ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تشخیص نوع کارت گرافیک کامپیوتر

Mitamo
08-08-2007, 01:16
از کجا بفهمم که کارت گرافیک کامپیوترم چنده
128
256

پیشاپیش ممنون

ahsanx
08-08-2007, 05:45
دوست عزیز در کنترل پنل به روی Display کلیک کن و بعد از سربرگ Setting بر روی Advanced کلیک کن و در پنجره باز شده به روی سربرگ

Adapter برو . در این پنجره و در قسمت Adapter type همه چیز رو نوشته . یه راه دیگه اینکه : در کنترل پنل به روی System کلیک کن و در پنجره باز

شده به روی سربرگ Hard ware برو و در پنجره باز شده به روی Device manager کلیک کن . در پنجره باز شده میتونی مشخصات همه سخت

افزارها و قطعات رو ببینی . گزینه Display Adapter مربوط به کارت گرافیک هست . موفق باشی

chovalier
08-08-2007, 06:13
سلام:20:
کاملا درسته:10:
این راه حل سیستماتیکشه ... راه حل سخت افزاری هم مشخصه ... ولی راه حل نرم افزاری ::31:
حالا سوال : چرا نرم افزاری ؟ چون گاهی وقتا راه حل سیستماتیک کار نمی کنه , مثل روی سیستم من , سیدی مادربورد رو با عجله نصب کردم و نتونستم کامل نصب کنم , بعد هم دیگه وقتش نشد ...:31:
با استفاده از نرم افزار قدرتمند قوی و بی نظیر Everest می تونید تمام زیر مشخصات سخت افزاری کامپیوترتون رو به شکلی شگفت آور از نظر کمال ببینید ... من واقعا از دیدن این نرم افزار تعجب کردم ::18:
آخرین نسخه که بتا هم هست ::11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .:40:

F A R H A D
08-08-2007, 13:28
سلام
روشی که ehasanx عزیز گفته روش خوبیه که مدل کارت گرافیک رو میده، اما مشخص نمیکنه که 128 هست یا 256
برای مشخص شدن این موضوع به ترتیب زیر عمل کنید:
run>dxdiag .از پنجره ظاهر شده، از سر برگ display در قسمت device گزینه approx. total memory میزان حافظه کارت گرافیک رو نشون میده.
موفق باشی

toadstool
08-08-2007, 15:02
سلام
روشی که ehasanx عزیز گفته روش خوبیه که مدل کارت گرافیک رو میده، اما مشخص نمیکنه که 128 هست یا 256
برای مشخص شدن این موضوع به ترتیب زیر عمل کنید:
run>dxdiag .از پنجره ظاهر شده، از سر برگ display در قسمت device گزینه approx. total memory میزان حافظه کارت گرافیک رو نشون میده.
موفق باشی

دوست عزيز
روشي رو كه اول گفتن درسته ولي در مورد دومي حق با شماست

اين عكس رو ببين

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

F A R H A D
08-08-2007, 18:01
تذکر به جایی بود دوست من. تا حالا بهش توجه نکرده بودم.
پیروز باشید

tacki
08-08-2007, 20:41
salam
به راحتی اب خودرن میشه یه کاری کرد که یک کارت گرافیک 128 کرد 512 یعنی مشخصاتشو تغییر داد

هر کی خواست من تو وبلاگم گذاشتم یه سرچ بزنه پیدا میکنه

TEC
08-08-2007, 21:33
من اومدم بگم دیدم همه دوستان بهت گفتن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما نگاه کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

chovalier
09-08-2007, 01:19
ممنون از تمامی دوستان , این تاپیک لااقل برای من خیلی مفید بود چون مثل اینکه فهمیدم کارت گرافیکم 32 هست !:18:

salam
به راحتی اب خودرن میشه یه کاری کرد که یک کارت گرافیک 128 کرد 512 یعنی مشخصاتشو تغییر داد

هر کی خواست من تو وبلاگم گذاشتم یه سرچ بزنه پیدا میکنه

سلام دوست عزیز:20:
خوبید؟:10:
لطفا اگه قصد کمک داری کل مطلب رو بزار توی این تاپیک در غیر این صورت تبلیغات موکدا ممنوع هست ...:11:

موفق باشی ...
:46: