مشاهده نسخه کامل
: مشكلات ياهو مسنجر 7 همه گيره؟؟؟
mahdy2021
04-09-2005, 11:08
با سلام
چون دوستاني كه در اين فروم هستند اكثرا با ياهو مسنجر كار مي كنند من ديدم بهتره مشكلاتي كه با مسنجر جديده دارم بگم ببينم برايه بقيه هم اتفاق ميفته يا نه.
1- نرسيدن IM (همون pm )
2- نرسیدن پیغام تایید add accept
3- روشن موندن شكلك دوستان درون ليست بعد از dc حتي تا 1 ساعت!!!
4-قطع شدن voice
البته اينارو براي اين گفتم كه توي مسنجر 6 من اين مشكلات نداشتم و اين مشكلات در اين مسنجر هم بعض وقتها پيش مياد.
Hamed_P30
04-09-2005, 11:29
سلام
1- من همه ي اين مشكلات گريبانگيرم شده ديشب با يكي از رفيقام ميخواستم بچتم 1 ساعت به هم PM ميداديم ولي اون نميگرفت.
2-اين هم پيش اومده برام يكي رو Add كردم بدون اجازه :mrgreen:
3-شصتاد بار اينجوري شده چند وقت پيش رفيقم خونه ما بود ولي آيديش ON بود يكبار هم 5,6 ساعت اينجوري شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](42).gif
4- چون اهل Voice Chat نيستم هنوز پيش نيومده.
اين ياهو جديد هم مارو كشته با اون Smile هاي زشتش هم رو اعصاب آدم دوميداني ميره!.gif
Mehdi_Best
04-09-2005, 13:30
مهدي جان سلام
مشكل سوم كه هميشه هست. البته اگه log out كرده باشه چراغش خاموش مي شه اما اگه ديسكانكت بشه اين اتفاق مي افته.
مورد چهارم رو من چون اهل ويس چت نيستم خبر ندارم.
موارد اول و دوم هم تا به حال چنين مشكلي نداشته ام.
سلام؛
۱. بهتره چند ISP ديگر را هم امتحان کنيد تا مطمئن شويد مشکل از سیستم شما هست يا نه.
۲. همانند مورد اول.
۳. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۴. همانند مورد اول.
Lovelyman
04-09-2005, 14:14
مشكل سوم تو همشون بوده ويس هم اگه قطع مي شه فقط مشكل سرور حالا چه ياهو و يا اكانتت :wink: :arrow:
مورد دوم هم گاه گداري پيش اومده :arrow:
خوب عزيز دل من من خودم همه اين مشكلات رو توي ياهوي قبلي داشتم اما الان ندارم جالبــــــــه نـــــــــــه :lol:
MasterData
04-09-2005, 16:53
من لااقل 14 ساعت در روز ايديم ان لاينه اما هيچ كدوم از مشكلاي شما رو ندارم
در ضمن ياهو 7 فاينال نصب كردم
Lord_theOne
05-09-2005, 10:17
اين مشكلات همه بر مي گرده به سيستم شما و اكانتي كه گرفتي
البته Add كردنش يكم ناجوره ولي همش همون 2 مورده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.