ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون در باره این مادر برد asus چیه؟؟؟

robert
09-08-2007, 10:26
سلام دوستان :10:
مدتی هست که به قصد خرید یه سیستم جدید دارم پول جمع میکنم (( یک میلیون و سیصد باید جمع کنم :41:!!)) تا بلکه بتونم یه سیستم نو و قدرتمند بخرم و از شر این سیستم که مال پنج سال پیش هست و دائم یکی از قطعاتش مشکل پیدا میکنه خلاص بشم و از اونجایی که بعد سی پی یو مهمترین قطعه (( حداقل به نظر من اینطوره )) مادر برد هست و با پرس و جو هایی که از بچه های فروم کردم مادر برد گیگا رو بی خیال شدم و نظرم به مدلهای asus معطوف شد . از طرفی دوست دارم چیزی بخرم که علاوه بر اینکه حداقل شش هفت سال برام کار کنه و تمامی قطعات رو هم خوب ساپورت کنه و باعث داغ شدن آنها نشه که تونستم از سایت رایان صبا که همتون میشناسید این مادر برد asus- comando رو پیدا کنم که فکر میکنم چیز خوبیه .
مشخصاتش اینه :
Intel P965 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 800MHZ-2 PCI Express-SOUND+Dual Gigabit LAN + SATA2 -Support Core 2 Extreme / Core 2 Duo / NEW

و علاوه بر همه اینها گویا یه کارت صدای مجانی هم روش هست !!:20:
قیمتش 215 هزار تومنه و از اونجایی که من صد در صد تا اول مهر باید مادر برد جدید بخرم میخواستم نطرات کلی شما رو هم در باره ایم مین بورد بدونم و اینکه آیا با این بودجه مادر برئ بهتر از این هم میشه خرید یا اینکه این آخرشه ؟؟ (( البته با همین قیمت 215 تومن ))
یه عکس هم از ایم مین بورد براتون میذارم و البته حجم و اندازه اش هم بزرگ نیست !!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه لطفی بمن کرده و با نظراتتون منو راهنمایی کنید:11:
فدای شما
رابرت

godsmak
09-08-2007, 10:42
این مادربرد حرف نداره و واقعا قدرتمنده. بگیر حالشو ببر.

robert
09-08-2007, 10:49
این مادربرد حرف نداره و واقعا قدرتمنده. بگیر حالشو ببر.

تو این که شکی نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما میخوام بدونم با این قیمت بهتر از این هم میشه خرید یا نه باید به همین کفایت کنم؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord_theOne
09-08-2007, 13:19
يكم ديگه پول بگذاري مي توني چيپست P35‌بگيري يا با اين پول مي توني چيپست 680i بگيري
البته من قيمتهاي دقيق رو نمي دونم بايد بري آواژنگ يكي از اين دو چيپ را بگير
در ضمن در جاي خودش هم تاپيك بزن
اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])