مشاهده نسخه کامل
: اين كتاب رو هيچ وقت نخريد
omidreza812
12-08-2007, 19:08
سلام دوستان
برادرانه میگم ، کتاب "ویژوال بیسیک نت، ویراست دوم، جعفر نژاد قمی"
رو هیچ وقت نخرید، چون پولتونو دور می ریزید.
این کتاب بیشتر شما رو گیج می کنه تا آموزش بده.
کلی مطالب ناقص و غلط غلوت داره.
بهر حال این نظر منه، اگر واسه کسی مفید بوده، خوش به حالش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
am_merman01
13-08-2007, 05:23
دوست عزیز ممنون از اخطاری که دادی.
حالا من هم کامل ترش میکنم و میگم کتاب های #j و ++vc همین استاد گرامی رو هم نخرید .البته این کتاب هارو با همکاری سایر اساتید نوشتن ولی باور کنید متن هردو این کتابها تقریباً یکیه و خیلی هم ابتدایی هستند . و البته مطالبش چنگی به دل من نزد.
در آخر هم باید بگم من هیچ پدر کشتگی با این استاد گرامی ندارم جز اینکه حدود 10 هزار تومان از پولم رو حروم کرد ولی از حق نگزریم بعضی از کارهاش واقعاً عالی بوده مثل کتاب زبان ماشین که من هیچ وقت ازش سر در نیوردم.
dj_shalam
25-08-2007, 12:47
به نظر من ویژوال بیسیک .net 2003 انتشارات نص را بخرید درسته ترجمه است ولی انصافآ کتاب خوبیه
به نظر من ویژوال بیسیک .net 2003 انتشارات نص را بخرید درسته ترجمه است ولی انصافآ کتاب خوبیه
عاليه
خيليييييييي
AHMADUSE
28-08-2007, 01:05
سلام
آقا این انتشارات نص به ترجمه زارع پور آیا asp.net با زبان برنامه نویسی vb.net داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نداره یک کتاب خوب مثل انتشارات نص در زمینه asp.net تحت vb.net معرفی کنید که مثل انتشارات نص باحال باشه
romixery
28-08-2007, 08:45
دوستان عزيز اگه ميشه يه كتاب خوب هم براي C++.Net به من معرفي كنيد ممنون مي شم!!!
الو الو آقای فلدوسی پول
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
AHMADUSE
19-10-2007, 20:10
سلام اگه يه كتاب خوب راجع به ado.net و يه كتاب خوب راجع به sql server.net سراغ دارين جون بچه هاتون زود معرفي كنيد حتي الامكان با سي دي باشه
am_merman01
23-10-2007, 01:10
يه كتاب هست به نام برنامه نويسي بانك داده با وي بي 2005 از انتشارات نص
ولي براي بقيش شرمندم
darya_Sh
29-10-2007, 14:13
سلام
آقا این انتشارات نص به ترجمه زارع پور آیا asp.net با زبان برنامه نویسی vb.net داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نداره یک کتاب خوب مثل انتشارات نص در زمینه asp.net تحت vb.net معرفی کنید که مثل انتشارات نص باحال باشه
تایید میشه . منم درخواست دارم . ممنون میشم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی کنند .
hamid_khakzad
27-01-2009, 15:21
تایید میشه . منم درخواست دارم . ممنون میشم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی کنند .
بله دوست عزیز همچین کتابی را انتشارات نص چاپ کرده
شاهزاده خانوم
30-01-2009, 20:03
کتاب vb6 جعفرنزاد قمی چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
reza STR
31-01-2009, 23:46
با سلام به همه دوستان
متاسفانه کتاب های ناشران ما بیشتر جنبه تجاری داره تا آموزش
من همه ناشران رو محکوم نمی کنم ولی بیشترشون دنبال سود خودشون هستن تا آموزش یه فناوری جدید
به نظر من اگه دوستان بتونن کتاب های زبان اصلی رو بخونن نه وقتشون رو برا خوندن یه کتاب ناقص تلف کردن نه پولشون رو ریختن دور
آخه حس خیلی بدی به آدم دست میده وقتی یه وقت می ذاری برا خوندن یه کتاب و بعد هیچی دست گیرت نمی شه
من خودم تو این بازار خیلی علاقه به کتاب های فارسی داشتم ولی این علاقه روز به روز کمرنگتر و کمرنگ تر شد
به نظ رمن شروع کنین به کتاب های زبان اصلی خوندن
درسته که خیلی وقت گیره ولی مطمئن باشین چیزی که می خونین مفیده و جامع
یکی از دلایل دیگه ای که شاید آدمو وسوسه می کنه برا خوندن کتاب های زبان اصلی به روز بودن اون هاست
تا ناشران محترم بخوان یه فناوری جدید رو ترجمه کنن و بدن به بازار ، اون فن آوری شاید دیگه فن آوری روز نباشه ....
ولی سختی داره E-book خوندن
من کتاب های Wroxرو بهتون پیشنهاد میدم ، چون خیلی روون گفته شده و در عین حال با تصاویر تمام مطلب رو به مخاطب فهمونده
یه سر به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنن دوستایی که می خوان از همین امروز شروع کنن
کتاب های خوبی داره
سعی کنین کتاب جمع نکنین
کتاب بخونین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.