PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چندین سوال و جواب کلیدی درمورد مشکلات استفاده از اینترنت!

SomeThink
05-08-2007, 20:32
تفاوت خطوط معمولی و خط E1 در چیست ؟

مهمترین مزایای خط جدید E1 نسبت به خطوط معمولی عبارتند از: آزاد بودن خط در 99 درصد مواقع به طوری که به دلیل پهنای زیاد خطوط تقریبا هیچگاه حتی در ساعات اوج شلوغی به اشغالی برخورد نمی کنید.

مزیت دیگر این خطوط سرعت بالاتر آن نسبت به خطوط معمولی است که بسته به قدرت خط تلفن مشترک و نوع مودم بین 15 تا 30 درصد سریعتر از خطوط معمولی خواهد بود.

همچنین به خاطر استفاده از تکنولوژی های شبکه ای امن تر این خطوط از امنیت اطلاعات بالاتری برخوردار است.

آیا هزینه خط E1 با خطوط معمولی تفاوت دارد ؟

خیر- هم هزینه اینترنت و هم هزینه تلفن هنگام کار با خط E1 کاملا همانند خطوط معمولی است.

من یک کارت 4 ساعته خریداری کرده ام اما فکر می کنم که بدون اینکه 4 ساعت با آن کار کنم تمام شده است آیا ممکن است شارژ کارت کمتر از 4 ساعت بوده باشد ؟

میزان دقیق مصرف و زمان های کارکرد هر کارت در قسمت صورتحساب کارت ثبت می شود که باید به سایت مربوطه مراجعه شود.احتمال ایراد کارت در حد صفر است و در 99 درصد مواقع ایراد از طرف خود مشترک و نوع استفاده او می باشد.بنابراین در ابتدا صورتحساب کارت خود را دقیقا چک کنید و در صورتی که باز هم مشکلی داشتید سایت مراجعه کنید.

من در خارج از شهر هستم آیا امکان استفاده از خط E1 را دارم ؟

بلی - همانند یک تماس معمولی از محل خود تا شهر کازرون عمل کنید.

سرعت استاندارد برای اتصال به اینترنت چقدر است ؟
حداکثر سرعت بر روی خطوط تلفن معمولی 33000 و روی خط E1 حدود 50000 است . البته این مقدار بسته به کیفیت مودم و خط تلفن مشترک در عمل برای خطوط معمولی حدود 28000 و برای خطوط E1 حدود 40000 است.
به طور میانگین باز کردن سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید حدود 15 ثانیه و سایتی مانند گوگل حدود 5 ثانیه زمان نیاز دارد.

برای رسیدن به حداکثر سرعت اینترنت انجام چه کارهایی مفید است؟

1 داشتن خط تلفن سالم و بدون پارازیت – استفاده از مودم خوب و توصیه شده – دارا بودن ویندوز قوی فاقد هر گونه ویروس

2 جدا کردن سایر دستگاههای تلفنی موجود روی خط تلفن محل کار هنگام اتصال به اینترنت به خصوص تلفن های بی سیم و

3 در صورت امکان هم بهتر است که یک سیم مستقل از کنتور با فاصله از خطوط برق به پشت مودم بکشید تا پارازیت حداقلگردد .

4 همچنین سعی کنید حتی الامکان برنامه های زائد را که معمولا به طور اتوماتیک از اینترنت اطلاعات می شکند از روی سیستم خود پاک کنید چون پهنای باند اینترنت شما را کم می کنند برنامه هایی مانند آپدیت های update خودکار .

من در برخی موارد با سرعت 36 و برخی واقع با سرعت 45 به اینترنت وصل می شوم علت این تغییرات چیست؟

این تغییرات به دلیل پارازیت های موجود بر روی شبکه تلفن های داخل شهر می باشد.

هنگام کار با اینترنت خط تلفن من خودبخود قطع می شود و مجبور می شوم دوباره شماره گیری کنم. دلیل قطعی مکرر ارتباط اینترنتی من چیست ؟

قطع شدن زیاد خط به چند دلیل ممکن است:

1 در اکثر مواقع این مشکل به دلیل سرویس ویژه منتظر مکالمه مخابرات است زیرا هنگامی که شما در حال کار با اینترنت هستید و خط تلفن اشغال است چنانچه کسی با شماره تلفن شما تماس بگیرد صدای بوق ضعیفی شنیده می شود که همین موضوع باعث قطع شدن ارتباط میشود برای حل این مشکل باید تقاضای حذف این سرویس ویژه را از طریق مخابرات بدهید. دلایل دیگر قطع شدن خط می تواند برداشتن گوشی تلفن در جای دیگری از خانه با محل کار باشد.

2 یا ضعیف بودن خط تلفن یا مودم و یا وجود ویروس در ویندوز کامپیوتر شما باشد.

3 و...

امیدوارم به درد بخور باشند!

ya30n
05-08-2007, 21:54
مرسي عزيز
زحمت كشيدي
يا حق (:

Nomber1
05-08-2007, 23:47
متاسفانه باز هم بدون لینک منبع . جالب بود و کاش منبع خبر رو هم بنویسی که حقوق اون هم محفوظ بمونه .
در مورد خطوط t1 و e1 تا جایی که میدونم مخابران ایران چنین چیزی رو نداره و این خطوط .. خطوط مورد استفاده در منازل شخصی اروپا و امریکا ست .