PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 1 unread mail message

F A R H A D
05-08-2007, 17:23
سلام
وقتی Log off میکنم، توی صفحه ورود مجدد، زیر user name این گزینه رو دارم:

1 unread mail message
کسی میدونه چیه؟
با تشکر

Farahmand Farshidy
05-08-2007, 17:46
سلام.
تمام ایمیل هاتو در تمامی سرویس ها اعم از یاهو و دیگر سرویس ها که در آنجا کانت دارید، چک نمایید. ببینید آیا باز هم این متن ظاهر میشه یانه؟

hamidreza0007
05-08-2007, 21:32
این ماله HotMail هست و فکر کنم وقتی با MSN Messenger کار کنی اون موقع میگه که چند تا ایمیل داری و توی اون پنجره log off نشون میده.

snowy_winter
05-08-2007, 22:32
این ماله HotMail هست و فکر کنم وقتی با MSN Messenger کار کنی اون موقع میگه که چند تا ایمیل داری و توی اون پنجره log off نشون میده.
همین طوره... برای من با چک کردن ایمیلهای hotmail دیگه این نوشته تو پنجره ی log in یا log off نشون داده نشد.

TEC
05-08-2007, 22:38
این مطمئنا ماله Outlock شماست.
یه سر به Out Lock از منوی Sturt بزنید و Inbox تون رو چک کنید.

F A R H A D
06-08-2007, 07:40
سلام
دوستان مرسی که جواب دادین. ولی من سه ساله که از همین ویندوز استفاده میکنم، تا حالا این مشکل رو نداشتم
از ouylock,msn,hotmail هم استفاده نمیکنم. اکانت yahoo , gmail دارم که همیشه چک میکنم.
نکته جدید: وقتی که روی پیغام کلیک میکنم مینویسه yahlksk@yahoo.com در صورتی که من تمام inbox رو زیر و رو کردم و همچین ایمیلی ندیدم.
بازم اگر نظری دارین لطف کنین بگین. دوست دارم بدونم از کجا اومده، چون واقعا جالبه.
parisml
06-08-2007, 08:09
مطمئن نیستم، ولی احتمالا یک نوع ویروسه

F A R H A D
06-08-2007, 17:55
مطمئن نیستم، ولی احتمالا یک نوع ویروسه

راستش توی سرچی که با google داشتم، فهمیدم خودم اولین نفری هستم که به این مشکل برخورد کردم. پس فکر نمیکنم ویروس باشه.
موندم که از چی میتونه باشه :41:

F A R H A D
07-08-2007, 21:10
سلام دوباره
دیگه کسی نظری نداره؟

parisml
09-08-2007, 11:43
میتونی برای حل این مشکل از Microsoft tweak ui استفاده کنی...

لینک:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

تیک جلوی show unread mail رو بردار و در قسمت Repair گزینه "Repair unread mail count" رو انتخاب کن و

بعد کلید "Repair now " رو بزن، به احتمال زیاد مشکلت حل میشه ...موفق باشی

منبع: اینترنت

TEC
09-08-2007, 15:02
میشه بفرمائید آیا واقعا Outlock خودتون رو چک کردید یا خیر؟
به خاطر اینکه برای من یه بار این مورد پیش اومده بود، وقتی پیگیرش شدم دیدم خودم یه میل به Out Lock خودم زده بودم که از اون بیخبر بودم.

یه سوال دیگه هم اینکه مطمئنید که از نرم افزارهای ارسال و دریافت ایمیل استفاده نمیکنید؟
اگه همچین چیزی دارید بهتره اونا رو هم چک کنید.

به هر صورت تنها کمکی که میتونم بهتون داشته باشم همینه.

F A R H A D
10-08-2007, 09:35
سلام و ممنون از توجهتون

میتونی برای حل این مشکل از Microsoft tweak ui استفاده کنی...

لینک:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

به لینکی که شما معرفی کردین رفتم اما با پیغام زیر روبرو شدم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سرچ برنامه رو پیدا کردم اما زمان اجرا با error پیدا نشدن لینک kernel32.dll روبرو میشم. فایل رو به پوشه system32 هم بردم اما بازم همین error رو داد.

میشه بفرمائید آیا واقعا Outlock خودتون رو چک کردید یا خیر؟
...
یه سوال دیگه هم اینکه مطمئنید که از نرم افزارهای ارسال و دریافت ایمیل استفاده نمیکنید؟

دوست عزیز من هیچوقت outlock رو تنظیم نمیکنم و همچنین از نرم افزارهای ارسال و دریافت استفاده نمیکنم. با این وجود به outlock هم سر زدم اما بازم همون پیغام رو میبینم.

به هر صورت تنها کمکی که میتونم بهتون داشته باشم همینه.
لطف کردی دوست عزیز ولی بعضی وقتها تنها کمک میتونه بهترین کمک باشه. پس اگر بازم چیزی در این مورد به ذهنتون رسید ممنون میشم که بیان کنید.

پیروز باشید