ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد ورد پرس

ayenehshekasteh
07-08-2007, 12:55
من تصمیم داشتم یک قسمت لینکهای روزانه برای وبلاگم درست کنیم تا اینکه متوجه شدم پلاگین wp-recent-links برای این کار هست. بعد از نصب این پلاگین وقتی لینکی را اضافه می کردم اگر اسم لینک به فارسی نوشته شده بئد بهع از اضافه شدن اسم به صورت علامت سوال نمایش پیدا می کرد. به نظرم اومد که شاید پلاگین را درست نصب نکرده باشو بنابراین یک بار اون را غیر فعال کردم و همه فایلها را دوباره کپی کردم. بعد از این کار علاوه بر اشکال قبلی دیکه لینکها به حالی visible تبدیل نمیشئند. کسی میدونه اشکال از کجاست. با توجه به اینکه بسیاری از وبلاگها از این پلاگین استفاده می کنند.

اگر جواب این سوال را نمیدونید لطفا برای ساخت یک قسمت لینکهای روزانه که بتونم برای یک قسمت آرشیو هم داشته باشم راهنماییم کنید.

سوال دومم هم اینه که انگار قسمت فید سایت من مشکل داره یعنی اصلا rdd نشون داده نمیشه به نظرتون مشکل از کجاست؟

آدرس وبلاگ من هم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر آخر یک پیشنهاد هم برای مدیران این فرومم دارم. بد نیست این تاپیک برای مطرح کردن سوالات وردپرس در نظر گرفته بشود.
ممنون

Mohsen khan
07-08-2007, 16:53
سلام
بزاريد از آخر شروع كنم

يك تاپيك كامل در مورد وردپرس داريم كه پلاگين هاي خيلي زيادي در اون معر في شده است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد اون پلاگين كه گفتيد ،‌نوشته ها بصورت علامت شوال در مي ياد
بايد بگم كه شما بايد فايل زبان آن را دستكاري كنيد
و encoding ان را به utf-8
نغيير دهيد تا درست شود

براي ساخت آرشيو روزانه هم در همين تاپيكي كه معرفي كردم آموزش داده ام

موفق باشيد
محسن