ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ريشه ي موسيقي و ساز از كجاست؟

Masoud01
07-08-2007, 01:52
سلام به همه ي دوستان عزيز مخصوصا دوستداران موسيقي.
راستش يك سوالي هست كه نمي تونم به جوابش برسم.نمي دونم،شايد اين سوال براي شما هم پيش اومده باشه.
من مي خوام اطلاعاتي در مورد اصل موسيقي بدونم.در مورد تاريخ موسيقي كه اولين سازي كه ساخته شد چي بود؟ انسان چطور به فكر ساخت موسيقي افتاد؟ و اينطور سوالها.
لطفا هر كس هر اطلاعاتي درباره ي تاريخ موسيقي داره بگه تا هم من و هم بقيه ي دوستان با تاريخ موسيقي بيشتر آشنا بشيم.
ممنونم.

Masoud01
09-08-2007, 01:06
اي بابا...
يعني هيچ كس در مورد تاريخ موسيقي جهان چيزي نمي دونه؟؟؟ :worried:

)(^A^)(
09-08-2007, 20:52
ببين ميتوني اطلاعاتي در مورد تاريخچه گيتار و موسيقي توي وبلاگ خودم پيدا كني.
حتما يه سر بزن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر يادت نره.

IcY
09-08-2007, 22:12
اگه انگلیسیت خوبه برو:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه انگلیسیت خوب نیست برو:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Sharim
09-08-2007, 22:47
راستش تاریخ موسیقی نمیدونم از کی و کجا شروع شده ولی این طور که توی کتاب سینوهه نوشته شده حدود 4000 سال پیش موسیقی پیشرفت زیادی کرده بوده و حتی با نت ها و نوشتنشون آشنایی داشتن و از روی نت آهنگ میزدن !

Masoud01
10-08-2007, 02:40
ببين ميتوني اطلاعاتي در مورد تاريخچه گيتار و موسيقي توي وبلاگ خودم پيدا كني.
حتما يه سر بزن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر يادت نره.

مرسي دوست عزيز. :12:

)(^A^)(
10-08-2007, 06:59
قابلي نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Motefakker
10-08-2007, 13:30
ّزندگي بشر با موسيقي آغاز شده. ريتم ضربان قلب، نفس زدن و نفس نفس زدن‌ها، اين‌ها همه شروع موسيقي‌اند. موسيقي با آدمي آفريده شده و آدم‌ها غير از اونهايي که انکار ميکنند و کتمان ميکنند ذاتا از موسيقي خوششان مي‌آيد. حالا چه سبکي، چه نوعي، در چه حدي و ... متفاوته.
البته اين نظر منه به عنوان يک موسيقي دوست.

Masoud01
11-08-2007, 01:07
ّزندگي بشر با موسيقي آغاز شده. ريتم ضربان قلب، نفس زدن و نفس نفس زدن‌ها، اين‌ها همه شروع موسيقي‌اند. موسيقي با آدمي آفريده شده و آدم‌ها غير از اونهايي که انکار ميکنند و کتمان ميکنند ذاتا از موسيقي خوششان مي‌آيد. حالا چه سبکي، چه نوعي، در چه حدي و ... متفاوته.
البته اين نظر منه به عنوان يک موسيقي دوست.

من هم يه جورايي باهات موافقم. :10:

Masoud01
11-08-2007, 01:11
حالا خودم هم يه چيزي شنيدم.
شنيدم ابن سينا با ساز عود روان درماني ميكرده!!!

IcY
11-08-2007, 01:12
من هم يه جورايي باهات موافقم. :10:

عزیز تو دنباله زیاد کردنه اطلاعتتی یا بالا بردنه پستهات خوب وقتی من برات لینک گذاشتم دیگه این جوابا چیه

Masoud01
11-08-2007, 01:16
راستش تاریخ موسیقی نمیدونم از کی و کجا شروع شده ولی این طور که توی کتاب سینوهه نوشته شده حدود 4000 سال پیش موسیقی پیشرفت زیادی کرده بوده و حتی با نت ها و نوشتنشون آشنایی داشتن و از روی نت آهنگ میزدن !

واقعا جالبه!!!

Masoud01
11-08-2007, 01:24
عزیز تو دنباله زیاد کردنه اطلاعتتی یا بالا بردنه پستهات خوب وقتی من برات لینک گذاشتم دیگه این جوابا چیه

از لينكات ممنون.اما اين تاپيك براي تبادل نظر هم هست.
ببينم بالا رفتن تعداد پستها چه سودي براي من داره؟
كار بدي مي كنم پستها رو مي خونم و براي احترام به فرستنده يه پست مختصر پايينش ميدم؟