مشاهده نسخه کامل
: error
ببخشيد دوستان كسي مي تونه به من كمك كنه كه چرا زير برنامه convert كه تو اين برنامه هست چرا تغييراتي كه ايجاد شده را بر نمي گردونه؟
و اينكه چرا وسط هاي برنامه (تو حلقه) برنامه هنوز تعداد دفعات تكرار تموم نشده مي ياد بيرون؟؟؟؟؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم فايلي كه تو برنامه استفاده شده!!!!
سلام به همه دوستان
آقا دمتون گرم!!!!!!!مرسي فهميدم مشكلش رو ....................از راهنمايي هاتون هم ممنون!!!!!:whistle::thumbsup::wub:
ali zi zeperto
12-08-2007, 12:18
حداقل بگو که این برنامه چی کار می کنه و از چه روشی براش استفاده کردی که اگر کسی مثل من خواست کمکت کنه حداقل یه توضیحات ابتدایی داشته باشه.
خوب اين نظر لطف شماست كه مي گيد خودم ننوشتم (به خودم اميد وار شدم)
راستش اين برنامه يه فايل mid رو باز مي كنه
اطلاعات رو از فايل مي خونه بعد معادل فركانسي كه داره صداي بلند گوي caseرو در مياره!!!
hamidreza_buddy
19-08-2007, 12:25
ای ول.
ولی نمی شد به جای این همه swich case یه الگوریتم مقدار *b و *c رو بدست بیاره؟
مثلا"
مقدار 38.891 رو نمی شد از یه الگوریتم بدست آورد؟ یعنی یه ثابته؟
سلام
راستش من اين اعداد رو از الگوي زير گرفتم اتفاقا به ذهنم رسيد يه رابطه بين اون ها پيدا كنم ولي به نتيجه اي نرسيدم !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali zi zeperto
20-08-2007, 14:54
رابطه ای که بین اینها هست اینه که اگر به صفحه کلید توی شکل توجه کنی در سیکل تکرار کلید ها ، نت ها فرکانسشون (با توجه به ستون فرکانس)ضرب در 2 شده(البته بصورت گرد شده) و در ستون مقابل(ستون پریود) مقدار هر نت در سیکل تکرارش تقسیم بر 2 شده.یعنی که مثلا نت c1 تکرار بعدیش c2(به شکل هم توجه کن) فرکانسش ضرب در 2 و پریودش تقشیم بر 2 شده.بنابراین میتونی از حلقه های تو در تو استفاده کنی.:20:
wow:8:
مرسي خيلي ممنون :10:
wow:8:
مرسي خيلي ممنون :10: ولي من نفهميدم چي شد :18: مي شه يه مثال بزنيد؟
ali zi zeperto
21-08-2007, 07:55
اولا که کلید های کیبورد بعد از یه دوره ای تکرار می شن یعنی به غیر از دو-ر--می-فا-سل-لا-سی نت دیگه ای نداریم پس تکرار می شن با یه گام بالاتر یا پایین تر.به ستون note name توجه کن.مثلا کلید c1 مقدار midi number=24 و frequency =32.703 و مقدار period=30.508 است.اگر کلید c1 رو روی صفحه کلید پیدا کنی میبینی که c2 هم در همون موقعیت یعنی پایین دو کلید مشکی قرار داره .مقدار متناظر با اون هم همون طور که گفتم در ستون frequency دو برابر مقدار قبلی کلید c1 یعنی 65.406 و در ستون period نصف مقدار قبلی یعنی 15.29 است.همینطور برای c3 در ستون frequency مقدارش 130.81 و در ستون period مقدارش 7.645 است.
برای کد نویسیش هم بهتره که از دو متغیر static float و یه حلقه استفاده کنی. :6:
آقا واقعا ممنون !!!!شرمنده كرديد:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.