مشاهده نسخه کامل
: کدوم قاب محافظ برای گوشی ها بهتر جواب داده؟کریستال-ژله ای یا . . .
behnam.ps
11-08-2007, 02:34
به نظر مان قاب های ژله ای از همه بهترن نظر شما چیه؟:20:
به نظر مان قاب های ژله ای از همه بهترن نظر شما چیه؟:20:
عزیز دو تا تاپیک برای یه موضوع باز کردی خب اون قبلیه با این چه فرقی داره؟
به نظر من اگه از كيف مخصوص گوشي استفاده كني بهتره.
چرا دو تا تاپیک پشت سر هم و مثل هم باز کردی:13:
من اصلا از قاب استفاده نکردم و نمی کنم ولی ارزش تاپیک زدن نداشت
یا علی مدد
یه راهنمایی هم از داداش کوچیکت گوش کن
برو یه دونه قاب اصلی گوشی ( حالا اگه چینی هم بود مهم نیست ) بخر , قاب خود گوشی رو باز کن بذار بمونه برای فروش
دو تا امتیاز داره
1- از ظاهر گوشی حداکثر استفاده رو میبری
2- قاب اصلی گوشی ( که احتمالا کیفیت خیلی بالاتر از قابی که خریدی داره ) سالم و تمیز میمونه
در ضمن حتما باید در جریان باشی که قیمت قاب کریستالی با قاب خود گوشی فرق زیادی نداره , قاب کریستالی آسیب پذیری بیشتیری داره , ابعاد و وزن گوشی رو زیاد میکنه
همینطور قابهای ژله ای , اصلا ظاهر جذابی ندارند ( مثل اونهایی که تازه گوشی رو خریدند میشی ) .
golmohammadi
13-08-2007, 19:18
برو یه دونه قاب اصلی گوشی ( حالا اگه چینی هم بود مهم نیست ) بخر , قاب خود گوشی رو باز کن بذار بمونه برای فروش
دو تا امتیاز داره
2- قاب اصلی گوشی ( که احتمالا کیفیت خیلی بالاتر از قابی که خریدی داره ) سالم و تمیز میمونه
در ضمن حتما باید در جریان باشی که قیمت قاب کریستالی با قاب خود گوشی فرق زیادی نداره , قاب کریستالی آسیب پذیری بیشتیری داره , ابعاد و وزن گوشی رو زیاد میکنه
همینطور قابهای ژله ای , اصلا ظاهر جذابی ندارند ( مثل اونهایی که تازه گوشی رو خریدند میشی ) .
من با نظر شما كاملا موافق هستم
ولي حيف كه خودم نميتونم قاب بگيرم برا گوشيم
گوشيم K800i هست
ظاهرا هنوز نيومده
كرسيتال كه فوري ميشكنه همچنين اگر بين كريستال و گوشي شيء خارجي وجود داشته باشه احتمال آسيب ديدگي قاب گوشي وجود دارد
در مورد ژله اي بايد بگم كه گوشي 300 توماني را ميكنه 30 تومني
خيلي ضايع ميشه
S E V E N
14-08-2007, 00:49
خیلی از دوستام شکایت میکردن که کریستالی میشکنه ولی من انداختم هنوز که هنوزه هیچ مشکلی نیست !
sezar & sanaz
14-08-2007, 00:54
به نظر من ژله ای بهتره از هر لحاظ فقط یکم بیریخت می کنه ولی بهتر از اونی که خواستی بفروشی سی هزار تومانی پیاده بشی:10::27:
خیلی از دوستام شکایت میکردن که کریستالی میشکنه ولی من انداختم هنوز که هنوزه هیچ مشکلی نیست !
اگه میخواستم قاب کریستالی روی گوشی بذارم هفته ای سه دفعه میشکست , آخه اینجا بازار کل کل خیلی داغه , بین نوکیا و موتورولا و سامسونگ ( سونی اریکسون جایی نداره ) اینقدر گوشی همدیگه رو به در و دیوار میکوبیم که یکیش بشکنه . تا حالا هم که گوشی من همه رو سوسک کرده .
S E V E N
14-08-2007, 11:46
اگه میخواستم قاب کریستالی روی گوشی بذارم هفته ای سه دفعه میشکست , آخه اینجا بازار کل کل خیلی داغه , بین نوکیا و موتورولا و سامسونگ ( سونی اریکسون جایی نداره ) اینقدر گوشی همدیگه رو به در و دیوار میکوبیم که یکیش بشکنه . تا حالا هم که گوشی من همه رو سوسک کرده .
گوشیتون نوکیاس دیگه ؟
گوشیتون نوکیاس دیگه ؟
نه عزیز , اتفاقا عکس از نوکیا شکسته یه چند تایی دارم .
ببخشید معرفی نکردم , گوشی من سامسونگه .
منم ژله اي دارم ولي با راهنماي cd-rw مي خوام قاب بگيرم.
منم ژله اي دارم ولي با راهنماي cd-rw مي خوام قاب بگيرم....
soheil_6666
17-08-2007, 17:11
به نظر من كلا قاب از هر نوعش گوشي رو ضايع مي كنه ولي خودم كريستال دارم
milad20e20
17-08-2007, 18:03
هيچ قابي بدرد نميخوره من از همشون استفاده كردم بجاي محافظت از گوشي بيشتر به گوشي صدمه ميزنه به نظر من همون قاب گوشي رو استفاده كني خيلي بهتره.
alfa24nano
18-08-2007, 12:23
دو تا امتیاز داره
__________________________________________________ ___________________________
ابته سعی کن رنگ قابی که میخری با رنگ گوشی یکی باشه. چون بعضی از گوشی ها مثل 6680 یا ... اگه قاب غیر هم رنگ بندازی زشت میشه.
alfa24nano
18-08-2007, 12:24
من بدبخت بیچاره چیکار کنم ؟ گوشیم ان93 هست نه قاب کریستالی داره نه ژله ای و قاب گوشیش هم خیلی گرونه حتی چینیش
kiarash3500
19-08-2007, 20:58
وقتی ان 90 قاب کریستالی داره صد در صد ان 93 هم داره
killerdeadlystar
30-08-2007, 07:40
کریستال خیلی قشنگه
arman4459
31-08-2007, 04:14
در کل سلیقه است و شخصی. و هر طور بیشتر حال میکنی.هر کدوم یک سری مزایا دارن و معایب
ugly_girl_a
01-09-2007, 20:41
من که کریستالیشو داشتم 2 ماه بعد شکست از بقیه ی مدلها اطلاع ندارم.
sezar & sanaz
01-09-2007, 20:56
ولی اگر خودمان مواظب باشیم و هیچ کدام رو نخریم خیلی بهتره چون هر کدوم یه جور ضایع می کنند
digimobileco
05-09-2015, 13:24
به نظرم قاب ژله ای بهتره چون
من خودم قاب
که داشتم پلاستیک خشک بود ، چند روز پیش در حین در آوردن گوشی از جیبم یه جورایی گیر کرد و از دستم افناد ، قسمتی از قاب
که دور پورت usb بود از هم جدا شد ، گوشه ی موبایلم هم کمی ضزبه دید که خدا رو شکر به راحتی دیده نمیشه .گارد ژله ای چون نرمه و ضخیم ضربه رو تا حد زیادی دفع میکنه و نمیزاره فشار روی گوشی وارد بشه و البته تمام گوشی رو پوشش میده حتی گوشه های پایینی
در لینک زیر 21 مورد از شیک ترین قاب های گوشی ژله ای دیده میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.