PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاثیر برنامه نویسی در زندگی!

SomeThink
04-08-2007, 23:09
اکثر شما یا همه شما در رشته کامپیوتر تحصیل یا تدریس می کنید و تابه حال چندین واحد برنامه نویسی پاس کرده اید. اگر به یاد داشته باشید زمانی که الگوریتم فلوچارت میخواندید تاکید استاد دراین بود که : <هیچ برنامه ای غیر قابل نوشتن نیست...> واینکه :< یک برنامه از بینهایت راه ممکن است حل شود...> تا اینکه این جمله ها مانند شعارهایی آویزه گوش می شد! در ابتدای کار این جمله ها غیر معقول به نظر می رسید ولی با گذشت زمان همین دو جمله بود که باعث می شد که برنامه نویسان پس از رسیدن به مشکل درون برنامه به جای ناامید شدن به تفکر بیشتر بپردازند...به نظر من اگر کسی این دوجمله را به طور صحیح درک کند نه تنها در بر نامه نویسی بلکه حتی در زندگی او نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت! به خاطر همین است که موفقیت برنامه نویسان در زندگی خیلی بیشتر از بقیه است... برنامه نویسان واقعی به زندگی به چشم برنامه ای نگاه میکنند که باید به بهترین روش نوشته شود.
در نظام آموزشی جدید الگوریتم و فلوچارت جزء یکی از واحد های عمومی برای تمامی رشته ها در دانشگاهها تردیس میشود. خیلی ها بر این باورند که این درس یک درس اظافه است ولی این طور نیست! به نظر من معیاری که باعث شد این درس در واحد های عمومی تمامی رشته ها قرار بگیرد همین تاثیراتی است که بر فرد وارد می کند ولی باعث تاسف است که خیلی از دانشجویان و حتی استادان از این تاثیرات نا اگاهند و به همین دلیل این درس را یک درس اظافه می دانند و ارزشی برای برنامه نویسی قایل نمی شوند!

این تاپیک رو برای همه انجمن های برنامه نویسی می فرستم که همه استفاده کنند!

Shahrdar
05-08-2007, 01:03
کاملاً تأييد ميشه

Imagicgirl
05-08-2007, 10:41
سلام ، خیلی موافقم ! استاد ما توی این درس یکی از تاپ ترین استاد های دانشگاه بود اما اومده بود و این واحد رو که برای دانشجویان سال اول بود گرفته، چون می گفت خیلی بحث مهمیه و زیر بنای برنامه نویسیه ! یادمه که یک 4 ساعت کامل رو درباره فلوچارت درست کردن نیمرو گذاشت و بهمون نشون داد که هر کاری چقدر می تونه ریز باشه و ظریف باشه و دقت توش مهمه ! خیلی کلاسش باعث شد که من به برنامه نویسی علاقه مند باشم!

soldier
05-08-2007, 12:29
متاسفانه یا خوشبختانه ، نمیدونم کدوم رو بکار ببرم.

اما من هنوز دانشگاه نرفتم که این درس رو تجربه کنم. اما به این 2 جمله ایمان دارم.

برای همین میزارمشون توی امضام.

حتی برای یک مسیر یاب که میخواستم بسازم 3 سال طول کشید. و آخر به نتیجه رسیدم.

موفق باشید

Hektor
05-08-2007, 12:49
اينجا همه موافقند
پس جاي يك مخالف خالي هست!
در اينكه الگوريتم پايه و مقدمه هست خب شكي نيست
در اينكه در نحوه ي فكر كردن افراد هم ممكنه تغيير ايجاد كنه هم موافقم چون تماما مبتني بر منطق هست
اما راجع به اين جمله ات حداقل در كشور خودمون نمي تونم باهات موافق باشم:

موفقیت برنامه نویسان در زندگی خیلی بیشتر از بقیه است...
ضمنا خيلي از كسانيكه از رشته ي كامپيوتر فارغ التحصيل شدند از اينكه وقت زيادي رو روي اين مباحث گذاشتند پشيمونند چون كمتر كاربردي هست در حال حاضر مگر اينكه كاملا مشغول برنامه نويسي شده باشي حرفه اي
نمونش خودم كه ديگه برنامه نويسي فسيل شده برام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

my friend
07-08-2007, 10:37
خب ، افرادی هستن که مثل من هنوز دانشگاه نرفتن و دبیرستان هستن و نمیدونن فلوچارت چیه...
یه توضیحی میشه بدید؟
خودم فکر میکنم منظور از فلوچارت ساخت یه نمودار درختی هست... ( یا یه چیزی شبیه به این... مثلا هر موضوع بطور جداگانه ) که مواردی که باید نوشته بشن رو در هر شاخه میزاریم تا به ترتیب جلو بریم و چیزی رو از قلم نندازیم... درسته؟

Aminzikzak
11-08-2007, 23:18
تایید میشه

bad_boy_2007
11-08-2007, 23:39
در نظام آموزشی جدید الگوریتم و فلوچارت جزء یکی از واحد های عمومی برای تمامی رشته ها در دانشگاهها تردیس میشود. منظورتون نظام دبيرستانهاست يا دانشگاهها ؟
همونطور که خودتون هم ذکر کرديد الگوريتم نويسي يکي از بخشهاي مهم در طراحي يک برنامه است (در مراحل اوليه توليد نرم افزار بايد انجام بشه و به مرور ميتونه اصلاح بشه) ولي متاسفانه حتي براي برخي رشته هاي کامپيوتر هم اين درس لحاظ نشده !!!!‌(علوم کامپيوتر و چند تا ديگه !) . که اين هم کاملا مشخصه که دليلش چيه ! متاسفانه يا خوشبختانه افرادي سرفصل دروس دانشگاهها رو تدارک ميبينن که حتي نميدونن اين رشته اي که ميخوايم واسش سرفصل تهيه کنيم با آلبالو چه فرقي ميکنه !
بيخيال کاري از دست ما بر نمي‌آد ، خلاصه بگم اگه ميخواين برنامه نويس بشين و وقتي بعد از 2 سال برنامتون رو خواستين اصلاح کنين ، توانايي اين کار رو داشته باشيد اگر اين درس جزو سرفصل دروستونه بهش ارزش و بها بديد اگر هم نيشت خودتون يه زحمتي به خودتون بديد ! ميتونين تو دانشگاهتون کلاسهاي گروهي تشکيل بديد و از اين بحث لذت ببريد .
اي کاش اين تاپيک رو در انجمن برنامه نويسي قرار ميدادي.:20:

bad_boy_2007
11-08-2007, 23:44
خب ، افرادی هستن که مثل من هنوز دانشگاه نرفتن و دبیرستان هستن و نمیدونن فلوچارت چیه...
یه توضیحی میشه بدید؟
خودم فکر میکنم منظور از فلوچارت ساخت یه نمودار درختی هست... ( یا یه چیزی شبیه به این... مثلا هر موضوع بطور جداگانه ) که مواردی که باید نوشته بشن رو در هر شاخه میزاریم تا به ترتیب جلو بریم و چیزی رو از قلم نندازیم... درسته؟

الگوريتم رو اگه بخوام مختصر و کوتاه توضيح بدم ميشه راه حل يک مسئله به بيان ساده و روان .
حالا اين راه حل ميتونه از طريق فلوچارت (همون نمودار درختي که گفتي) يا شبه کد (کدهاي شبيه به کدهاي برنامهع نويسي ولي مختصر شده) ، زبان شيرين فارسي (بيان راه حل بصورت گزاره) و هر شيوه ديگه اي که براي طراح الگوريتم و برنامه نويس واضح باشه و قابليت پياده سازي رو هم داشته باشه ، نوشته بشه.

am_merman01
13-08-2007, 03:15
راستش من دانشجوی کشاورزی هستم و اصلاً آلگوریتم و فلوچارت رو پاس نکردم (کاشکی کشاورزی هم از این درسهای باحال داشت) ولی از این دو جمله خوشم اومد البته ما هم تو کشاورزی چیز هایی شبیه این جملات رو زیاد داریم ولی کو گوش شنوا.!!!!!!!!

bad_boy_2007
13-08-2007, 21:53
راستش من دانشجوی کشاورزی هستم و اصلاً آلگوریتم و فلوچارت رو پاس نکردم (کاشکی کشاورزی هم از این درسهای باحال داشت) ولی از این دو جمله خوشم اومد البته ما هم تو کشاورزی چیز هایی شبیه این جملات رو زیاد داریم ولی کو گوش شنوا.!!!!!!!!

لزومي نداره که حسرت بخوري که چرا رشته کشاورزي اين درس رو نداره ! تا آخر تابستون هنوز يک ماه و خورده اي مونده ميتوني به راحتي يک کتاب طراحي الگويتم رو با خيال راحت پاس کني ! :20: