مشاهده نسخه کامل
: ارسال شارژ با بلوتوس
only4you_mehr
07-08-2007, 23:10
شنیدم بهترین برنامه ی سال شده
شوخی می فرمایید؟
البته شنیده بودم که یک ایرانی برق رو از طریق امواج رادیویی انتقال داده و....
اما برنامه که شما می گردی وجود نداره....
nima_949
08-08-2007, 02:39
یه چیزی تو مایه های رویا و خیال میمونه نه شوخی
mamadfelfel1988
08-08-2007, 05:48
چه توهمی دادی اصلا امکان پذیر نیست
بله؟!
آها...نه ه ه ه ...
البته حرف شما در مجموعه برنامه های موهومی صدق می کند اما در مجموعه برنامه های حقیقی تعریف نشده ومبهم است!
شايد در آينده نه چندان دور بشه همچين كاري كرد.اما تا اين لحظه كه ما خبري نداريم.
pouria007
08-08-2007, 11:34
یه همچین چیزی هست (البته نه از نوع بلوتوثی )
از این فناوری برای هدایت ربات ها در سیارات دیگر استفاده خواهد شد ولی نه الان بلکه چند دهه دیگه
ولی فکر کنم شونصد سال دیگه واسه بلوتوث بیاد
mehdi_ok1
08-08-2007, 11:49
یه چیزهای قرمز رنگی بود که شایعه شده بود برای آنتن دهی تالیا خوبه
که به گوشی می چسبوندیش و هنگام زنگ خوردن گوشی اون هم روشن می شد
این هم از اون نوعه
من کلی تحقیق کرد م در مورد فناوری Rfid که نوعی فناوری ارسالات رادیویی هست
من به فکر ساختن این مورد افتادم که بشه برق رو به جای سیم از طریق این امواج رادیویی انتقال بدیم
رو این روش هم داریم با چندی از دوستان کار میکنیم
شاید به نتیجه ای برسیم
Silwestern2
08-08-2007, 11:55
البته هيچي دور از امكان نيست ... چند وقت پيش تونسته بودن كه برق رو از طريق امواج ماكروويو ( با ماكرو آشپزخونه اشتباه نگيرين) تا 5 متر انتقال بدن
ولي اين اواخر شنيدم كه تونستن به يكي از تلسكوپ هاي فضايي از اينجا برق رو ارسال كنن ....
اما حقيقتا چيز غير قابل تصوري نيست ...!!
100 سال قبل كي باور ميكرد از نور خورشيد برق بگيرن؟؟؟؟
nima_949
08-08-2007, 18:38
ایول به دوستان خلاق ایرانیه خودمون شاید خودمون یکی دو ساله دیگه ساختیم نگران نباشید
شنیدم بهترین برنامه ی سال شده
نگی جایی!!!:31:
با سلام خدمت دوستان عزیز.
میخواستم یه نکته خدمتتون عرض کنم. این رو همیشه به یاد داشته باشید که تا در مورد یک مسئله اطلاع کامل نداریم اون رو مطرح نکنیم و بر عکسش، اون رو رد نکنیم.
این مطلب رو در اخبار تلویزیون دیدم و یک ایرانی این کار رو انجام میداد ولی امکانات خاصی میخواد.
فقط بلوتوس و نرم افزار ملاک نیست.
با تشکر از این که همدیگر رو ضایع نمیکنید...
یا علی
S E V E N
08-08-2007, 23:32
این ماجرا مفصله !
یکی از نابغه های ایرانی داشت روی این پروژه کار میکرد و میگفت که ژاپنی ها تلاش کردن و نتونستن ولی من
بعد از دو سال تلاش مداوم تونستم این کارو تا فاصله ی 10 متری انجام بدم !
nima_949
09-08-2007, 14:27
این پروژه با اینی که دوستمون گفت خیلی فرق میکنه بعد هم باید به عقاید و نظرات دیگران احترام گذاشت ایشون حرفی که شنیده رو گفته وگرنه قصدی نداشته
با سلام خدمت دوستان عزیز.
میخواستم یه نکته خدمتتون عرض کنم. این رو همیشه به یاد داشته باشید که تا در مورد یک مسئله اطلاع کامل نداریم اون رو مطرح نکنیم و بر عکسش، اون رو رد نکنیم.
این مطلب رو در اخبار تلویزیون دیدم و یک ایرانی این کار رو انجام میداد ولی امکانات خاصی میخواد.
فقط بلوتوس و نرم افزار ملاک نیست.
با تشکر از این که همدیگر رو ضایع نمیکنید...
یا علی
این ماجرا مفصله !
یکی از نابغه های ایرانی داشت روی این پروژه کار میکرد و میگفت که ژاپنی ها تلاش کردن و نتونستن ولی من
بعد از دو سال تلاش مداوم تونستم این کارو تا فاصله ی 10 متری انجام بدم !
کاملا تایید میشه.....
یک ایرانی موفق به انجام این کار شده بود.....
فکر کنم به استخدام شرکت زیمنس دراومد!!:31:....
asghar_206
12-08-2007, 05:32
واییییییییییییییییییییییی ییی عجببببببببببببببببببببببب ببببب چیزیییییییییییییییییییییی ییییییییییی
oh my god
13-08-2007, 15:18
فرض کنیم نرم افزاری برای تبدیل دریافت امواج توسط بلوتوث به ولتاژ الکتریکی برای شارژ باشه. دوست عزیز تازه فقط مشکل گیرنده حل شده. دستگاهی که ولتاژ رو به امواج تبدیل کنه و برای شما بفرسته داری؟ اگه داری لطفا آدرس بده ما هم بریم بخریم. ضمنا تغییر شدت جریان به امواج و تبدیل امواج به شدت جریان، مقدار شدت جریان منتقل شده در زمان و ... احتمالا ساعت ها شارژ مویابل طول خواهد کشید. :18:
hamed_shams
15-08-2007, 00:49
این پروژه با اینی که دوستمون گفت خیلی فرق میکنه بعد هم باید به عقاید و نظرات دیگران احترام گذاشت ایشون حرفی که شنیده رو گفته وگرنه قصدی نداشته
نیما جان دقیقا باهات موافقم
وداع با سیم برق ( WiTricity)
WiTricity (مخفف Wireless Electricity به معنای برق بی سیم)
در دنیایی که روز به روز بیشتر و بیشتر به تجهیزات الکترونیکی قابل حمل وابسته می شود، یکی از مشکلات بزرگ، خالی شدن شارژ باتری این قبیل تجهیزات در نامناسب ترین مواقع ممکن است. از دست دادن یک مکالمه مهم، عدم امکان ضبط یک مصاحبه، قطع ارتباط لپ تاپ با اینترنت، همه و همه بدلیل خالی شدن شارژ باتری. بی تردید همه ما چنین مواردی را تجربه کرده ایم.
اما تجربه ای مشابه برای پروفسور مارین سولیاچیچ Marin Soljacic به منزله جرقه ای برای شکل گرفتن و عملی شدن یک ایده بزرگ بود: "برق بی سیم"
روز هفتم ژوئن، تیمی از دانشگاه MIT به سرپرستی پروفسور سولیاچیچ رسماً اعلام کرد که موفق شده از فاصله دو متری و بدون هر نوع "اتصال فیزیکی"، یک لامپ 60 وات را روشن کند. سیستم مورد استفاده آنها، تنها از دو سیم پیچ مسی "مرتعش" به قطر 60 سانتیمتر تشکیل شده بود! آنها نام این پدیده را WiTricity (مخفف Wireless Electricity به معنای برق بی سیم) گذاشتند.
WiTricity
چند سال پیش، پروفسور مارین سولیاچیچ استاد فیزیک موسسه تکنولوژی ماساچوست MIT که بارها با مشکل خالی شدن شارژ باتری تلفن همراه خود مواجه شده بود، تصمیم گرفت که بطور جدی بر روی ایده انتقال انرژی الکتریکی بدون استفاده از سیم (Wireless) کار کند.
این ایده البته چندان جدید نبود. درحقیقت نیکلا تسلا (Nikola Tesla)، مهندس، دانشمند و مخترع پیشرو و خوشفکر قرن نوزدهم از اولین کسانی بود که به این فکر افتادند. او حتی قصد داشت ایده خود را با آنتنی به ارتفاع 29 متر در لانگ آیلند نیویورک آزمایش کند؛ اما بدلیل تامین نشدن منابع مالی مورد نیاز، موفق به اینکار نشد.
اما این به معنای فراموش شدن اصل ایده نبود. از آن زمان تا کنون و خصوصاً با فراگیر شدن برق و تجهیزات برقی، دانشمندان و مهندسان زیادی بر روی این ایده و عملی کردن آن کار کرده اند. آنها عمدتا بر روی دو طرح مختلف کار می کردند:
الف- فرستنده های همه جهته
این فرستنده ها بدلیل آنکه امواج الکتریکی را در همه جهات ارسال می کردند، از بازدهی بسیار پائینی برخوردار بودند و بخش عمده انرژی ارسالیشان تلف می شد. ضمن آنکه احتمال ایجاد خطر هم منتفی نبود.
ب- فرستنده های جهت دار
در این سیستم ها امواج انرژی به سمت یک جهت خاص ارسال می شوند- درست مانند لیزر. اما همین موضوع، محدودیت بزرگی را ایجاد می کند؛ چراکه الزاماً باید بین فرستنده و گیرنده، "دید مستقیم" وجود داشته باشد. در نتیجه برای یک وسیله متحرک مانند تلفن همراه یا کامپیوتر لپتاپ مناسب نیستند.
armin_goooodboy
15-08-2007, 01:22
فروش اختراع جوان ایرانی به شرکت سونی اریکسون به مبلغ 50 میلیون کرون
بنوشته روزنامه "دنیای اقتصاد" در ایران شرکت معظم سونی اریکسون در سوئد در حال مذاکره با یک جوان 27 ساله مقیم ایران جهت خرید اختراعی از اوست که بنام وی نیز به ثبت رسیده است. "رامین علیپور" که اهل آبادان است دارای 9 قلم اختراع قبلی نیز هست اما اختراعی که شرکت سونی اریکسون در حال مذاکره جهت خرید آن به مبلغ 50 میلیون کرون (مبلغی حدود 5 و نیم میلیارد تومان) با این جوان ایرانی است اختراع انقلابی یک "شارژر بی سیم موبایل" است.
در حال حاضر شارژرهایی که در بازار موجود هستند برای شارژ احتیاج به سیم دارند تا از طریق آن به پشت موبایل وصل شوند. اما در دستگاه اختراعی این جوان ایرانی, شارژر مادر یک دستگاه به حجم 4 در 3 در 9 سانتی متر است که برق را گرفته و آن را تبدیل به امواج میکند و به کمک گیرنده ای که در خود موبایل نصب میشود این امواج را دریافت و آن را تبدیل به برق میکند. امواجی که تا صد متری قابلیت تبدیل شدن به برق را دارد. یعنی هر موبایلی که در این فاصله قرار بگیرد و دارای دستگاه گیرنده باشد به صورت خودکار شارژ میشود.
این دستگاه گیرنده به گفته رامین به اندازه بند انگشت است که در پشت موبایل تعبیه میشود بدون اینکه شکل ظاهری موبایل را تغییر دهد و هر مدل موبایلی میتواند از آن استفاده کند و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. حتی میتوان یک دستگاه شارژ مادر که به برق متصل میشود را در فروشگاهها و مراکز عمومی و یا ساختمانهای تجاری نصب نمود تا همه موبال هایی که در آن محدوده هستند شارژ گردند. هر تعداد موبایل که مجهز به دستگاه گیرنده "رامین" باشند, بدون هیچگونه محدویت از نظر تعداد که در شعاع 100 متری دستگاه شارژ مادر قرار بگیرند شارژ خواهند گردید
بنا به توضیحات کلی رامین...
دستگاه او برق 220 ولت را ابتدا به 3,6 ولت تبدیل و سپس بعد از عبور از یکسری فیلترهای خاص آن را تبدیل به امواج کرده و روی باند یک فرکانس خاص ارسال میکند.
به گفته رامین به روزنامه "دنیای اقتصاد" در ایران پس از ثبت اختراع خود توسط آشنایی مطمئن در سوئد با شرکت سونی اریکسون وارد مذاکره شده است و فعلا بر سر قیمت پایه 50 میلیون کرون ( بیش از 5 و نیم میلیارد تومان) با این شرکت تفاهمی حاصل نموده است. تولید هر واحد از اختراع رامین 20 تا 25 هزار تومان (حدود 170 تا 220 کرون) هزینه دارد و حتی در صورت تولید انبوه, هزینه آن برای هر واحد حتی به 10 الی 15 هزار تومان برآورد شده است. بعبارت دیگر, اختراعی انقلابی با هزینه تولیدی ارزان که میتواند برای کمپانی سونی اریکسون و سپس از طریق ارائه امتیاز آن به دیگر تولید کنندگان تلفن موبایل میلیاردها کرون سود حاصل کند.
کارشناسانی که استکهلمیان در این رابطه با آنان به صحبت نشسته اند میگویند با توجه به ویژگی این اختراع و امکانات انقلابی استفاده از آن در آینده, مبلغ 50 میلیون کرون رقم بالایی جهت خرید آن بشمار نمیرود. اما متاسفانه چون هیچ مرجعی در ایران جهت حمایت از اینگونه جوانان بهنگام مذاکرات حقوقی با کمپانیهای عظیم بین المللی وجود ندارد و آنان خود مجبورند یک تنه با غولهای بزرگ صنعتی به مذاکره ای نابرابر بنشینند اختراعات و ایده های آنان اغلب سریعا و با قیمتهایی بسیار پایین تر از ارزش واقعی آن از چنگشان خارج میشود.
مخترعین جوان ایرانی که اطلاعات صحیحی از قوانین ثبت بین المللی نیز ندارند در اکثر موراد حتی بدون دریافت پاداشی حاصل دسترنج و زحمت خود را از دست میدهند ودر حالیکه کمپانیهای بزرگ از نتیجه زحمات آنان استفاده های کلان میبرند آنان با امکانات ناچیز خود هرگز قادر به دفاع از حقوق خود در صحنه های بین المللی نمیگردند.
یکی دیگر از مشکلات در ایران این است که ثبت در آن بین المللی نیست و احترامی نیز به ثبت بین المللی در آن گذاشته نمیشود. اختراعاتی که در ایران به ثبت میرسد فقط 20 سال اعتبار داخلی داشته و برد بین المللی ندارد. کمپانیهای بین المللی حتی بخشهای عریض و طویلی دارند که تنها وظیفه آنان جستجوی اختراعات ثبت شده در کشورهای مانند ایران و دزدیدن ایده ها از آنان است.
خوشبختانه به گفته رامین به روزنامه دنیای اقتصاد او اختراع خود را با اعتبار بین المللی در خارج از ایران بثبت رسانده و هیچ کمپانی حدقل در وضعیت فعلی قادر به ربودن ایده او و نتیجه زحماتش نخواهد بود. و به همین دلیل کمپانی سونی اریکسون حاضر به پرداخت چنین مبلغ کلان جهت ثبت ایده این اختراع بنام خود شده است.
منبع : سایت استکهلمیان و روزنامه دنیای اقتصاد
شنیدم بهترین برنامه ی سال شده
حسرته جونم ... حسرت
حدود يك سال پيش بود كه يه ايراني دستگاهي ساخت كه مثل بمب توي دنيا صدا كرد.اون دستگاه مي تونست امواج الكتريسيته رو تا برد 50متري براي شارژ موبايل بفرسته.به گفته ي خودش شركتهاي معتبر مثل nokia و ... پيشنهاد پول بسيار زيادي رو بهش دادن تا روشش رو بهشون ياد بده.نكته ي جالبتر اينكه مي گفتن دانشمند اي دنيا حدود 15 سال بود كه در پي ساختن چنين وسيله اي بودن ولي به نتيجه نرسيده بودن
Mohammad Hosseyn
30-08-2007, 16:16
فرستادن الکتریسیته از طریق امواج اولین بار در امریکا یا کانادا ( دقیقا یدم نمیاد ) انجام شد و دست هیچ ایرانی هم در کار نبوده !
هنوز هم در مراحل آزمایشی هست ...
و هنوز هم هیچ استفاده ای از این تکنولوژی نچندان کامل نشده ...
پس لطفا از شایعه پراکنی خودداری کنید ...
ARASH BAHAL
30-08-2007, 19:45
مثل این میمونه که بخوای آب رو با فیبر نوری انتقال بدی:13:
armin_goooodboy
30-08-2007, 20:41
هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره
فقط غیر ممکن غیر ممکنه
یه معلم خوب داشتم دوران دبیرستان که میگفت اگه یه روزی بهتون گفتن از فردا خورشید از غرب طلوع میکنه نگین امکان نداره و غیر ممکنه ، بگین ممکنه اینطور باشه
حالا اگه بگن یه آدم رو با فیبر نوری از جایی به جای دیگه میشه انتقال داد من نمیگم غیر ممکنه
از این بشر دو پا هر چیزی بر میاد
morteza_k
30-08-2007, 22:19
سلام
معلمت واقعا فهمیده بود.
adamhesaby
01-09-2007, 02:48
همچین نرم افزاری که تا اونجایی که من میدونم وجود نداره
ولی انتقال برق از طریق امواج امکان پذیره
و یه ایرانی هم اختراعش کرده
خرابه هرچی ایرانیم کاری نمیکنن وقتی هم میکنن اخرش میکنن
چی گفتم؟
اصلا به من چه مگه داداشه من این کارو کرده که من انقده خوشحال شدم
البته اگه داداش داشتم اندازه داداشم دوستش داشتم
هر کاری میکنم پست باحالی نمیشه بگذریم
DavodRashid
29-10-2007, 19:31
با عرض پوزش باید بگم که آقای تسلا برای اولین بار الکتریسته رو با امواج در زمان ادیسون منتقل کرده اند وجواب هم داده اما در مورد شارژ باطری جدید بنظر می رسه
Booseh_ye_Irani
30-10-2007, 07:11
هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره
فقط غیر ممکن غیر ممکنه
یه معلم خوب داشتم دوران دبیرستان که میگفت اگه یه روزی بهتون گفتن از فردا خورشید از غرب طلوع میکنه نگین امکان نداره و غیر ممکنه ، بگین ممکنه اینطور باشه
حالا اگه بگن یه آدم رو با فیبر نوری از جایی به جای دیگه میشه انتقال داد من نمیگم غیر ممکنه
از این بشر دو پا هر چیزی بر میاد
به قول ما ايراني ها كار نشد نداره!؟ :46:
ممنون از اطلاع رسانيتون، باعث خوشحالي خيلي ها شد.
اين پست رو تو تاپيك علمي هم مي زديد.
dacochir
07-11-2007, 09:43
جالب بود...
dacochir
07-11-2007, 09:47
واقعاً عاليه....:31::27::8:
H M R 0 0 7
07-11-2007, 09:51
تكنولوژي بلوتوس اين امكان رو نميده (جمله علمي رو حال كردي:27:)
milad5113
07-11-2007, 11:10
درست میشه بزودی ... نگران نباشید ...
M.etallic.A
07-11-2007, 13:58
امکان نداره از بلوتوث بخوان این استفاده رو بکنن. بابا بلوتوث خودش کلی برق مصرف میکنه... اصلا امواج بلوتوث تو یه فاز دیگه ای هستن. اگر هم چنین دستگاهی ساخته بشه باید یه چیزی رو گوشی نصب بشه که وظیفه تبدیل امواج به برق و بعد شارژ کردن باطری رو به عهده داشته باشه.
alireza fatemi
07-11-2007, 15:01
من تا حالا شارژ بی سیم دیدم ولی با بلوتوث نیست
فردا مقالشو که در مجله نوآور چاپ شده میذارم
raminalimardani
19-11-2007, 15:49
این برنامه رو چه جوری باید دانلود کرد
omid__ss
23-11-2007, 13:04
از شنيدن اين خبر شاخ در اوردم
عمر ما نو نوه و نتيجه ما برا ديدن همچين برناامه اي قد نميده
omid_behniya
23-11-2007, 14:27
این مطالب غیر علمی چیه؟
genius_1897
24-11-2007, 18:02
از این موجود دو پا هر چی بگی بر می یاد
نمونش همین توهمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــات
آقا چند روز پیش تلوزیون گفت که بالاخره زاپنی ها تونستن برق رو از طریق امواج تا فاصله ی 1 متر ارسال کنن تا به امروز فقط اونا تازه تو شرایط خاص تونستن این کارو بکنن حالا شما میخوای با این تکنولوزی زیقی موبایل این کار رو بکنین ؟؟؟؟ لطفا از این تاپیک های سرکاری و خنده دار نزنید:13:
aslanaslan
26-11-2007, 06:28
به این زودی ها عملی نمی شه.
ببخشيدها ولی زرشك
عمراً اين كار عملی بشه مگر 100000000000000000000000 سال ديگه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.