ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس

akhoond
10-08-2007, 10:02
سلام دوستان .
می دونم اینجا جاش نیست اما شرمنده ام ، واقعا مشکل دارم . . .
یه نامردی یه برنامه رو بهم داد ( از همین سایت ) من هم غافل از همه جا اجراش کردم .حالا نگو که ویروسه . . .
فایلهای درایو d باز نمیشه . . . یعنی یه جورایی قفل شدن . . . وقتی هم پراپرتیس می گیرم با جای فایل فولدر می نویسه " new moniker " ویندوز را هم عوض کردم ، اما فرقی نکرد . . .حالا فهمستم تمامی دیتا های روی درایو d قفل شدن . . .
کمکم کیند لطفا
مرسی

namber_one
10-08-2007, 10:36
سلام
من هم مشكلت رو پيدا كردم
و تمام پوشه هايي كه درون درايوهام بود قفل شد و همش بخاطر اون شخص نامرده
تنها راهي كه برات ميمونه اينه كه از خير تمام اطلاعات كامپيوتر بگذري و هارد رو كلا فرمت كني و دوباره ويندوز بريزي
كاري كه من امروز صبح كردم و جواب داد ...
يادت باشه اطلاعات رو روي سيدي رايت نكني و دوباره بريزي روي كامپيوتر

saegheh67
10-08-2007, 10:44
سلام دوستان .
می دونم اینجا جاش نیست اما شرمنده ام ، واقعا مشکل دارم . . .
یه نامردی یه برنامه رو بهم داد ( از همین سایت ) من هم غافل از همه جا اجراش کردم .حالا نگو که ویروسه . . .
فایلهای درایو d باز نمیشه . . . یعنی یه جورایی قفل شدن . . . وقتی هم پراپرتیس می گیرم با جای فایل فولدر می نویسه " new moniker " ویندوز را هم عوض کردم ، اما فرقی نکرد . . .حالا فهمستم تمامی دیتا های روی درایو d قفل شدن . . .
کمکم کیند لطفا
مرسی

خوب بگید اون نامرد کیه که ما به سرنوشت شما دچار نشویم

akhoond
10-08-2007, 10:57
فردی به نام persol .
آره اگه فرمت کنی حل میشه ، یعنی روی هارد این قفل گذاشته نشده ، روی فایل ها قفل شده . . .
اما من یه سری از فیلم ها و عکس ها رو روی هارد دارم که با فرمت کردن اون ها زندگی ام هم به فنا می ره . . .
باید یه راه حل داشته باشه . . .
کسی چیزی نمی دونه . . . :41:

akhoond
10-08-2007, 12:57
سلام . :31:
راهشو پیدا کردم هر کی ویروسی شد یه ندا بده تا بهش بگم چی کار کنه . . . :5:

saegheh67
10-08-2007, 13:13
فردی به نام persol .
آره اگه فرمت کنی حل میشه ، یعنی روی هارد این قفل گذاشته نشده ، روی فایل ها قفل شده . . .
اما من یه سری از فیلم ها و عکس ها رو روی هارد دارم که با فرمت کردن اون ها زندگی ام هم به فنا می ره . . .
باید یه راه حل داشته باشه . . .
کسی چیزی نمی دونه . . . :41:
اگر فرمت کردی بعدا براحتی با برنامه های برگرداندن اطلاعان همه رو میتوانی همه ی فایلها را بصورت اول بر گردان

akhoond
10-08-2007, 15:12
نه فرمت نکردم ، گفتم که فرمت می کردم خودم هم به فنا می رفتم . . .
با یه برناهمه این کار رو کردم ، برنامه ای به نام unlocker ، چون از توی سرچ پیداش کردم ، لینکش رو یادم رفت . اما بگید چجوری تا آپلود کنم ( بگردید یپداش میکنید )
با این برنامه می تونید فایل هاتون رو rename کنید . . . اون وقت دقیقا می فهمید چجوری این بلا سرتون اومده :11:
یا حق

Farahmand Farshidy
10-08-2007, 15:13
سلام!!

کامپیوتر ما که به فضل خدا صحت و سالم است اما اسم اون نامرد و لینک اون تاپیک را به ما بده تا آقا بابک رو به پزیرائی اش بفرستیم که حالشو جا بیاره!!

vizy-vizy
10-08-2007, 15:47
تو regedit دنبال new moniker بگرد بعد هر چی پیدا کردی پاک کن

یه فایل دیگه هم به اسم sysico بود که از system32 پاکش کردم.

من این کارو کردم درست شد!

akhoond
10-08-2007, 20:38
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این راه حله . . .

یا حق