مشاهده نسخه کامل
: یه سوال ؟
ghomeishi
08-08-2007, 19:37
چه طور میشه یه نرم افزار را نصب کرد طوری که اون نرم افزار به لیست add/remove program توی کنترل پنل اضافه نشه
ممنون میشم اگر کسی منا راهنمایی کنه
degree24
08-08-2007, 20:50
ميتوني نصبش كني بعد از تو add/remove فقط اسمشو پاك كني.
از توی رجیستری باید اینکارو بکنی
javad_raouf_danger
09-08-2007, 16:45
از توی رجیستری باید اینکارو بکنی
عزیزم واقعا زحمت بزرگی کشیدی که گفتی از تو رجیستری می شه این کار رو کرد
این که دردی رو دوا نمی کنه خوب طریقه انجامشو بگو .........لطفا
ghomeishi
09-08-2007, 20:04
یعنی این سوال اینقدر سخت بود
mahdi7610
09-08-2007, 21:43
اگه می خوای کسی از اینجا ندونه چه برنامه هایی را نصب کردی می تونی اسم برنامه ها را عوض کنی مثلا یه نام دیگه ای براش بدی . بگو برای چی می خوای تا بهتر بتونم کمکت کنم . اگه این روش را خواستی از طریق رجیستری می شه بگو برات بگم
موفق باشی
javad_raouf_danger
09-08-2007, 21:59
اگه می خوای کسی از اینجا ندونه چه برنامه هایی را نصب کردی می تونی اسم برنامه ها را عوض کنی مثلا یه نام دیگه ای براش بدی . بگو برای چی می خوای تا بهتر بتونم کمکت کنم . اگه این روش را خواستی از طریق رجیستری می شه بگو برات بگم
موفق باشی
اگه این روش رو توضیح بدی ممنون می شم
اگه می شه توضیحت ساده باشه
mahdi7610
09-08-2007, 23:38
برای این کار ابتدا از منوی start گزینه run را انتخاب کن و کلمه regidit را توی اون تایپ کن و ok را بزن تا وارد رجیستری شوی حالا مسیر زیر را طی کن
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall سپس در زیر منوی Uninstall می تونی برنامه ای را که می خوای اسمش را عوض کنی انتخاب کن و در سمت راست روی گزینه DisplayName دوبار کلیک کن و نام اونا هر چی که دلت می خواد قرار بده می تونی از کمات بی معنی استفاده کنی تا هر کس به قسمت add/remove program رفت گیج بشه ( حتما سعی کن قبل از انجام هر کاری در رجیستری یک نسخه پشتیبان از او بگیری ) در ضمن من تاحالا ندیدم بشه نام برنامه ای را از اونجا حذف کرد امید وارم این کارتا راه بندازه
ghomeishi
10-08-2007, 14:40
برای این کار ابتدا از منوی start گزینه run را انتخاب کن و کلمه regidit را توی اون تایپ کن و ok را بزن تا وارد رجیستری شوی حالا مسیر زیر را طی کن
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall سپس در زیر منوی Uninstall می تونی برنامه ای را که می خوای اسمش را عوض کنی انتخاب کن و در سمت راست روی گزینه DisplayName دوبار کلیک کن و نام اونا هر چی که دلت می خواد قرار بده می تونی از کمات بی معنی استفاده کنی تا هر کس به قسمت add/remove program رفت گیج بشه ( حتما سعی کن قبل از انجام هر کاری در رجیستری یک نسخه پشتیبان از او بگیری ) در ضمن من تاحالا ندیدم بشه نام برنامه ای را از اونجا حذف کرد امید وارم این کارتا راه بندازه
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی شما تو قسمت display name اسم نرم افزار را پاک کردم درست شد
javad_raouf_danger
10-08-2007, 15:17
مرسی از کمکت
mahdi7610
10-08-2007, 15:33
خوشحالم تونستم کمکتون کنم . اصلا خودم حواسم نبود که نام برنامه را پاک کنم . در ضمن خودم هم یه چیزی یاد گرفتم موفق باشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.