ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با نورتون یوتی یتی

سیاوش با مرام
07-08-2007, 19:34
با سلام کسی میتونه به من بگه این نرم افزر NU رو باید چه جوری پاکش کنم
حال منو گرفته یه هیچ عنوان پاک نمیشه لامصب

AliROCK
07-08-2007, 19:43
چه نسخه ای هستش از این قدیمیا یا تحت ویندوزی؟
error میده؟دقیقا چه error میده؟ برای پاک کردنش چه کارهایی انجام دادید؟

javad2625
08-08-2007, 00:04
پاك كردنش كه از طريق
Control panel> Add/Remove programs
هست. اما اگه پاك نشه، يعني خراب هست و بايد از طريق رجيستري از كارش انداخت.
علي الحساب به قسمت:
Start> Run> msconfig> OK> Startup

بريد و اون برنامه رو غير فعال كرده، OK> exit without restart رو بزنيد. تا همزمان با شروع به كار ويندوز فعال نشه.
اگه خواستي پوشه اش رو هم از پوشه Program Files پاك كن. اگه خواستي بقيه نام و نشون هاش رو هم از بين ببري تا بيشتر بگم.

سیاوش با مرام
08-08-2007, 09:21
چه نسخه ای هستش از این قدیمیا یا تحت ویندوزی؟
error میده؟دقیقا چه error میده؟ برای پاک کردنش چه کارهایی انجام دادید؟
نسخش 2005 از کنترل پنل که حرفش رو نزن چون اول باید به قول دوستمونexit بشه یا از کار بیفته من برای از کارانداختنش از تtask manager تب processes رفتم که خروجش کنم نشد از تو خود برنامه هم یه کارایی تونستم بکنم برای stop کردن یسری از برنامه هاش اما آنتی ویروسش exit نمیشه وقتی هم میخوام پاکش کنم از منترل پنل میگه که نرم افزار در حال اجرا می باشد از ریجستری هم از key-locale-machine از قسمت softmare پاکش کردم ولی دوباره پدیدار شد آقا خلاصه find تاجستجو کنه هرچی با نام و نشون تورتون باشه هرچی اومد پاک کردم تا اینکه تمومشد بعد از تو کنترل پنل هم پاک شد تازه داشتم امیدوار میشدم به همین خواطر گفتم ریسیت کنم سیستم رو تا سیستم حالی بیاد ولی به محض بالا اومدن یه پیغامی ظاهر شد که نرم افزار نمیتونه run بشه خلاصه دیگه اعصابم خورد شد ویندوز رو عوض کردم

پاك كردنش كه از طريق
Control panel> Add/Remove programs
هست. اما اگه پاك نشه، يعني خراب هست و بايد از طريق رجيستري از كارش انداخت.
علي الحساب به قسمت:
Start> Run> msconfig> OK> Startup

بريد و اون برنامه رو غير فعال كرده، OK> exit without restart رو بزنيد. تا همزمان با شروع به كار ويندوز فعال نشه.
اگه خواستي پوشه اش رو هم از پوشه Program Files پاك كن. اگه خواستي بقيه نام و نشون هاش رو هم از بين ببري تا بيشتر بگم.
آره حق با شماست اصلا هواسم به این نکته نبود متشکر از راهنماییت

AliROCK
08-08-2007, 19:26
خب اگه واقعا از کنترل پنل هم پاک نمیشه وexit نمیشه باید دستی پاکش کنی کامپیوتر رو ریست برو داس همه فایلهاشو دیلت کن بعد ریست برو ویندوز برو رجیستری دنبال nuبگرد از خوده search رجیستری کمک بگیر بعد تمامه key رو پاک کن اگه تو startup چیزی مونده اونجا رو هم پاک کن
این راه حل بود
اگه تمام key ها nuرجیستری رو پاک میکردی اون پیغام هم نمی یومد در هر حال همیشه محصولات symantec اینچنین مشکلاتی داشته!

سیاوش با مرام
12-08-2007, 18:16
خب اگه واقعا از کنترل پنل هم پاک نمیشه وexit نمیشه باید دستی پاکش کنی کامپیوتر رو ریست برو داس همه فایلهاشو دیلت کن بعد ریست برو ویندوز برو رجیستری دنبال nuبگرد از خوده search رجیستری کمک بگیر بعد تمامه key رو پاک کن اگه تو startup چیزی مونده اونجا رو هم پاک کن
این راه حل بود
اگه تمام key ها nuرجیستری رو پاک میکردی اون پیغام هم نمی یومد در هر حال همیشه محصولات symantec اینچنین مشکلاتی داشته!

با سلام خدمت شما دوست عزیز من تموم درایوام ntfs هست و من نمیتونم وارد محیط داس بشم مشکل که یکی دو تا نیست بازم از راهنماییت ممنون عزیز