مشاهده نسخه کامل
: ساخت Dll و پیوند ان به برنامه اصلی؟؟؟
Mehran NZ
11-08-2007, 23:15
وستان عزیز من می خوام یه dll رو درست کنم که به برنامه اصلیم بچسبه ولی اصلا نمی دونم چطوری
تا اونجایی که من توی کتاب خوندم dll ها توابعی هستند که به برنامه اصلی متصل می شن ولی چطوریش و ننوشته
حالا لطفا یک نفر تابع زیر رو به برنامه پایین وصل کنه
و مراحل کار رو بهم کاملا توضیح بده خواهشا توی visual studio باشه
این تابعی که باید توی فایل dll قرار بگیره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم برنامه اصلی
hamidreza_buddy
12-08-2007, 12:57
باید یکی از این کامپایلرها رو داشته باشی:
* Microsoft Visual C++
* Borland C++ for Windows
* Symantec C++ for Windows
* Watcom C++
و
و
Mehran NZ
12-08-2007, 15:46
hamidreza_buddy عزیز ممنون از لینکهات ولی ایشون خیلی بد توضیح داده بود من چیزی سر در نیاوردم از قرار معلوم برنامه ایشون تحت ویندوز بود ولی من فعلا می خوام تحت داس رو یاد بگیرم
می شه خودت یه توضیح مختصری بدی و از همین کدهایی که بالا گذاشتم استفاده کنی؟
در ضمن من vs6 استفاده می کنم
با تشکر
اگر تو محیط Visual C++کار می کنید به تاپیک زیر مراجعه کنید.
Mehran NZ
13-08-2007, 20:17
نه امین جان اینم اصلا با سوال من کاملا فرق داشت فکر کنم مشکل من جای دیگست و الان برای من با این سطح معلومات در مورد شی گرایی خیلی زود که برم دنبال این چیزا
پس فعلا بی خیالش شدم تا چند وقت دیگه که اطلاعاتم و کامل کنم
به هر حال ممنون از کمکتون و شرمنده از اینکه وقتتون و گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamidreza_buddy
14-08-2007, 14:07
خوب آخه dll یه چیز تحت ویندوزه. اون مثالهای بالا هم فک کنم با vc6 بود.
در ضمننیاز به اطلاعات شئ گرایی نداری. می تونی فقط یه تابعو تو dll بذاری.
یادمه یه بارsomeone همچین آموزشی گذاشته بود. اونو تو جستجوی پیشرفته سرچ کن (با نام someone)شاید پیدا کردی.
ببخشید که منظورتون رو متوجه نشدم می شه بگید با چه نرم افزار یا کامپایلری کار می کنی:45:
Mehran NZ
14-08-2007, 20:05
خوب آخه dll یه چیز تحت ویندوزه. اون مثالهای بالا هم فک کنم با vc6 بود.
در ضمننیاز به اطلاعات شئ گرایی نداری. می تونی فقط یه تابعو تو dll بذاری.
یادمه یه بارsomeone همچین آموزشی گذاشته بود. اونو تو جستجوی پیشرفته سرچ کن (با نام someone)شاید پیدا کردی.
اهان چه جالب پس فقط برای برنامه های تحت ویندوز می شه فراخوانیش کرد.اخه من می خواستم dll رو برای برنامه تحت داس فراخوانی کنم
ببخشید که منظورتون رو متوجه نشدم می شه بگید با چه نرم افزار یا کامپایلری کار می کنی
خواهش می کنم عزیزم من با vs6 کار می کنم ولی فعلا دیگه به اموزش نیازی ندارم چون هنوز اموزشهای کتابهام تحت داس هستند کی به ویندوز می رسه نمی دونم؟!
یه سوال دوستان اگه بخوام برنامه هام و تحت ویندوز بنویسم باید چیکار کنم؟! یعنی این کتابهای اموزشی c++ اول تحت داس یاد میدن بعد میرن سراغ ویندوز؟یا نه باید کتاب جدا بخرم که فقط برنامه ها رو تحت ویندوز اموزش بده؟!
hamidreza_buddy
15-08-2007, 10:55
بايد خودت كتاباش رو بگيري. كتابايي مثل Visual C++ . البته بهتره برنامه نويسي ويندوز را با .NET ياد بگيريد. چون با c++ آشناييد راحت مي تونيد C# رو ياد بگيريد (البته بعد از يادگرفتن شئ گرايي توي C++) . بهتره دنبال windows programming با c نريد. چون تكنولوزي جديد مايكروسافت .NET هست كه vista رو بر مبناي اون نوشته.
rouhallah
15-08-2007, 15:32
با سلام
يه سوال برام پيش اومده و اون اينه كه با توجه به اين كه تو ويژوال سي هم فايلهاي هدر مانند stdio.h و غيره رو ميتونيم استفاده كنيم و طبق اون چيزي كه فهميدم dll ها هم در خودشون تابع ها رو نگه ميدارند
پس هر دو يك كار رو ميكنند
ميخواستم بدونم مزيت dll ها چيه كه بجاي اون فايل هاي هدر ازشون استفاده ميكنند
با تشكر
Mehran NZ
15-08-2007, 18:02
بايد خودت كتاباش رو بگيري. كتابايي مثل Visual C++ . البته بهتره برنامه نويسي ويندوز را با .NET ياد بگيريد. چون با c++ آشناييد راحت مي تونيد C# رو ياد بگيريد (البته بعد از يادگرفتن شئ گرايي توي C++) . بهتره دنبال windows programming با c نريد. چون تكنولوزي جديد مايكروسافت .NET هست كه vista رو بر مبناي اون نوشته.
چند تا سوال دیگه
من شنیدم که بازیهای کامپیوتری رو با c++ می نویسن و این زبان بهترین زبان برای ساخت بازیه
1.ایا این بازیها با c++ تحت داس نوشته می شه یا تحت ویندوز؟
2.ایا با c# یا c#.net می شه بازی درست کرد؟!
3.اگه من بخوام c#.net رو یاد بگیرم حتما باید اولش c# رو یاد بگیرم یا مستقیما می تونم برم سر .net ؟!
با تشکر
hamidreza_buddy
19-08-2007, 12:31
با سلام
يه سوال برام پيش اومده و اون اينه كه با توجه به اين كه تو ويژوال سي هم فايلهاي هدر مانند stdio.h و غيره رو ميتونيم استفاده كنيم و طبق اون چيزي كه فهميدم dll ها هم در خودشون تابع ها رو نگه ميدارند
پس هر دو يك كار رو ميكنند
ميخواستم بدونم مزيت dll ها چيه كه بجاي اون فايل هاي هدر ازشون استفاده ميكنند
با تشكر
1- یکی اینکه میشه اونارو جوری طراحی کرد که توی زبان های برنامه نویسی دیگه ازشون استفاده بشه.
2- بعد هم اینکه اگه یه کامپ.ننت نوشتی ولی می خوای کدت رو به خریدار ندی می تونی اون ها رو توی dll بذاری. در این صورت یارو به کدت دسترسی نداره.
3- فایل های هدر و سورس ها نیاز به کامپایل دارند. مثلاً شما یک برنامه می نویسید که از تابع Add استفاده می کنه.
فرض کن این تابع رو بعد از نوشتن برنامه مجبور میشه تغییر بدی (به هر دلیل) . اگه dll باشه dll جدید رو به خریدار می دی و می گی که اونو روی dll قدیمی کپی کن. ولی اگه سورس باشه مجبوری کل برنامه رو از اول کامپایل کنی و از اول رو سیستم یارو نصب کنی! یعنی می تونی version های جدید dll رو فقط با یک کپی پیست به سیستم کاربر منتقل کنی.
و غیره!
hamidreza_buddy
19-08-2007, 12:37
چند تا سوال دیگه
من شنیدم که بازیهای کامپیوتری رو با c++ می نویسن و این زبان بهترین زبان برای ساخت بازیه
1.ایا این بازیها با c++ تحت داس نوشته می شه یا تحت ویندوز؟
2.ایا با c# یا c#.net می شه بازی درست کرد؟!
3.اگه من بخوام c#.net رو یاد بگیرم حتما باید اولش c# رو یاد بگیرم یا مستقیما می تونم برم سر .net ؟!
با تشکر
صد در صد. چون کدهی c++ به صورت native هستند و سرعتشون خیلی بالاتر از برنامه های تحت .NET هست که همه چیشون رو روی یک framework اجرا می کنن. حتی مسائلی مثل dnamic memruy allocation و ... .
1- بازی ها هم اگه قرار باشه تحت ویندوز اجرا بش تحت ویندوز نوشته میشه. مچنین داس و لینوکس و ....
2- آره. جدیداً چون ویستا هم تحت .NET 3.0 هست ، احتمالاً بازی های vista رو تحت .NET و DirectX نوشته خواهد شد.
3- آره دیگ. c# یه زبونه و .NET یه framework . با سی شارپ می تونی از امکانات و کلاس های .net استفاده کنی.
ولی سی شارپ تقریباً زبون مخصوص دات نت هست. یعنی توی اکثر کتابها چند فصل زبون سی شارپ رو میگن و بعد .net رو . من شاید تا حالا خیلی کمه کتب دیدم که توش فقط زبان سی شارپ رو گفته باشه.
سلام می شه بگید باید با چه برنامه هایی استفاده کرد. آیا با ویژوال C++.Net می شه اینکار رو کرد و یه توضیح بدید...
hamidreza_buddy
25-08-2007, 11:09
بله با visual c++.net میشه dll ساخت.
هم dll به صورت native و هم .net
ببخشید حمیدرضا جون که خوب توضیح ندادم. من بازی ها رو می گم. می شه یه تویح بدید.متشکرم...
راستی می شه در مورد native و .Net یه توضیح بدین که این دو تا چه فرقی با هم دارن و کدومشون بهتره...
hamidreza_buddy
27-08-2007, 12:57
جدیداً بازی ها رو تو همین vc.net می نویسن.
دات نت یه فریم ورک هستش و کدهای دات نت روی این فریم ورک اجرا می شن. پس یک واسط این بین بوجود میاد (برای اجرای کدها) و در نتیجه برنامه کمی کندتر میشه.
native هم کدها مستقیما روی سی پی یو اجرا می شن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.