FreeMagic
07-08-2007, 22:40
سر کلاس استادمون، DataBase رو تا جایی درس داد که با Access یه پایگاه داده بسازیم و در محیط VB با استفاده از adodc و datagird بشه اونا رو نمایش داد گفت که در دو جلسه آینده قراره که آموزش بده که چه طور اون پایگاه داده رو در محیط VB درست کنیم به علاوه بر این آموزش حذف ، اضافه ، ویرایش ، جستوجو و ***** گذاری رو یاد بده حالا من هم مسافرم و به این دو جلسه هم نمی رسم لطفا این دو رو به من آموزش بدید
در ضمن از اونجایی که مسافر هستم مشکل کمبود اینترنت دارم اگه میشه سایت یا تاپیک دیگه ای معرفی نکنید مطلب رو همین جا بذارید
با اجازه اساتید بزرگ هم از اونجایی که من کم به این قسمت سر می زنم ممنکنه بدجایی تاپیک زده باشم و از این بابت عذرخواهی می کنم ولی باز هم اگه میشه این تاپیک رو قفل یا انتقالش ندن چون گفتم که مسافرم و ممکنه از درس جا بمونم و مشروط شم
از همه شما ممنونم و اگه میشه یه جواب یا اموزش درست حسابی و کاملی بدید طوری که از درس استادمون عقب نیفتم
از همه شما بزرگواران ممنونم:11:
در ضمن از اونجایی که مسافر هستم مشکل کمبود اینترنت دارم اگه میشه سایت یا تاپیک دیگه ای معرفی نکنید مطلب رو همین جا بذارید
با اجازه اساتید بزرگ هم از اونجایی که من کم به این قسمت سر می زنم ممنکنه بدجایی تاپیک زده باشم و از این بابت عذرخواهی می کنم ولی باز هم اگه میشه این تاپیک رو قفل یا انتقالش ندن چون گفتم که مسافرم و ممکنه از درس جا بمونم و مشروط شم
از همه شما ممنونم و اگه میشه یه جواب یا اموزش درست حسابی و کاملی بدید طوری که از درس استادمون عقب نیفتم
از همه شما بزرگواران ممنونم:11: