ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا موسیقی را گوشی یاد بگیری خوبه یا اکادیمی؟

aky
07-08-2007, 15:42
لطفا در باره این موضوع نظر خود را بنویسید......

sise
07-08-2007, 17:29
من شخصا اصل یادگیری موسیقی سنتی را به روش گوشی و سینه به سینه میدانم. (البته زیر نظر یک استاد متبحر که این هم در حال حاضر در کشور ما معضلی میباشد)
اما در این دوره به یادگیری تئوری هم نیاز میباشد. من توصیه میکنم که هر دو روش را دنبال کنید ولی مواظب باشید اسیر تکنیک زیاد نشوید که با روح موسیقی ایرانی فاصله زیادی دارد.

Doyenfery
08-08-2007, 12:10
سعی کن آکادمیک یاد بگیر
منظورم کاملا دانشگاهی نیست .
به نظر من تئوری موسیقیو باید بلد بشی و گرنه کارت همیشه باید تقلید باشه و کارای دیگرانو باید بزنی .
ولی اگر تئوریک یاد بگیری , هر کاری می تونی انجام بدی
موفق باشی

sise
08-08-2007, 22:31
سعی کن آکادمیک یاد بگیر
منظورم کاملا دانشگاهی نیست .
به نظر من تئوری موسیقیو باید بلد بشی و گرنه کارت همیشه باید تقلید باشه و کارای دیگرانو باید بزنی .
ولی اگر تئوریک یاد بگیری , هر کاری می تونی انجام بدی
موفق باشی

آموزش شفاهی به معنی تقلید صرف نمیباشد.
در ابتدا تقلید هست که لازم هم هست. اما بعدا کم کم نوآموز به درجه ای از خلاقیت میرسد که خود مولد باشد.
اگر شخص تئوریک تنها یاد بگیرد همیشه اسیر نت و تئوری موسیقی خواهد ماند.

masoud908
09-08-2007, 19:12
من نميدونم!

Motefakker
10-08-2007, 13:33
اين که آدم موسيقي را گوشي ياد بگيره و بعد هم فقط بداهه نوازي کنه و بعد هم ننويسه و ... آخرش ميشه نابودي و افول موسيقي. که الان ميگن موسيقي ملي ما داره اينطوري ميشه.
بايد به قدر تئوري موسيقي بلد باشي که هر چي ديدي بزني و هر چي خواستي بنويسي.
بايد آنقدري گوشت قوي باشه که هرچي شنيدي بزني (و تا حدي در خاطرت بمونه)
شما اگه با تئوري شروع کني مطمئنا از نظر گوشي هم قوي ميشي اگه خيلي تقليد نکني و خلاقيت و توانايي‌هاي خودت را نکشي.

Actros
11-08-2007, 03:13
من شخصا اصل یادگیری موسیقی سنتی را به روش گوشی و سینه به سینه میدانم. (البته زیر نظر یک استاد متبحر که این هم در حال حاضر در کشور ما معضلی میباشد)
اما در این دوره به یادگیری تئوری هم نیاز میباشد. من توصیه میکنم که هر دو روش را دنبال کنید ولی مواظب باشید اسیر تکنیک زیاد نشوید که با روح موسیقی ایرانی فاصله زیادی دارد.

کاملا درسته
نباید به نت عادت کرد
استاد لطفی سخت به این اعتقاد داره
مثلا شما این گروهای موسیقی خارجی رو نگاه کنید
یه دفتر نت جلوشونه . اونا دیگه فقط با نت کار می کنند
ولی هنر بداهه نوازی چیز دیگس

Motefakker
11-08-2007, 07:04
دوست عزيز.
اينکه به نت عادت کني و اين که نت را بشناسي و بتوني باهاش کار کني دوتا چيز متفاوته.
حرف شما که به نت اهميت نميه نتيجه‌اش ميشه نابودي موسيقي. وقتي چيزي مکتوب نشه و نمونه چي ميشه؟