PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل من بعد از نصب ویندوز

mseddighi
09-08-2007, 19:57
برای اولین بار که ویندوز رو نصب کردم با norton ghost یه image از درایوم گرفتم.بعد از چند ماه مجبور شدم یه ویندوز
دیگه هم نصب کنم. حالا بعد از مدتی ویندوز اولم هم ریخت و من از image ی که گرفته بودم اونو برگردوندم .
حالا مشکل من اینه که نمیتونم وارد ویندوز دوم بشم.
لطفا کمک کنید.

namber_one
09-08-2007, 20:42
يك نصيحت :::
هيچ وقت از ويندوز ايميج نگير و اگه خراب شد دوباره نصب كن

mahdi7610
09-08-2007, 21:35
دوست عزیز من خیلی اطلاعاتم دقیق نیست ولی تا جایی که من می دانم درایو سی مختص ویندوز می باشد و باید حتما ویندوز در این درایو نصب شود چون فکر کنم فایهای سیستمی ویندوز طوری می باشند که درایو سی را می شناسند و اگه شما ویندوز را در درایو دیگری به جز این درایو نصب کنید ویندوز یا نصب نمی شود یا اگه نصب شود دچار مشکل می شود بنابر این شما ویندوز اولتان را در درایو سی نصب کرده اید و ویندوز دومتان را فکر کنم در درایو دیگری نصب کرده اید شما وقتی درایو سی را فرمت می کنید در واقع یک سری از فایلهای ویندوز دوم که در درایو سی هست را نیز پاک می کنید و این عامل باعث می شود که ویندوز دوم شما بالا نیاید ( باز هم می گویم من اطلاعاتم در این مورد دقیق نیست و دوستان می تونند اگر اطلاعات دقیق تری دارند بدهند )
موفق باشی

mseddighi
10-08-2007, 11:47
حق با شماست چون من درایو سی رو فرمت کردم دیگه اطلاعات مربوط به ویندوز دوم رو نداره .
من قبلا هم اتفاق شبیه به اون زمانی که ویندوز 98 رو بعد از ایکس پی نصب کرده بودم برام افتاده بود.
یادمه با یه دستوری که از اینترنت گرفته بودم مشکلش رو حل کرده بودم و حالا مطمئنم یه روش وجود داره
که من بتونم مشکلم رو حل کنم.لطفا کمک کنید چون خیلی نیاز به اون ویندوز دارم.

mahdi7610
10-08-2007, 15:45
ببین می تونی از طریق safe mode وارد ویندوز بشی یا نه . اگه تونستی وارد ویندوز شو و سی دی ویندوز را توی سی دی رام قرار بده و توی منوی run گزینه sfc /scannow را بنویس و ok را بزن تا فایهای معیوب ویندوز باز سازی بشن .