مشاهده نسخه کامل
: تکنیک های نقاشی با مداد سیاه Pencil Drawing Techniques
***Spring***
06-08-2007, 02:57
Pencil Drawing Techniques
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I am a beginner in pencil drawing, and as a beginner i say this book is just awsome! it takes u from the basics till u reach the developed level... but yet this book already assumes that u already know a bit of drawing..meaning: u have the skills but u need to learn how to apply them on ur work to get the best results... more or less u'll benefit from this book...it's just great!
حجم : 37 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
new linke:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر لطفا از اين نوع آموزشها بيشتر قرار دهيد
سلام
چرا عکس ها هیچ کدومشون نشون داده نمیشن ؟
ممنون .
***Spring***
02-02-2011, 15:22
سلام
چرا عکس ها هیچ کدومشون نشون داده نمیشن ؟
ممنون .
سلام ...
کدوم عکسها ؟ ...
اگه منظور شما : عکسهای موجود در پستهای این تاپیک و بقیه تاپیکهاست ، یا از مرورگر شماست ( از Internet Explorer استفاده بفرمایید ) ... یا سایت آپلود عکس ف/ی/ل/ت/ر شده ... یا اون عکس از روی آپلودسنتر حذف شده ...
سلام .
این تصویری هستش که من دریافت می کنم :
مرورگر مشکلی نداره . فک کنم اشکال همونی باشه که خودتون فرمودین . با یه سرچ متوجه شدم تقریبا هیچ آپلود سنتری نبوده که . . . . نشده باشه !!
با تشکر .
skyline00
07-02-2011, 19:51
من عکسی نمیبیم ، با Opera و IE هم نمیاد ، و در ضمن تر ، لینک دانلودی در پست اول نیست .. :sad
***Spring***
08-02-2011, 02:02
سلام .
این تصویری هستش که من دریافت می کنم :
مرورگر مشکلی نداره . فک کنم اشکال همونی باشه که خودتون فرمودین . با یه سرچ متوجه شدم تقریبا هیچ آپلود سنتری نبوده که . . . . نشده باشه !!
با تشکر .
سلام ...
تصویر و عکس اول ، نما و جلد کتاب هستش ... تصویر دوم ، آیکون دانلود ( + لینک دانلود ) هستش که بصورت هایپرلینک ویژه ست ... لینک دانلود درسته ...
( حجم حدود 37 مگابایت ) ...
لینک دانلود پست اول :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++++++
من عکسی نمیبیم ، با Opera و IE هم نمیاد ، و در ضمن تر ، لینک دانلودی در پست اول نیست .. :sad
سلام ...
با IE باید ببینید ، توضیحش رو گفتم : یا سایت آپلود عکس ف/ی/ل/ت/ر شده ... یا اون عکس از روی آپلودسنتر حذف شده ...
پست اول لینک دانلود داره ... لینک دانلود هم چک شد و درسته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
parukolakame
01-04-2011, 15:38
من اصلا هیچ لینک یا عکسی نمیبینم.
***Spring***
01-04-2011, 15:47
من اصلا هیچ لینک یا عکسی نمیبینم.
سلام ...
پست شماره 8 رو ببینید ( پست قبلی ) ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.