مشاهده نسخه کامل
: كمك كنيد ضبط صدا
vahidarj
11-08-2007, 12:27
سلام به همه بچه ها
من يك voice recoder مي خواهم و كيفيت ضبط صدا برام مهم است چون براي كلاس زبان مي خوام . و برم فرقي نمي كنه كه mp3 player باشه يا موبايلي كه خوب صدا ضبط مي كنه به نظر شما اگر موبايل بخرم مي تونه كارم رو راه بيندازه و هم موبايل است و هم ضبط صدا اگر گوشي خوبي سراغ داريد كه خوب صدا ضبط مي كنه به من معرفي كنيد ممنون ميشم
با تشكر
vahidarj
12-08-2007, 00:11
بين 80 تا نهايت 110 هزار تومان مي تونم هزينه كنم .
شما اگه تهران باشی می تونی بری سراغ کارای iriver که بصورت mp3 ضبط می کنن و کیفیت خوبی دارن ... مثلا قیمت T50 ، یه گیگش باید 90 تومن باشه ...
اگه هم می خوای کمتر هزینه کنی ، creative zen nano plus هستش که بصورت wav ضبط می کنه (طبیعتا با کیفیت پایین تر) و یه گیگش باید زیر 70 تومن باشه ...
vahidarj
12-08-2007, 00:53
نظر شما راجع بهvoice recorder سامسونگ چيه ؟ از آن نوع خبر نگاري با وجود اين كه حافظه كم داره ارزش داره كه به سراغ آن برم يا يك mp3 player بخرم ؟
با تشكر
اونم خوبه ... مشکلش همون حافظه کمشه که باعث میشه عملا تک کاره بشه ... یعنی چی ؟ ... یعنی فقط Voice recorder ه و دیگه mp3 player نیست ... ( مدل YV-120 که 256 مگش باید 100 تومن باشه)
شما اگه بتونی یه سر به بازار رضا بزنی ، یه مغازه هست که چند مدل voice recorder سونی داره و فکر کنم یکی دو مدل زیر 100 تومن هم هست که طبیعتا انتخاب خیلی خوبیه ...
بنابراین : اگه فقط استفاده ات ضبط صداس ، اول سونی ، بعد سامسونگ - اما اگه می خوای باهاش چیزی گوش بدی ، همونی که گفتم ...
vahidarj
12-08-2007, 23:52
از راهنمايي شما خيلي ممنونم
becareful
13-08-2007, 22:16
اگه تهرانی بخاطر ارزونی فقط بر, سامسونگ YP-T9 بگیر با 4 حالت ظبط صدا البته 120 تومنه هااا ولی خوب هم پلیر خوبیه هم صدا رو خوب ظبط میکنه .بهترین حالت ظبط صداش 192kbps هست که خوبه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.