ماکروسافت از نمای گرافیکی Aero که در Mac os استفاده می شد استفاده کرد و این به نظر من کپی نیست بلکه ماکروسافت هم میخواست از یک نمای گرافیکی برای ویندوز استفاده کنه تازه نمای گرافیکی مگه منحصر Apple است که میگه کپی دوست عزیز و به خاطر همین میگم ادعا داره ولی توی اون شکی نیست که Apple واقعا نوآوری های جالبی داره مثل همین موس خودمون که اختراع Apple است یا Ipod و .......
قضیه ای که عنوان کردی رو من بهش میگم فوت کوزه گری , منتها Apple راهش رو بلد نبود .
فرض کن خودت یه تولید کننده ای , میخوایی یه محصول بدی که اصلا تجربه ای توی ساختش نداری , میایی با اصطلاحاتی که خودت میشناسی محصول رو تعریف میکنی , نه با اصطلاحات رایج توی این صنعت .
در ضمن این گوشی همین ماه قبل شروع به طراحی نشده , چون دستگرمی و بار اوله در حدود 2 یا 3 سال آزمایش و خطا رو طی کرده تا به اینجا رسیده . مثل شرکتهای بزرگ نیست که فقط مثلا 3 ماه روی جدید ترین طرح پر فروش کار کنند که توی همین مدت هم به بازار میاد .
ناچارا یه جملاتی رو عنوان میکنن که خریدار عام بیاد و اغفال بشه , در ضمن توی طرز کار این گوشی که میگن 5 سال جلوتر از سایر گوشی هاست یه ذره اغراق شده , چون Apple فکر نمیکرد سایر شرکتها به صفحه نمایش لمسی به این بزرگی و گوشی مولتی مدیا قوی دست پیدا کنند . زمانی من خبر ساخت این گوشی رو شنیدم که هنوز F700 در حد ایده بود و داشت آزمایش میشد . خیلی ها ادعا کردند که F700 از روی Iphone کپی شده , در صورتی که تاریخ معرفی شون اونقد نبود که بگند کپی شده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.