ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جلو گيري از آپديت شدن Adobe reader 8

lopez
10-08-2007, 21:50
كسي ميدونه چطوري ميشه از آپديت شدن خودكار ريدر 8 جلوگيري كرد كه ديگه اصلا امكانش رو نداشته باشه!:27:
من از Start Up برش داشتم داخل خود نرم افزارش اينترنتش رو غير فعال كردم ولي بازم بصورت كاملا مخفيانه:21: آپ ميشه:41:

nima_kiyaniyan
10-08-2007, 23:18
اره میدونم چی میگی! منم هر بار که میبینم این برنامه ها بدون اجازه می خوان برن کانکت بشن 3 4 تا فحش بهشون میدم.

بهترین راه اینه که یه فیروال نصب کنی و از اونجا دسترسی اونارو به اینترنت بلاک کنی !

Persian.Boy
11-08-2007, 00:48
كسي ميدونه چطوري ميشه از آپديت شدن خودكار ريدر 8 جلوگيري كرد كه ديگه اصلا امكانش رو نداشته باشه!:27:
من از Start Up برش داشتم داخل خود نرم افزارش اينترنتش رو غير فعال كردم ولي بازم بصورت كاملا مخفيانه:21: آپ ميشه:41:

یک فایروال خوب نصب کن بعد وقتی خواست به اینترنت وصل بشه توسط فایروال Block کن.

lopez
11-08-2007, 19:20
آخه نميشه من يه ده تا سيستم دارم در شبكه كه فايروال نصب كردن هم باعث افت سرعت ميشه هم اينكه گير ميده آنتي ويروس ناد هست با اونم فكر نكنم بشه يعني هيچ راه ديگه اي مثل دستكاري ريجستري يا پاك كردن فايل آپديت نداره من كه البته هر چي گشتم فايلي واسه آپديتش پيدا نكردم اگه كس ديگه اي راه حلي داره عنوان كنه ممنون ميشم .چون خيلي وقت ها پهناي باند زيادي هم ماشااله ميگره ديگه سرعتي باقي نميزاره....

lopez
14-08-2007, 16:25
يعني كسي راه ديگه اي بلد نيست!!

Persian.Boy
14-08-2007, 17:21
يعني كسي راه ديگه اي بلد نيست!!

AdobeUpdater.exe رو پیدا کن و پاکش کن. ببین با پاک کردن این فایل مشکلی بوجود میاد یا نه. اگر دیدی پاکش کردی و

مشکلی نبود اونوقت از سطل آشغال هم پاکش کن. اما اگر دیدی بدون این فایل کار نمیکنه اونوقت برشگردون .

من از نسخه Adobe Acrobat 'Professional 8 ME استفاده میکنم و این فایل در سیستم من در مسیر زیر قرار داره.

X:\Program Files\Common Files\Adobe\Updater5