مشاهده نسخه کامل
: یکی از دراوهای وندوز که نصب نمیشود
mmb_a631
11-08-2007, 09:22
:41:سلام
من هر وقت ويندوز عوض مي کنم يکي از درايوها اصلا نصب نميشه نميدونم مال چه قسمته سيدي مادربرد هم گذاشتم بازم نصب نشد لطفا راهنمايي کنيد اينم عکسش
bahar5358
13-08-2007, 08:08
:41:سلام
من هر وقت ويندوز عوض مي کنم يکي از درايوها اصلا نصب نميشه نميدونم مال چه قسمته سيدي مادربرد هم گذاشتم بازم نصب نشد لطفا راهنمايي کنيد اينم عکسش
دوست عزيز سلام من عكسي نديدم اگه منظورت اينه كه يكي از درايو هاي مثلا c d ....شناخته نميشه ؟ يعني اصلا اين درايو برات نمي آد يا اينكه مي اد اما با يه اسم ديگه؟ اگه اصلا نمياد كه دو را داري يا با يكي از برنامه هايي كه پارتيشن برميگردونه بايد برگردونيش يا اينكه بايد دوباره پازتيشن بندي كني اگه ماد اما با يه اسم ديگس بايد از داخل CONTROL PANEL\ADMINIRTRATIVE TOOLS\DISKMANAGER درايو مورد نظرتو انتخاب و DRIVE LATAR رو انتخاب كني درست ميشه
دوست عزيز سلام من عكسي نديدم اگه منظورت اينه كه يكي از درايو هاي مثلا c d ....شناخته نميشه ؟ يعني اصلا اين درايو برات نمي آد يا اينكه مي اد اما با يه اسم ديگه؟ اگه اصلا نمياد كه دو را داري يا با يكي از برنامه هايي كه پارتيشن برميگردونه بايد برگردونيش يا اينكه بايد دوباره پازتيشن بندي كني اگه ماد اما با يه اسم ديگس بايد از داخل CONTROL PANEL\ADMINIRTRATIVE TOOLS\DISKMANAGER درايو مورد نظرتو انتخاب و DRIVE LATAR رو انتخاب كني درست ميشه
فکر میکنم منظور دوستمون اینه که کلا درایوش نمیاد که اگه این طور باشه بهترین کار partition بندی مجدد هست .
ولی در تکمیل حرف های بالا برای تغییر نام درایو میری توی Computer Management (میتونی روی My computer راست کلیک کنی و manage رو بزنی ) بعد از منوی سمت چپ Disk Management رو انتخاب میکنی
بعد درایو مورد نظرت رو انتخاب میکنی و از منوی Action / All tasks/ change drive letters and paths اسم درایو رو تغییر میدی
موفق باشی .
فکر کنم منظور دوستمون از نصب نشدن اینکه که قطعات سخت افزای سیستمش نصب نمیشه
احتمالا یا cd اون اشکال پیدا کرده یا ویندوزتون مشکل داره
باید با یه متخصص حضوری تماس بگیرید
سلام
دراوهای وندوز چیه دیگه ؟
درایو ؟
درایور ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.