ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد....(؟)

nkhdiscovery
08-08-2007, 15:18
سلام ...خسته نباشید .
میخواستم ببینم کجا ها از این اخطار ها میده؟آیا درسته که تکرار این عمل...؟مثلا من وقتی به این برخوردم ، توی تاپیک اخراج شده ها بودم،مدیری گفته بود که فلان شخص توی این فروم به فلان دلیل اخراج...من وقتی روی لینک اون فروم زدم این اخطار اومد:

بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.میشه لطف کنین یه توضیح مختصر بدین؟با تشکر.

J A V I D
08-08-2007, 15:21
اين پيغام زماني ظاهر مي شه كه شما بخوايد وارد تاپيكي بشيد كه پاك شده يا مخفي شده و شما اجازه ديدنشو نداريد ... اون تكرار اين عمل هم فقط خواسته يه چيزي گفته باشه و گرنه هيچ اتفاقي براتون نمي افته ... خيالتون راحت !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

nkhdiscovery
08-08-2007, 16:10
تشکر از راهنماییتون....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshinjj
08-08-2007, 17:02
من كه نفهميدم اصلا چي گفتي

pedram_ashena
08-08-2007, 17:10
تايپيكهاي منتقل به ترش را نميشه وارد شد و اخطار بالا را ميدهد.البته فقط اخطاره خاليه.جاويد اينو گفت

Saman-tci
08-08-2007, 17:13
دوست من مشکل خاصی نیست ..........
برای ورود به تاپیکهایی که ترش شدن یا حذف شدن این پیغام رومیده .......
و فقط نویسنده اون تاپیک میتونه تاپیکشو ببینه ........

Šepehr
08-08-2007, 20:31
درست ترجمه نشده
اصلش اینه:
Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator