مشاهده نسخه کامل
: سوالای من در رابطه با دات نت...
my friend
07-08-2007, 10:44
سلام
تصمیم قطعی گرفتم که دات نت رو هم یاد بگیرم... برای برنامه نویسی تحت وب.
امروز میخوام برم یه کتاب بگیرم. چه کتابی رو معرفی میکنید؟
فقط میخوام از پایه یاد بده... چند وقت پیش رفتم یه کتاب پرل بگیرم که تو صفحه اول بخش اول اومده بود یه برنامه رو شرح میداد! وقتی هنوز نمیدونیم متغیر تو پرل چطوری تعریف میشه...
my friend
07-08-2007, 21:40
خب ، مثل اینکه کسی نمیخواد جواب بده...
من امروز یه کتاب asp.net 2.0 چاپ ناقوس رو گرفتم... فکر میکنم خوب باشه... یکی دو صفحه بیشتر نخوندم...
اگه سوالی برام پیش اومد همین جا میگم...
Shahrdar
08-08-2007, 15:08
کتاب های زيادی در مورده اين هست اگه يه search کنی حتماً پيدا ميکنی
Shahrdar
08-08-2007, 15:09
من اين پست رو اشتباهی دادم چه جوری ميشه پاک کرد؟؟
:31::31:
anvar.net
08-08-2007, 15:22
آقا مبارکه!!!یه جزوه توپ واسه Asp.net دارم که فارسیه و در واقع دو جلد مقدماتی و پیشرفته است. جزوه درسی شرکت پیشگامان فناوری, در ضمن با C#.net *****************هر چی سعی کردم آپلود کنم تا ملت همیشه در صحنه ازش استفاده کنند, نشد, البته مشکل از سرعت اینترنت منهاگه میتونی برای بچه ها آپلود کنی تا همه استفاده کنند, یک میل بزن تا جزء جزء برات بفرستم (سوء تفاهم نشه با امیل میشه فرستاد اما آپلود مستقیم نه)خبرم کن
سلام، من هم اول تبریک میگویم و بعد...
امروز میخوام برم یه کتاب بگیرم. چه کتابی رو معرفی میکنید؟
نسخه جدید دایتل را اگر گیر بیاوری بد نیست.
فقط میخوام از پایه یاد بده... چند وقت پیش رفتم یه کتاب پرل بگیرم که تو صفحه اول بخش اول اومده بود یه برنامه رو شرح میداد! وقتی هنوز نمیدونیم متغیر تو پرل چطوری تعریف میشه...:31::31:
یک میل بزن تا جزء جزء برات بفرستم (سوء تفاهم نشه با امیل میشه فرستاد اما آپلود مستقیم نه)خبرم کنمن خودم وقت خواندن ندارم ولی اگر به هر شکل به من میل کنید من میتوانم با هر اندازه که باشد آپلودش کنم و لینکش را برای استفاده عموم بدهم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمیعاً خوش باشید
memol_atz
10-08-2007, 06:20
سلام.
با عرض شرمندگي من به روش پست زدن اينجا خيلي آشنا نيستم!!! همينطور لينك ها رو past كردم!
Visual Basic .NET be zaban Farsi - 3MB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Visual C# be zaban Farsi - 10MB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ASP.NET 2.0 FARSI - 7MB
BOOKS in Farsi
اگر ميخواي تازه شروع كني كتاب LearnVisualCsharpFarsi كتاب خوبيه!
============
موفق باشيد.
my friend
10-08-2007, 10:59
از همگی ممنونم.
در مورد آپلود جزوه باید بگم که خودم هم فعلا از dial up استفاده میکنم و امکان آپلودش رو ندارم...
من وقتی رفتم کتاب رو بخرم کتابی به اسم دایتل ندیدم...
این کتابی رو که گرفتم فکر میکنم خیلی خوب باشه... از اول کتاب روی یه پروژه کار میکنیم که تو این آدرس موجوده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سایت برای یه تیم فوتبال به اسم wrox united میسازیم!!! شیوه جالبی برای آموزش داره...
دست memol عزیز هم درد نکنه که کتاب ها رو برای دانلود گذاشت ، سعی میکنم بگیرمشون...
باز هم از همگی ممنونم... سوالی برام پیش اومد همینجا مطرح میکنم...
سلام
من وقتی رفتم کتاب رو بخرم کتابی به اسم دایتل ندیدم...
در کل قبلاً هم گفتم فرقی ندارد ولی منظورم اسم نویسنده بود نه کتاب! :31:
مثلاً مشخصات VB.Net2003 اش این است (نمونه C#.Net را هم دیده بودم) ولی من نمونه 2005 را ندیدم
راهنمای جامع برنامه نویسان ویژوال بیسیک Net.
نسخه : 2003
نویسنده: هاروی دیتل و پل دیتل
مترجم : بهرام پاشایی
ناشر : نشر اتحاد (66401255)
شابک : 3-65-5602-964
صفحات : 1258 صفحه
قیمت : حدود 11000 تومان
خوش باشید! :10:
am_merman01
13-08-2007, 03:20
دوستان در مورد لینک ها خیلی ممنون از همگی.
انشاء ا... آخر تابستون که اومدم تهران حتماً دانلودشون میکنم...
am_merman01
13-08-2007, 04:57
دوستان در مورد لینک ها خیلی ممنون از همگی.
انشاء ا... آخر تابستون که اومدم تهران حتماً دانلودشون میکنم...
leilaehsany
13-08-2007, 13:56
سلام من دنبال ebook php هستم كه فارسي باشه يعني faebook اگه جايي سراغ داريد لطفا برام بگذاريد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.