مشاهده نسخه کامل
: چگونگی استفاده از فایلهای فلش در فرونت پیج؟؟؟؟؟؟
می خواستم بپرسم چطور می شه که از فایلهای فلش در طراحی وب سایت در فرونت پیج استفاده کرد اصلا امکانش هست یا نه ممنونم
خوب مثل اینکه خودم جوابش رو پیدا کردم جالب بود بعد از سر زدن به سایت مایکروسافت مشخص شد که این قابلیت به فورنت پیج 2003 اضافه شده و از قسمت insert/picture قابل دسترسی است.
این تاپیک با وجود اینکه جوابم رو پیدا کردم پاکش نکردم گفتم شاید برای سایر دوستان مفید باشه :wink: :)
rasool_bbc
02-09-2005, 19:05
خوب مثل اینکه خودم جوابش رو پیدا کردم جالب بود بعد از سر زدن به سایت مایکروسافت مشخص شد که این قابلیت به فورنت پیج 2003 اضافه شده و از قسمت insert/picture قابل دسترسی است.
این تاپیک با وجود اینکه جوابم رو پیدا کردم پاکش نکردم گفتم شاید برای سایر دوستان مفید باشه :wink: :)
لازم به ذکر هست که کسانی اکه از ورژن قدیمی تر استفاده می کنند می تونند از قسمت :
Web component > Advanced Contorol قسمت plug-in هم اقدام به اضافه کردن فایل فلش در صفحه خود کنند
قربان شما رسول
جدی ممنونم نکته جالبی بود .امروز که فرونت پیج 2003 رو نصب کردم وقتی واردش شدم احساس کردم که دریمویور ر و باز کردم .جالبه این مایکروسافت با این همه عظمت و سرو صداش ولی خیلی جاها کم می یاره و از دیگر رقیباش استفاده می کنه .اونوقت واسه یه اسم لیندوز از برنامه نویس این سیستم عامل شکایت می کنه :shock:
موفق باشید من با اجازه اگه نکته جالبی دیدم اینجا قرارش می دم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.