مشاهده نسخه کامل
: anti virus client /server
anahita2002_anahita2002
09-08-2007, 18:40
سلام
اگه ممكنه چند تا anti virus client /server خوب با دليل خوب بودنشون از تظر پشتيباني و راحت بودن كار با صفحه مديريت اصلي و............ معرفي كنيد
Persian.Boy
09-08-2007, 20:21
سلام
اگه ممكنه چند تا anti virus client /server خوب با دليل خوب بودنشون از تظر پشتيباني و راحت بودن كار با صفحه مديريت اصلي و............ معرفي كنيد
دوست عزیز منظور شما از خوب بودن چیه ؟
بهتر بگم ... هر کسی بنا بر دلایل و نیازهای شخصی یک سری نکات رو قوت یک آنتی ویروس میدونه و نکاتی رو که
شاید مهم هم باشند اما بدردش نمیخوره رو ممکنه ضعف اون آنتی ویروس بدونه.
به فرض مثال اولین نکته ای که برای من در داشتن یک آنتی ویروس مهمه اینه که قدرت تشخیص و شناسایی بالایی
داشته باشه و دارای کمترین FP باشه. هر چند که بعضی از آنتی ویروسها مانند Antivir هستند که قدرت شناسایی
بسیار خوبی برخوردارند اما قدرت پاکسازیشون به اندازه کسپرسکی و یا ناد32 زیاد خوب نیست.
اما همونطور که گفتم چون واسه من شناسایی مهمتر از پاکسازیه بنابراین آنتی ویروس Antivir برای من گزینه
مناسبی است. در اسکن On-Demand قوی تر از ناد32 میباشد.
حالا برای بعضی ها میزان مصرف کردن رم در اولویت قرار داره و ممکنه برای بعضی ها قیافه ظاهری یک آنتی ویروس
براش بیشتر از کارایی های اون باشه. برای بعضی ها هم تبلیغاتی که در مورد اون آنتی ویروس شده بیشتر براش
مهمتره تا درک و عقل خودش. مثل بعضی ها که میرن از تبلیغات سایت reviews.cnet.com رو نگاه میکنند و بعد
میان میگن بهترین آنتی ویروس اونیه که من دارم. یعنی همونی که تبلیغات تو کله اش فرو کرده و بهش گفته این
برای تو بهتره چون شرکت این آنتی ویروس پولدارتره.
خانم آناهیتا ... شما نیز بهتره اول نکاتی رو که براتون مهمه مطرح کنید. تا شاید به جواب مطمئن تری برسید. اما
نظر کلی من اینه که شما از بین Top 5 ها . یعنی 5 آنتی ویروسی که بهتر از بقیه هستند دونه دونه امتحان کنید
تا بهترین برای شما مشخص بشه.
هر آنتی ویروسی روی هر سیستمی میتونه یک نوع کارایی رو داشته باشه. مثلا شاید کسپرسکی برای سیستم
من خوب باشه اما برای شما نه. به همین دلیله که میگم خودتون برید امتحان کنید و چند روزی رو با هر آنتی ویروس
طی کنید. اینطوری هم تجربه خودتون بالاتر میره و هم اینکه بهترین آنتی ویروسی که بر روی سیستم شما نتیجه
بهتری داده مشخص میشه.
اما برای اینکه بی جواب نمونید من بهترین آنتی ویروسهای Client رو از روی قدرت شناسایی به ترتیب بهتون معرفی
میکنم.
.
1 >>> F-Secure Client Security
2 >>> Symantec Client Security Corporate
3 >>> McAfee VirusScan Enterprise 8.5i + Anti Spyware
anahita2002_anahita2002
09-08-2007, 22:23
سلام
خسته نباشيد
من تو مجموعه ايي كه كار ميكنم 200 تا كلاينت با 10 تا سرور دارم كه بزودي 300 تا كلاينت ديگه در 2 ماه اينده به اون اظافه ميشن. البته من انتي ويروس رو فقط برا كلاينت ها ميخواهم
قبلا من از انتي ويروي trend micro 7.3 استفاده ميكردم
كه نسخه اصلي روي سرور بود و بقيه كلاينت ها بروز رساني خود رو از طريق اون انجام ميدادن
يكي از محاسن اون داشتن page مديريت اسان و خيلي را دست بودن از نظر گزارش گيري تعداد كلاينت هاي الوده وتعداد بيشترين نوع ويروس و.............بود با قابليت كار تو شبكه domain و work group و........
معايب كه داشت موقع اسكن هفتگي سيستم ها كه حافضه رو اشغال ميكرد عملا كاربر نميتواست با سيستم كار كند2- اين اواخر كمي در تشخيص ويروس ها مشكل داشت 3- به خاصر پيدا شدن يك باگ در نسخه سروري ( سر ريز شدن بافر نرم افزاري به خاطر خيلي اوده بودن بعضي از سيستم هاي مجموعه ) نسخه مادر از كار افتاده بود و ديگر هيچ كدام از انتي ويروس ها كلاينت بروز رساني نميشد
اما كلا ازش راضيم حتي نسخه trend micro client/server 8 رو هم دانلود كردم حدود يك ماه ما كرك اونو پيدا نميكنم تو كل سايت ها سرچ كرد فايده نداشته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.