مشاهده نسخه کامل
: خرید گوشی با 450 تومن تا 2 ماه دیگه
دوستان سلام
من حداکثر تا دو ماه دیگه می خوام یه گوشی بگیرم تا قیمت 450 تومن (50 بالا یا پایین) که معیارهای زیر رو داشته باشه :
1-دوربین خوب حداقل3.2 با فلاش قوی که فیلم برداریش هم ضعیف نباشه
2-کیفیت صدای خوب که بلندیش هم حداقل به k750 برسه
3-ترجیحا سامسونگ و موتو نباشه(البته به دوستان برنخوره)
4-ال سی دی خوب و با کیفیت که اگه تاچ باشه چه بهتر (مقدار رنگ 256000 کمتر نباشه)
5-ظاهر زیاد مهم نیست ترجیحا کشویی و تاشو هم نباشه
6- برنامه زیاد بخوره و رم هم تا 2 گیگ ساپورت کنه
7-جاوا حتما ساپورت کنه و سیستم عامل هم فقط ویندوز یا سیمبیان باشه
8-خدمات اینترنتی زیاد مهم نیست
9-خز شدن اصلا مهم نیست
خیلی مشکل پسندم نه؟؟ مورد دیگه ای به ذهنم نرسید !!!! گوشی های p1 و N73me و k800 و N95 اگه تا اون موقع ارزون بشه و w960 و استثنائا p990 و 6500 slide هم مد نظرمه!!! ضمنا این p1 چنده ؟؟ اصلا وارد بازار شده؟؟؟ البته n73 و k800 دارن از چشمم میافتن
حالا دوستان با این احوال چه گوشی بگیرم؟؟؟ اگه گوشی دیگه ای هم که با این قیمت تا 2 ماه دیگه تو بازار موجود باشه سراغ دارید معرفی کنید؟؟؟!!!! ببخشید این جا سوالمو مطرح می کنم ولی تو یه تاپیک گذاشتم فقط یه نفر جواب داد
با تشکر
mostafa_khan
07-08-2007, 23:10
فکر کنم بتونی p1 بگیری....با معیار های تو هم مناسبه....با احتمال بسیار زیاد هم در حدود قیمتی هست که می خواهی....بهترین انتخاب هم هست:20:
MOSHAVER AMIN
07-08-2007, 23:16
پست بال تائيد ميشه بقول اين دوستمون اين گوشي با معيارهاي شما جورتره
Highbury
09-08-2007, 08:30
منم همین نظر رو دارم ولی در مورد بلندی صداش چیزی نمیشه گفت ولی چیزیکه مطمئنم کیفیت صداش از اونی که گفتی خیلی خیل بالاتره.
دبلیو 960 رو هم میشه بهش فکر کنی ولی قیمتش فکرکنم بالاتر باشه
دوستان سلام
از همگی تشکر می کنم که جواب دادید با این احوال باید بیخیال w960 بشم چون شاید 6 ماه دیگه به این قیمت برسه که من تا اون موقع نمی تونم صبر کنم راستی شنیدم p1 به غیر از m2 مموری microsd رو هم ساپورت می کنه درسته ؟؟؟!! یعنی می شه از هر دو مموری همزمان استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلام سيدي جان
دقيقآ چيزايي كه ميخاي تو پ1 و دبليو 960 هست
حالا دبليو 960 100% بهتر از پ1 هست
ولي از لحاظ مالي ....
پ1 فقط مموري ام2 ميخوره و فقط ك850 هست كه هر دو رو ساپورت ميكنه
Nabakhsho0de
09-08-2007, 22:03
1-دوربین خوب حداقل3.2 با فلاش قوی که فیلم برداریش هم ضعیف نباشه
2-کیفیت صدای خوب که بلندیش هم حداقل به k750 برسه
3-ترجیحا سامسونگ و موتو نباشه(البته به دوستان برنخوره)
4-ال سی دی خوب و با کیفیت که اگه تاچ باشه چه بهتر (مقدار رنگ 256000 کمتر نباشه)
5-ظاهر زیاد مهم نیست ترجیحا کشویی و تاشو هم نباشه
6- برنامه زیاد بخوره و رم هم تا 2 گیگ ساپورت کنه
7-جاوا حتما ساپورت کنه و سیستم عامل هم فقط ویندوز یا سیمبیان باشه
8-خدمات اینترنتی زیاد مهم نیست
9-خز شدن اصلا مهم نیست
P1 تقریبا همه ی مواردی رو که تو گفتی داره !
D o l f i n
09-08-2007, 22:25
n95 هم میتونی بگیری
MOSHAVER AMIN
09-08-2007, 22:47
گم.ن نكنم به اين زودي ها ان 95 به 450000 برسه
اگه چيني اونو تهيه كني
منم می گم p1 و اگه بیشتر خرج کنید n95
یا علی مدد
دوستان سلام
پس با این احوال همین p1 رو می گیرم مگه اینکه تو ابن 2ماه یه گوشی دیگه بیاد که نظرمو خیلی جلب کنه که بعیده همچین چیزی
با تشکر از همگی
MOSHAVER AMIN
10-08-2007, 22:48
شك نكن مدلهاي بهتري از برندهاي مطرح در راهند كه ميتونه نظرتو عوض كنه
عجله نكن
موفق باشي
mostafa_khan
10-08-2007, 22:55
شك نكن مدلهاي بهتري از برندهاي مطرح در راهند كه ميتونه نظرتو عوض كنه
عجله نكن
موفق باشي
مدل های بهتر تو راه هستن؟می شه مثال بزنی؟:18:
Siemens!
11-08-2007, 01:56
P1 بهترینه اما قیمت الان 800 تومانه شرط هم میبندم پایین 500 نمیاد
دوستان سلام
چه خبره 800 تومن :18::41: بابا چون کمیابه فعلا این طوریه تا چند وقت دیگه تو بازار پر می شه احتمالا
دوستان سلام
خوب دیگه تصمیم یه جورایی عوض شد تصمیم گرفتم گوشیم uiq3 باشه پس N95 و N73me و k800 و 6500 اسلاید از میدون به در میرن میمونه p1 و p990 و w960 که در این بین به چند دلیل p990 رو انتخاب کردم
1-نداشتن فلیپ در p1 یه مقدار عزابم می داد چون دلم می خواست به راحتی و سادگی گوشی های دیگه سونی بتونم ازش استفاده کنم
2-w960 که نیومده اگه هم بیاد خیلی گرونه
3-قیمت p1 تو بوشهر 700 تومنه که یه چچیزی حدود 130 در صد از p990 گرونتره ولی واقعا امکاناتش به این مقدار بیشتر نیست p990 اینجا 300 تومن دو هفته پیش بودش
قيمتش 230 درصد گرونتره نه 130 درصد !
DJ_IT_110
22-08-2007, 11:16
همون p1 بگير تا دو سه ماه ديگه قيمتش به 450-500 تومن ميرسه
اگر با مموري m2 مشكل داري بايد بگم كه يكي از بهترين و جديدترين مموري هاي بازار است كه با حجم بالا هم كمتر هنگ ميكنه..
SAEED_BARCELONA
22-08-2007, 11:54
بابا p1 بهتره. الان تو شیراز 600 تومنه تا آخره شهریورم شرط میبندم زیر 500 بیاد. بوشهر تا شیرازم که راهی نیست. حداقل برتری p1 نسبت بهp990 کلاسشه.
بنده خدا يه تصميم اقتصادي خوب گرفته چرا منصرفش ميكنيد؟
به نظرمن هم p1 فعلا ارزش خريد نداره .. جز يه دوربين بالاتر با كيفيت متوسط و يه حافظه رم بالاتر هيچي ديگه نداره !!! اصلا هم استيل قشنگي نداره ( از نظر من ) شبيه ماشين حساب ميمونه ...
p1 وقتي شد 400تومن ميشه خريدش در غير اين صورت صرفه به خريد pocket pc ميشه ....
بازم تصميمي كه گرفتي رو تحسين ميكنم ..آفرين
دوستان سلام
از همه ممنونم که جواب میدید از اون 2 ماهی که گفتم نیم ماه گذشته و اوضاع طوری شده که تا نیم ماه دیگه گوشی می خرم من شخصا از p1 خیلی خوشم میاد از همه چیزش به جز اینکه اگه یه فلیپ داشت خیلی بهتر بود ولی حیف که فعلا حداقل 700 تومنه و بودجه بنده 500 هست نهایتا و اگه همین الان بشه 500 تومن می گرفتمش ولی تنها چیزاییش که خیلی چشم گیره و بالاتر از 990 هست همین دوربین ورمش هست بقیه چیزها جزئی هستن من 700 تومن هم دارم ولی عقیدم میگه بیشتر از 500 تومن پای گوشی ندم و همچنین 400 تومن بیشتر فقط برا این دو مورد خیلی هست
ضمنا dj جان من با مموری مشکل ندارم و m2 رو یکی از نقاط قوت p1 به 990 می دونم که بازم این جزئی هستش
ضمنا سعید جان من هر وقت گرفتم یه خبر میدم اینجا اگه تا اون موقع شد 500 تومن یه خبر بده آتیش کنم بیام بگیرمش
SAEED_BARCELONA
22-08-2007, 19:24
ضمنا سعید جان من هر وقت گرفتم یه خبر میدم اینجا اگه تا اون موقع شد 500 تومن یه خبر بده آتیش کنم بیام بگیرمش
باشه تو همون نیم ماهی که گفتی صبر کن انشاا... تا اون موقع بشه 500-550
فقط عجله نکن جون بابات:13:
دوستان سلام
به چشم سعید جان صبر میکنم ولی صبر ایوب ندارم که
SAEED_BARCELONA
23-08-2007, 10:57
بابا 1 ماه که دیگه صبر ایوب نمیخواد.
دوستان سلام
گفتم که که به چشم آخه من همین جوری 1 سال هست که تو صبرم دارم واسه یه گوشی توپ کم کم دارم ایوب رو هم میزارم تو جیبم تو این مورد
BIKHIAL_ALL_75
23-08-2007, 16:54
این فلیپ چیه که P1 ندارتش؟
دوستان سلام
اینم چهارمین پستم تو این صفحه الانه که اخطار بگیرم
ببین دوست عزیز 990 رو در نظر بگیر اون قسمتی که دکمه های شماره گیر و جهتی و نرم روش قرار دارن رو بهش میگن فلیپ که باعث میشه با یک دست و بدون قلم و به راحتی بقیه گوشی های سونی ازش استفاده کنی حالا شما بگین علاوه بر اینکه فلیپ حجمشو افزایش میداد و سنگینترش ارزش نداشت تازه اگه کسی نمی خواستش می تونست برش داره و اون دوتا مشکلی هم که الان گفتم از بین میرفت واقعا اگه P1 فلیپ داشت شاید من اصلا فکر 990 رو از ذهنم بیرون می کردم
SAEED_BARCELONA
23-08-2007, 17:21
سیدی جونم این فیلیپم زیاد آش دهن سوزی نیستا که بخوای بخاطرش p1 از دست بدیا
BIKHIAL_ALL_75
23-08-2007, 17:44
منظورت همون درش هست
که میتونی از گوشی جداش کنی؟
این که مسله مهمی نیست!!؟
دوستان سلام
شد پنجمیش اتفاقا چرا برا من یه ذره مهمه چون من یه مقدار با گوشیم بازی هم می کنم اونم بازیهای گیم بوی که اونها رو با قلم به راحتی نمیشه بازی کرد گیج میشه آدم ولی با دکمه های جهتی و شماره به راحتی میشه بازی کرد حرفتونم قبول دارم البته نه اینکه بازی خور باشم در حد معمول که همه بازی می کنن ولی می خوام اگه زمانی هم بازی کردم باش حال کنم نه ضد حال
BIKHIAL_ALL_75
24-08-2007, 02:25
دوستان سلام
شد پنجمیش اتفاقا چرا برا من یه ذره مهمه چون من یه مقدار با گوشیم بازی هم می کنم اونم بازیهای گیم بوی که اونها رو با قلم به راحتی نمیشه بازی کرد گیج میشه آدم ولی با دکمه های جهتی و شماره به راحتی میشه بازی کرد حرفتونم قبول دارم البته نه اینکه بازی خور باشم در حد معمول که همه بازی می کنن ولی می خوام اگه زمانی هم بازی کردم باش حال کنم نه ضد حال
مگه باکیبورد p1 نمیشه به راحتی بازی و کار کرد؟
فکر نمیکنم اینطور باشه؟
حتما کلید های میانبری رو برای این کارا به کار بردن!!؟؟
دوستان سلام
چرا میشه بازی کرد ولی نه به راحتی فلیپ ضمنا من همیشه که نمی تونم از قلم یا از دستم برا انتخاب استفاده کنم با دکمه های جهتی راحت تره انتخاب البته قلم مزایاش بیشتره حسا بشو بکن تو خیابون که راه میری دو تا دستت گرفتاره با استفاده از قلم یا هر جای دیگه
arash_zp
24-08-2007, 23:41
دوستان سلام
چرا میشه بازی کرد ولی نه به راحتی فلیپ ضمنا من همیشه که نمی تونم از قلم یا از دستم برا انتخاب استفاده کنم با دکمه های جهتی راحت تره انتخاب البته قلم مزایاش بیشتره حسا بشو بکن تو خیابون که راه میری دو تا دستت گرفتاره با استفاده از قلم یا هر جای دیگه
؟؟؟؟؟؟؟
خيلي نا مفهومه ميشه بهتر توضيح بدي
nima_989
25-08-2007, 11:25
فقط P1 بگیر که محشره
الان 700-800 تومنه. ولیتا دو ماه دیگه به 500 میرسه احتمالا . منم حتما میگیرم
دوستان سلام
آرش جان اگه کلن نفهمیدی تا دو صفحه قبلشو باید بخونی اما اگه در مورد همین پسته کجاشو نفهمیدی بیشتر توضیح بدم آخه سعی کردم کمتر بنویسم تا دوستان خسته نشن
نیما جان اگه چند تا پست قبلو خونده باشی گفتم که حاضر نیستم بالای 500 واسه گوشی خرج کنم و اگه بخوام تا دو ماه دیگه صبر کنم هی گوشی های جدیدتر میان و این طوری باید همیشه صبر کنم یک سال دارم صبر می کنم این طوری شده دیگه
منم اول قصد داشتم كه p1 بخرم ولي با توجه به امكانات و كارايي ها خريد HTC touch در دستور كار قرار گرفت...
دوستان سلام
خوب همونطور که قول داده بودم که وقتی گوشی خریدم اینجا بگم اومدم و دیروز 990 رو گرفتم خیلی با حاله
راستی من همین دیروز p1 رو قیمت کردم 570 تو بوشهر رو لیبل هم زده بود made in chinaولی نگرفتم راستش بیشتر به خاطر نداشتن فلیپ نگرفتمش وگر نه اون خیلی توپ تر از 990 هست
Nabakhshoode
29-08-2007, 18:03
دوستان سلام
خوب همونطور که قول داده بودم که وقتی گوشی خریدم اینجا بگم اومدم و دیروز 990 رو گرفتم خیلی با حاله
راستی من همین دیروز p1 رو قیمت کردم 570 تو بوشهر رو لیبل هم زده بود made in chinaولی نگرفتم راستش بیشتر به خاطر نداشتن فلیپ نگرفتمش وگر نه اون خیلی توپ تر از 990 هست
مبارکت باشه ! P990 علارقم تمام ضعفاش همچنان جزو گوشی های خوب و با ابهته ( حتی اگه دست خیلیا باشه یا 2 سال از تولیدش گذشته باشه یا ... ) راستی چند خریدی ؟
دوستان سلام
310 خریدمش مطمئنم چینیه ولی رو لیبلش زدن فرانسه imei مشخص میکنه چینیه ولی تو بین اینا هم خوبشو گرفتم آشنا هم داشتم (ولی چه بسیار آشناهایی که بدتر از دیگران هستن< اینو تو شهرهای بزرگ باید گفت و تو شهرهای کوچک مثل بوشهر این طوری نیست یعنی مردمش زیاد اهل کلک نیستن >خدا را شکر)
تا حالا هم مشکلی نداشتم و سرعتش هم عالیه بگم با k800 برابره اغراق نکردم
SAEED_BARCELONA
30-08-2007, 12:19
مبارکت باشه
مگه قرار نبود تا آخر شهریور صبرکنی؟:19::19::19::19::19:
چرا قرار بود ولی دیگه اعصابم داشت خورد می شد یک سال دارم از این گوشی های مزخرف استفاده ضد حالم شد گفتم اگه صبر کنم p1 بشه 500 تومن اون موقع p2 یا همچین چیزی رو معرفی می کنن خدار ار شکر چیز بدی هم نیست ببخشید یعنی عالیه برا من خوب دیگه تو این همه استثنایی رو که تو پست اول گفتم گرفتم
BIKHIAL_ALL_75
01-09-2007, 02:36
مبارکه,بالاخره به گوشی فلیپ"دارت رسیدی!!:دی
دوستان سلام
ممنون دوست عزیز
بابا این d یعنی چی همه آخر نوشتشون میزارن!!!!!!!!ما که نفهمیدیم
Ship Storm
01-09-2007, 11:13
به نظر من e65 بگیر یا 6708
SAEED_BARCELONA
01-09-2007, 11:24
نوش دارو پس از مرگ سهراب
آقا ایشون گوشی گرفتن دیگه نمیخواد زحمت بکشی
دوستان سلام
بالاخره ما نفهمیدیم این "دی" یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
دي يعني همون D:
اگه ميخواي بفهمي چيه برو تو ياهو مسنجر واسه يه نفر اينو بزن ..اول دو نقطه بعد حرف D
ببين چي ميشه
SAEED_BARCELONA
02-09-2007, 13:40
اگه اشتباه نکنم :d این باشه============>:31:
BIKHIAL_ALL_75
03-09-2007, 02:59
اگه اشتباه نکنم :d این باشه============>:31:
تقریبا ولی اصلش اینه===> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی seyyediجان دوباره بهت تبریک میگم به خاطر گوشی جدیدت
دوستان سلام
بیخیال جان منم میگم بازم ممنونم
دست همگی درد نکنه
خوب بابا به جای این "دی" بازی شکلک بزارید بهتره که
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.