PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون درباره این مادر برد چیه ؟؟؟

robert
12-08-2007, 12:05
سلام بر یاران همیشگی پی سی ورلد
مدتی میشه که در حال جمع کردن پول برای خرید یه سیستم جدید و رهایی از این سیستم کهنه فعلی هستم و از آنجا که به عقیده بنده بعد از پردازنده یا همون cpu مهمترین قطعه همین مادر برد هست بنابر این حساسیت زیادی رو خرید این قطعه دارم و چون طی پستهای قبلی از علاقه به مادر برد گیگا صرف نظر کردم بنابر این نظرم به یک مدل از مادر برد های asus معطوف شد که فکر میکنم چیز خوبی باشه
تصویرش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مشخصاتش به این صورت :
Intel P965 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 800MHZ-2 PCI Express-SOUND+Dual Gigabit LAN + SATA2 -Support Core 2 Extreme / Core 2 Duo / NEW

اسمش asus- comando هست و به گفته رایان صبا قیمتش هم 215 هزار تومن :20:
میدونم مادر بردش چیز بدی نیست و جنس خوبیه فقط میخوام مطمئن بشم که اولا این یک مادر برد ایده آل هست یا نه و در ثانی با این بودجه 215 تومنی بهتر از این رو هم میشه خرید یا خیر !!
علاوه بر اینها به نظر شما توانایی این مادر برد در دفع گرما (( از بزرگترین دشمنان قطعات سیستم همین گرماست !!)) چجوریه ؟؟؟
البته شنیدم که این این مادر برد یه کارت صدای مجانی هم روش هست که خودش امتیاز خوبیه !!!
اینرو هم بگم که نظرات شماست که باعث میشه بنده رو خرید این قطعه حساب قطعی باز کنم و سراغ هیچ مدل دیگری هم نروم یا اینکه نظرم به کلی عوض بشه !!!:31:
در ضمن یه تاپیک دیگه با همین عنوان تو بخش مادر برد و سی پی یو زده بودم که جناب lord اومد و تعطیلش کرد!!!!:31: (( تقصیر خودم بود !! نباید اونجا تاپیک میزدم برای همین اینجا تاپیک زدم ))
ممنون میشم اگر کمک کنید
فدای شما
رابرت:11:

Actros
13-08-2007, 02:03
دوست عزیز این مادربرد خیلی مادربرد خوبیه.تا 2 ماه پیش بهترین گزینه بود
ولی الان با اومدن چبیست جدید intel p35 میتونی انتخابت رو عوض کنی
مثلا
asus p5k_ deulxe قیمت 260تومن
asus p5k_v قیمت 165 تومن
اگه میتونی گزینه اول عالیه