مشاهده نسخه کامل
: سه تار - ویدیویی
من دو ساله دارم آموزش سه تار میخونم
ولی بیشتر گوشی کار می کنم
این ویدیوهای من رو ببینید و نظر بدین لطفآ که آیا خوب پیشرفت کردم یا نه؟
اینهم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Motefakker
10-08-2007, 13:36
دوست داشتم ببينم ليکن خيلي سخته. سرعت پايين، وقت کم و ... که نشد. کاشکي ميشد تبديلش کني به فرمت 3gp که هرچند کيفيتش بد ميشه ولي خب سبک تره. يا اينکه فقط صدا را بگذاري. اينطوري احتمالا استقبال بيشتري ميشه. البته شايد.
دوست عزیز این یکی از ویدیوهاست با فرمت( 3جی پی) حجمش 1,5 مگابایت هست دانلودش کن. و لطفا نظر خودتون رو بنویسید....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدیوهای دیگه هم رو می زارم در آینده....
Motefakker
11-08-2007, 14:33
دوست خوبم
احساس کردم که خودت به تنهايي و به کمک کتاب و ... سه تار ياد گرفتي. اگه اينطوره لطف کن و بگو با چه کتابي کار کردهاي.
خيلي قشنگ نواختهاي. لذت بردم حسابي. ريزهاي بسيار قشنگي ميزني و نسبتا نرم و خوب. فکر کردم که دست راستت خيلي بهتر از دست چپت کار ميکنه. پردهگيريهايت خيلي نرم نيست. البته نرم هست ولي به نسبت دست راست و مضراب هايت نه.
ديگه اينکه خيلي محکم مضراب ميزني. قشنگه، ولي بعضي جاها را بايد لطيف بزني. حتي بعضي وقتي طوري که مضراب به سيم دوم نخوره و صدا فقط از سيم اول بلند بشه.
در کل خيلي قشنگ بود. واقعا لذت بردم. در ضمن بهت پيشنهاد ميکنم که به سايت نت آهنگ سر بزني. در حوزه موسيقي ايراني کار ميکنه.
اگه با من از طريق آي دي ياهو هم تماس بگيري خيلي خوشحال ميشم. فقط براي حدود 10 روز ديگه.
**************/forum
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.