aria irani
05-08-2007, 19:05
سلام دوستانی که دی وی دی رایتر لایتون lh-20a1H دارن نرمافزار زیر رو دانملود کنن ببین آیا این دی وی دی رایتر میتونه CD+G یا همون سی دی کارائوک رو هم بخونه و هم رایت کنه.بعد از نصب برنامه اولش بهت میگه کدوم یکی از درایوهات رایت میکنن یا رید دارن.
من خودم لایتون ندارم میخام بخرم ولی رو رایتر Hp که سی دی رایتر cd16f هست جواب داد.
در ضمن از دانلود و تست این نرمافزار ضرر نمیکنید 4.65 مگ هست. بدرد بخوره.
خب اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرکش رو ندارم اگر داری بزارید خیلی نرمافزار باحالیه.
اماCD+G یا CD karaok چیه همون audio compact disc هست همون سی دی موسیقی آدیو هست به اضافه متن پخش آهنگ یعنی وقتی موسیقی پخش میشه متن آهنگ با هاش پخش میشه خب اگر هم به دستگات میکروفون وصل باشه میتونی همزمان بااش بخونی که رو بعضی از دی وی دی پلیرها یا شاید سی دی پلیرها این امکان هست.
بعد فقط متن به صورت تنها نیست میتونی بهش انیمیشن یا افکت اضافه کنی چیزیه جالبی هست.
خب بچه ها هرکدوم که تست کردن بگن کدوم سی دی رایتر یا دی وی دی رایتر این رو ساپورت میکنه و باهاش کار میکنه.
مایش هم یک سی دی خام هست که آهنگایی رو که دوست داری بری و روش رایت کنی اما با این نرمافزار هم میشه کارائ.ک درست کنی منتها این تریال هست و کامل کار نمیکنه:
اسمش اینه Karaoke CD+G Creator و اینم لینکش کارش درست کردن کارائوک هست:
اینم کارش رایت هست البته اون اولی هم رایت رو انجام میده :
من خودم لایتون ندارم میخام بخرم ولی رو رایتر Hp که سی دی رایتر cd16f هست جواب داد.
در ضمن از دانلود و تست این نرمافزار ضرر نمیکنید 4.65 مگ هست. بدرد بخوره.
خب اینم لینکش:
کرکش رو ندارم اگر داری بزارید خیلی نرمافزار باحالیه.
اماCD+G یا CD karaok چیه همون audio compact disc هست همون سی دی موسیقی آدیو هست به اضافه متن پخش آهنگ یعنی وقتی موسیقی پخش میشه متن آهنگ با هاش پخش میشه خب اگر هم به دستگات میکروفون وصل باشه میتونی همزمان بااش بخونی که رو بعضی از دی وی دی پلیرها یا شاید سی دی پلیرها این امکان هست.
بعد فقط متن به صورت تنها نیست میتونی بهش انیمیشن یا افکت اضافه کنی چیزیه جالبی هست.
خب بچه ها هرکدوم که تست کردن بگن کدوم سی دی رایتر یا دی وی دی رایتر این رو ساپورت میکنه و باهاش کار میکنه.
مایش هم یک سی دی خام هست که آهنگایی رو که دوست داری بری و روش رایت کنی اما با این نرمافزار هم میشه کارائ.ک درست کنی منتها این تریال هست و کامل کار نمیکنه:
اسمش اینه Karaoke CD+G Creator و اینم لینکش کارش درست کردن کارائوک هست:
اینم کارش رایت هست البته اون اولی هم رایت رو انجام میده :