ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیم امنیتی دلتا عضو میپذیرد از اعضا فعال به عنوان مدیران ..

delta-pt
08-08-2007, 23:40
تیم امنیتی دلتا عضو میپذیرد از اعضا فعال به عنوان مدیران ... تا کسی ثبت نام نکرده بجنبید که بتونین مدیر تالارها بشین

i r a n k o r e a . c o m / d el t a

Gabana
09-08-2007, 11:47
يكم از تيمتون بگو ببينيم چيه اصلا !

توي ايران هر كي با Sub7 كار كرده فكر مي كنه امنيتي كاره !!
شرمنده رك مي گم - اما امنيت در ايران دست يه مشت Lammer و ... افتاده كه اصلا Base شبكه نمي دونن چي هست . امنيتي به تيمي مي گن كه حداقل دو تا سه نفر CEH Certified داشته باشه . ( كسي شبكه رو از لحاظ تئوري خورده باشه و كلي هم تجربه داشته باشه )
شما داريد همچين چيزي ؟

mkoleiny
09-08-2007, 11:49
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داشتیم؟؟

Gabana
09-08-2007, 11:58
غصه نخور كليني جان ..
اينقدر از اين گروه ها پيدا ميشه تا دلت بخواد ..

حقيقت هم يكم تلخه !

Nomber1
09-08-2007, 12:00
والا اینجوری که معلومه Ccie دارن .
خوب گابانا جان نظرت چیه !>>>!

delta-pt
09-08-2007, 12:48
با سلام فرمایشه شما متین اول که این تیم من نیست دوم هم که این تیم تازه راه اندازی نشده و 5 سال است داره در زمینه ی امنیت شبکه و برنامه نویسی فعالیت میکنه چون تو ایران برای این چیزا ارزش قائل نیستند اسمش بالا نرفته ولی درحال رسمی شدن است شاید تا دو یا 4 سال دیگه به اسم شرکت ارتباتاط و فن آوری اطلاعات دلتا ثبت بشه ولی الان داره به صورت مجازی فعالیت میکنه و کسی هم از من نخواسته بود که این پیغام روبدم که تیم امیتی دلتا عضو میپذیره سوم اینکه آزارش هم به کسی نرسیده (هک کردن واین چیزا)
مثل بعضی دیگه از تیما که برای بالا بردن اسمشون میان سرورای مردم رو هک میکنند بعد میگن میخواستیم بگیم نفوذ پذیری داشته این تیم تاحالا در یک ساختمون فعالیت کرده ولی حالا تحت وب رو نیز شروع کرده این فروم که آدرسش رو دادم رایگانه ولی تا چند روز دیگه یه سایت راه اندازی میشه من این بحث رو مطرح کردم که بگم اگه تا دو یا سه سال دیگه این تیم شرکت زد و استخدام کرد شما هم بتونید از اعضای رسمیش بشید این درسته که هرکس میاد و یه تیم میزنه ولی بستگی به آگاهی اون فرد داره که چقدر بلده ولی مدیر این تیم که من میشناسمش یک از صاحب نضران تو ی عرصه ی امنیت شبکه و هک هست :6:ومثل قدرتهای پوشالی نیست:42:ویا مثل کسایی که هک رو یاد میگیرن که آزار بدن مردم رو

Gabana
09-08-2007, 12:59
ممنون بابت توضيحات
اميدو.ارم موفق باشيد

secure
09-08-2007, 20:38
دوست عزیز این کار شما خلاف قوانین هست و احتمال Ban شدن تون هست
از ما گفتن.