مشاهده نسخه کامل
: از کدوم دانلودر استفاده می کنید و سرعت دانلودتون چقدره؟
بچه ها هر کی از هر دانلودری استفاده می کنه با سرعتش اینجا ذکر کنه.می خوام ببینم کدوم یکی سرعت بهتری داره.البته تو اینترنت دایل آپ!
اول از همه خودم شروع می کنم:
نرم افزار Download Accelerator Plus یا همون Dap خودمون:نسخه های قدیمیش مثلا 5 بیشتر از 1 یا 1.5 کیلوبایت نمی تونه دانلود کنه.ولی نسخه 8.5 اون واقعا بی نظیره.اگه همه چیه سیستم درست باشه و آنتی ویروس بهش گیر نده،راحت 5.5 و 6 کیلوبایت در ثانیه رو دانلود می کنه.حتی در آخر دانلود هم این سرعت به 7.5 و 8 کیلوبایت هم می رسه!
عزیز کاش می گفتی سرعت دانلودت چقدره.
ولی خب از لحاظ تجربه شخصی،تو فلش گت وقتی هم سایت باز می کنی و هم دانلود،بیشتر سرعت اینترنت به باز کردن صفحه داده میشه و سرعت دانلود از 3 الی 3.5 بالاتر نمیره.ولی تو Dap برعکس اینه.
تقریبا اکثر برنامه های مدیریت دانلود رو مجبور شدم طی سه سال امتحان کنم...هیچ کدوم flashget نشدن...البته نسخه های قدیمی از نسخه های جدید بهترن...( نسخه های جدید متاسفانه باگ دارند ...و کلی مشکلات دیگه )
اگر نسخه 1.73 وی یکی دو تا قبل از اون رو بتونید استفاده کنید خیلی بهتره...
در درجه دوم IDM ....
الان که رو ADSL هست...ولی
سرعت دایال آپ هم معمولا 3.7 تا 4 هست.... ( البته با مودم آزتک )
با مودم زولتریکس سرعت دانلود متاسفانه پایین تر هست ( 1.5 تا 2)
nightmare
11-08-2007, 23:39
قبلا در این گونه موارد بحث شده ، لطفا اینگونه تاپیک هارو در انجمن بحث های نرم افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید .
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ...
Aliak جان،فکر کنم فلش گتی که من ازش استفاده کردم و گله داشتم،نسخه جدیده:Flashget95en نمی دونم دقیقا.
خدمت استاد Nightmare خان هم سلام عرض می کنم.سرچ کردم همچین چیزی پیدا نکرد.در مورد جای این نظرخواهی هم یه کم تردید داشتم.
nightmare
12-08-2007, 00:09
سرچ کردم همچین چیزی پیدا نکرد.
اول که سلام از بنده هست دوست خوبم ( استاد و خان هم تقدیم به کسایی که لایقشن ، منو همون nightmare با حروف کوچیک کفایت می کنه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اینم از جستجو (شاید نه دقیقا مطابق عنوان شما باشه ، اما نزدیک به چیزی هست که شما می خواین ) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ...
شکسته نفسی می فرمایید:rolleye:
در مورد سرچ هم تو پست قبلی یادم رفت بگم که در مورد سرعن دقیق دانلود می خواستم بدونم کدوم بهتره که تو سرچ نبود.(اومدم ویرایش کنم که دیدم ماشا... شما سه سوته جواب دادینو من مجبور شدم پست بدم)
ممنون از راهنماییت.
دوستان لطفا شما هم بیاین سرعتتونو بگین دیگه!
becareful
13-08-2007, 21:34
من هر سه IDM(internet download manager و فلاش گت و Dap رو داشتم .گول dap(download accelarator plus) رو نخورید پر از spy ware هست. ولی IDM هم پاکه هم سرعتش خوبه هم کار باهاش راحت تره از نظر خودم:
1.IDM
2.flash ger
.
.
.
.
و آخر DAP
becareful
13-08-2007, 21:35
توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عضو بشید بعد آی دی ام رو دانلود کنید با کرک و حالشو ببرید.DAP و فلاش گت هم توش هستن.
saman100
14-08-2007, 05:31
خب من تجربيات 5 سالمو در استفاده از اينترنت در اختيارتون ميزارم در مورد دانلود منجرها كه من اوايل فقط از دپ استفاده ميكردم ولي در حلا حاضر بهترين ها:
1:internet download manager قابليت دانلود از سايتهاي راپيد شير و مگا آپلود و سايتهايي كه دانلود منجر ساپورت نميكنند (در راپيدشير رسيوم را ساپورت نميكند ولي در مگا آپلود رسيوم را هم ساپورت ميكند و شما ميتوانيد دانلود را قطع و بعدان ادامه دهيد)
2:flashget به خاطر كيفيت خوب در دانلود تورنت كه اگر مقدار آپلودتان را هم محدود كنيد ضرري به دانلودتان نميزند.
3:internet download accelerator به شخصه يكسال از اين دانلود منجر خوب و با ثبات استفاده ميكردم
4:download accelerator plus اگه نسخه پرميوم رو داشته باشيد واقعان حرف نداره ولي تنها مشكلش اينه كه خيلي از سايتها رو ساپورت نميكنه يعني تلاش براي دانلود صفحه به صورت html ميكنه .
در ضمن خودم الان از آي دي ام استفاده ميكنم(اولي) و فلش گت رو هم نصب دارم براي فايل هاي تورنت.
ممنون سامان جان،سرعت دقیقت با Idm چه قدره؟
flash get ازش بهتر نیست!
بد افزار ریز معروف رو می گی؟
saman100
14-08-2007, 13:01
ممنون سامان جان،سرعت دقیقت با Idm چه قدره؟
بستگي به سرعت كانكشنتون داره و آي دي ام معمولان نهايت سرعت پهناي باند رو ميكشه من با اي دي اس ال 512 سرعت دانلودم معمولان چيزي بين 54 تا 57 است.
MEHDI.MD
11-01-2008, 13:34
سلام
من از IDM استفاده میکنم البته هم از نسخه اصلی و هم کرک شدش استفاده کردم فرقی با هم ندارند خیلی خوب بوده و کاربری ساده ای هم داره در ضمن نسخه فارسی کامل و بدون مشکلی داره ، کاربرهای زیادی در دنیا ازش استفاده میکنند تقریبا بیشترین بین رقباش.
تنها دانلودری هست که میتونی با اپرا هم تنظیمش کنی و تنظیمات جالب زیاد دیگه ای هم داره که همگی بدرد بخور هستند.
سایت میتونی باهاش دانلود کنی.
و در آخر هم اینکه من از orbit هم استفاده کردم ، خصوصیت جالبی داره ، از سایتهایی که اکثر دانلودرهای دیگه مشکل دارند میتونه بدون محدودیت دانلود کنه مثل راپیدشیر و ....
من از idm استفاده میکنم سرعتمم بین50 تا 60 هست
MOHAMMAD2010
11-01-2008, 14:53
من هم از Idm استفاده میکنم سرعت دانلودم هم بین 100 تا 120 هست
nima_949
11-01-2008, 16:15
مثه اینکه دانلود منیجر از همشون گندتره از 2 بیشتر نمیره
به نظر شما عوضش کنم؟؟؟؟؟
Download Accelerator Plus بهتر از همشونه
حجمش چند مگه کسی لینکشو داره بزاره آخرین ورژن
arash66_2m
11-01-2008, 16:35
من با Idm استفاده می کنم. سرعتش نسبت به دیگر ابزارهای دانلود حرف نداره..
:5:
alizshah
12-01-2008, 16:18
منم از idm استفاده میکنم
Ehsan Studio
12-01-2008, 16:26
منم از Idm استفاده می کنم و سرعتش بین 120 تا 180 است.
IDM 5.12 bulid 4 . از کل پهنای باندم کامل استفاده میکنه . من دانلودر زیاد تست کردم ولی هیچ کدوم مثل این اینترنت دانلود منیجر نبوده .
IDM 5.12 bulid 4 . از کل پهنای باندم کامل استفاده میکنه . من دانلودر زیاد تست کردم ولی هیچ کدوم مثل این اینترنت دانلود منیجر نبوده .
من فکر کردم IDM م به روزه...واسه من IDM 5.11 Build 10 هست...اینی که داری،از طریق آپدیت به این نسخه رسیده؟ یا همین نسخه رو دانلود کردی؟ اگه از این نسخه لینک داری بده!!! :8:
من فکر کردم IDM م به روزه...واسه من IDM 5.11 Build 10 هست...اینی که داری،از طریق آپدیت به این نسخه رسیده؟ یا همین نسخه رو دانلود کردی؟ اگه از این نسخه لینک داری بده!!! :8:
برای شما :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.