ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی استفاده از فایلهای فلش در فرونت پیج؟؟؟؟؟؟

hamidma
02-09-2005, 11:45
می خواستم بپرسم چطور می شه که از فایلهای فلش در طراحی وب سایت در فرونت پیج استفاده کرد اصلا امکانش هست یا نه ممنونم

hamidma
02-09-2005, 12:21
خوب مثل اینکه خودم جوابش رو پیدا کردم جالب بود بعد از سر زدن به سایت مایکروسافت مشخص شد که این قابلیت به فورنت پیج 2003 اضافه شده و از قسمت insert/picture قابل دسترسی است.

این تاپیک با وجود اینکه جوابم رو پیدا کردم پاکش نکردم گفتم شاید برای سایر دوستان مفید باشه :wink: :)

rasool_bbc
02-09-2005, 19:05
خوب مثل اینکه خودم جوابش رو پیدا کردم جالب بود بعد از سر زدن به سایت مایکروسافت مشخص شد که این قابلیت به فورنت پیج 2003 اضافه شده و از قسمت insert/picture قابل دسترسی است.

این تاپیک با وجود اینکه جوابم رو پیدا کردم پاکش نکردم گفتم شاید برای سایر دوستان مفید باشه :wink: :)
لازم به ذکر هست که کسانی اکه از ورژن قدیمی تر استفاده می کنند می تونند از قسمت :
Web component > Advanced Contorol قسمت plug-in هم اقدام به اضافه کردن فایل فلش در صفحه خود کنند

قربان شما رسول

hamidma
03-09-2005, 11:04
جدی ممنونم نکته جالبی بود .امروز که فرونت پیج 2003 رو نصب کردم وقتی واردش شدم احساس کردم که دریمویور ر و باز کردم .جالبه این مایکروسافت با این همه عظمت و سرو صداش ولی خیلی جاها کم می یاره و از دیگر رقیباش استفاده می کنه .اونوقت واسه یه اسم لیندوز از برنامه نویس این سیستم عامل شکایت می کنه :shock:

موفق باشید من با اجازه اگه نکته جالبی دیدم اینجا قرارش می دم