PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست سریال اصل(Geniune) ویندوز XP Media Center Edition

amint_civil
10-08-2007, 00:09
سلام
اگه امکانش باشه لطفا سریال اورجینال Windows XP Media Center Edition 2005 رو بذارین. واسه Windows XP Professional پیدا کردم که دیگه احتیاجی به WPA Killer یا Geniune Advantage Crack نداره و به سادگی میشه از خود سایت Microsoft آپدیت کرد. خواهشا واسه ویندوز مدیا سنتر هم, سریال اصل رو بذارین.
ممنون میشم.

amint_civil
11-08-2007, 20:27
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟

robert
11-08-2007, 20:29
سلام
اگه امکانش باشه لطفا سریال اورجینال Windows XP Media Center Edition 2005 رو بذارین. واسه Windows XP Professional پیدا کردم که دیگه احتیاجی به WPA Killer یا Geniune Advantage Crack نداره و به سادگی میشه از خود سایت Microsoft آپدیت کرد. خواهشا واسه ویندوز مدیا سنتر هم, سریال اصل رو بذارین.
ممنون میشم.

سی دی ویندوز مدیا سنتر 2005 که من خریدم مال شرکت emperor هست و فکر هم نمیکنم اصل نباشه !!!!:31:
سریالش اینه :

KCQ9Q-FTBM4- 6HTWV- M7DKM- T4BFB

یه امتحانی بکن ببین جواب میده یا نه !!!:20:

farhang_khatary
11-08-2007, 20:56
سی دی ویندوز مدیا سنتر 2005 که من خریدم مال شرکت emperor هست و فکر هم نمیکنم اصل نباشه !!!!:31:
سریالش اینه :

KCQ9Q-FTBM4- 6HTWV- M7DKM- T4BFB

یه امتحانی بکن ببین جواب میده یا نه !!!:20:
می تونی یه فایر وال مثل زون الارم نصب کنی و به برنامه اجازه ندی به اینترنت دسترسی پیدا کنه
خودم همین کار را کردم

farhang_khatary
11-08-2007, 21:01
چگونه میتوانیم ویندوز خود را Original کنیم...؟!

شاید برای خیلی از ماها در نصب برنامه هائی که مستقیما با Microsoft در ارتباط هستند مشکلاتی بوجود آمده که ناشی از تقلبی بودن و یا به اصطلاح غیر اوریجینال بودن ویندوزمان میباشد..
حالا چطور ویندوزمان را میتوانیم با کمی شیطنت بازی به Original تبدیل کنیم.تمامی توضیحات در لینک زیر که بصورت pdf در سایت قرار گرفته موجود میباشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در اجرای برنامه به نکات زیر حتما توجه فرمائید...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق و سربلند باشید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]