مشاهده نسخه کامل
: انجمن جاوا
navid_hosseini_69
04-08-2007, 21:11
:40:سلام دوستان گویا قرار نیست در این تالار انجمن جاوا افتتاح بشه:41:!
خیلی دوست دارم ابعاد مختلف این زبان رو به بحث بگذاریم!!!
برنامه نویسی ، اپلت سازی ، XMl و برنامه نویسی برای موبایل و .......:18:
اگر مشکلی دارید حتما تو این تاپیک مطرح کنید!!
ممنون:40::10:
masoud_iq
11-08-2007, 13:24
سلام به نظر من می تونه تاپیک خیلی خوبی باشه
من با net beans برنامه می نویسم و چند تا مشکل داشتم؟؟
1.وقتی یه سوکت می سازم و به جای شماره ip یه String رو که ip درونش هست رو میدم مشکل پیدا می کنه
2.
3.
4.
....:31:
tehranchi
12-08-2007, 21:08
سلام به نظر من می تونه تاپیک خیلی خوبی باشه
من با net beans برنامه می نویسم و چند تا مشکل داشتم؟؟
1.وقتی یه سوکت می سازم و به جای شماره ip یه String رو که ip درونش هست رو میدم مشکل پیدا می کنه
2.
3.
4.
....:31:
با عرض سلام
منهم به این تاپیک علاقه مند شدم و سعی می کنم واسه این تاپیک مفید باشم ...
می شه واضخ تر بگی که اولا با netbeans داری midp می نویسی اگه این طور هست می شه بگی واسه چی داری IP ست می کنی ؟ تا بتونم بیشتر کمکت کنم
درود
masoud_iq
13-08-2007, 13:32
من دارم با applet ها کار می کنم و می خوام بین دو کامپیوتر ارتباط برقرار کنم
navid_hosseini_69
13-08-2007, 14:58
با سلام :11:
از اینکه مدتی در آمدنم تاخیر شد عذر می خواهم
امیدوارم که تاپیک مفیدی برای دوستداران زبان جاوا باشد
در ابتدای کار وارد پیچیده ترین قسمتهای زبان جاوا شده ایم!!!!!
موضوع سوکت و شبکه در جاوا از مفاهیم پیچیده و حرفه ای آن است امیدوارم که دوستان حتما کمک کنند
از درون اپلت های جاوا می شود به شبکه راه یافت. اما نباید در این میان محدودیت های امنیتی جاوا را از یاد برد
سه روش برای اتصال به شبکه از طریق اپلت وجود دارد
1. اتصال به صفحه وب توسط خود مرور گر
2. اتصال به یک URL توسط openStream()
3. استفاده از کلاس سوکت
شاید جالبترین بخش همان کلاس سوکت باشد که البته یکی از مشکلترین بخشهاست.
شی سوکت را به شکل زیر می سازند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که البته باید توجه کرد که منظور از نام پورت همان شماره آن است پس فکر نکنم متغیر String قبول کند!!!:41::41::41:
با استفاده از استریم های ورودی و خروجی باید از سوکت استفاده کرد
و دستور بستن سوکت:(ضروری!!!)
در سوکت های سرور نیز باید از متد accept() برای پذیرفتن تقاضای مشتری استفاده کرد.
موفق باشید...:40:
navid_hosseini_69
15-08-2007, 11:59
مسابقه نخبگان IT با همکاری موسسه پژوهشگران جوان روز سه شنبه این هفته برگزار شد.
گروه آرتا تک هم با سرگروهی بنده در این مسابقه شرکت کرد.
از این جهت که ممکن است سوالات این مسابقه و جوابهای آن برای دوستان جالب باشد آنها را در ذیل تقدیم می کنم.
آرایه ی A مفروض است:
1- آرایه را از کار بر گرفته آن را مرتب کنید.
2- اولین خانه ای که شماره خانه با عدد محتوای آن یکی نیست را چاپ کنید
3- نقطه ای از سمت راست صفحه شروع به حرکت کند و پس از رسیدن به سمت چپ ، در بازگشت در وسط صفحه متوقف شود.
4- نقطه از وسط صفحه به یکی از گوشه های صفحه تا منتهی علیه حرکت کند.
5- رشته S را از کار بر دریافت کنید. برای نمایش رشته پردازشی انجام دهید که قبل از رسیدن به حروف بزرگ(capital letter) ادامه ی رشته را از خط جدید آغاز کند.
Ali Is Student --->
Ali
Is
Student
6- توپی در نقطه ی تصادفی ایجاد شود. و به سمتی از صفحه متمایل شود. پس از برخورد با کناره ی صفحه با زاویه ی 45 درجه برگردد. آن عمل تا زدن دکمه ی Enter ادامه یابد
navid_hosseini_69
15-08-2007, 12:02
جواب سو الهای 1و2 به دلیل اینکه نسبتا ساده است ذکر نشده است.
جواب سوال 6(که یک سوال مشکل) است هم کامل نیست. بسیار خوشحال می شوم که در مورد پاسخ آن همفکری کنیم.
:11:سوال 3
:11:سوال 4
:11:سوال 5
:11:سوال 6
:40:در ضمن از هفته آینده اگر خدا بخواهد آموزش زبان جاوا را شروع خواهیم کرد.
انجمن جاوا منتظر سوالات و جوابهای شما می باشد.
موفق باشید.....
navid_hosseini_69
20-08-2007, 11:07
سلام دوستان
کدامیک از شما برنامه دیشب (یکشنبه) کوله پشتی رو دید.
مهمانان این برنامه افرادی بودند که با زبان جاوا یک سیستم عامل تحت وب WebBase ساخته بودند. و اون را به عنوان یک تکنولوژی به دنیا معرفی کردند. خود امیرسام یکی از متخصصان شرکت Sun MicroSystem ( توسعه دهنده زبان جاوا) می باشد.
به امید اینکه بازهم از این سرزمین پاک جوانانی این چنین رشد کنند.
به امید موفقیت آنان و شما.
موفق باشید........:11::11::11:
farhadansary
06-12-2011, 12:14
سلام به همه
شاید سئوالم خیلی پیش پا افتاده باشه اما به حساب مبتدی بودن من بزارید لطفاً
من تازه با جاوا شروع کردم به نوشتن کل تئوری هارو و دستورات رو می دونم
وقتی مینویسم حتی از روی کتاب این اررور رو میده و من هر چی تلاش میکنم نمیتونم اصلاحش کنم
D:\Java>javac saluton.java
saluton.java:2: cannot find symbol
symbol : class string
public static void main(string[]Arguments){
^
saluton.java:3: cannot find symbol
string greeting=("sauton mondo!");
^
saluton.java:4: package system does not exist
system.out.println(greeting);
^
3 errors
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
من اون شکلک ها رو نزدم
دوست عزیز رو گوشی سامسونگ S5570 mini جاوا نصب میشه یا نه؟
farhadansary
06-12-2011, 12:45
روی سامسونگ ها باید فایل های دات جار و دات جار رو با هم کپی کنی حل میشه
اگر باز هم نتونستی برنامه جاد میکر رو دانلود کن یه برنامه 100kb هستش بزار بقل فایل جار موقع باز کردن جاد میکر همه توضیحات رو میده
سپس خط اولی که نوشتم رو مجداً انجام بده کارت را میافته ......
salam dostan: man ye barname mohasebat amaliyat ryazi ba zaban java bayad benevisam mishe komakam konid.:41:
سلام اميدوارم حالتون خوب با شه .من يه برنامه محاسبه براي عبارت رياضي مثلa*(x+y)/3 با زبان جاوا ميخوام ميشه كمك كنيد.ممنون:41:
سلام. من جاوا رو با eclipse مینویسم و اونجا فقط با کد میشه کامپوننتها رو ساخت. من هم میسازمشون، ولی به هیچ وجه نمیتونم محلشون رو تغییر بدم! این بزرگترین مشکل من در جاواست. لطفا یکی بیاد و بگه چطور باید این کارو بکنم؟ با setLocation که نشد. با هیچ چیز دیگهای هم نمیشه!
=====
در ضمن، برای محاسبه اون فرمول، این کد کار میکنه، زیاد چیز سختی نیست:
سلام به همه
شاید سئوالم خیلی پیش پا افتاده باشه اما به حساب مبتدی بودن من بزارید لطفاً
من تازه با جاوا شروع کردم به نوشتن کل تئوری هارو و دستورات رو می دونم
وقتی مینویسم حتی از روی کتاب این اررور رو میده و من هر چی تلاش میکنم نمیتونم اصلاحش کنم
D:\Java>javac saluton.java
saluton.java:2: cannot find symbol
public static void main(string[]Arguments){
^
saluton.java:3: cannot find symbol
string greeting=("sauton mondo!");
^
saluton.java:4: package system does not exist
system.out.println(greeting);
^
3 errors
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
من اون شکلک ها رو نزدم
System
s باید بزرگ باشه :20:
shayan_tanha
07-03-2012, 01:24
سلام دوستان
من هیچی از برنامه نویسی نمیدونم و میخوام شروع کنم یاد بگیرم. اینو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستش یه کتاب جاوا 2007 داشتم از اون شروع کردم ( چه روش انتخاب زبان علمی ای !!! )
گفته بود JDK رو بگیرید نصب کنید
منم کردم و هر چی دنبال شورتکاتش گشتم پیدا نکردم!!!
بعد فهمیدم بابا اصلا این یه طور دیگست
رفتم تنظیمات مربوط بهش رو کردم ولی بازم وقتی تو CMD فرمان javac رو میدم تا یه برنامه ساده رو کامپایل کنم میگه فرمان javac رو نمیشناسه
بنظرتون مشکل از کجاست؟ یعنی تو قسمت path سورس برنامه رو خوب معرفی نکردم یا ایراد از جای دیگس
تو کنترل پنل آیکونش اومده و ضمنا وقتی دستور java -version رو تو CMD میدی یه ورژنی میاد که حداقل نوشن میده من یه ورژنی رو دارم. حالا بنظرتون مشکل از کجاست؟ اگر برنامه رو غلط نوشته باشم و مثلا بگم javac shayan.java آیا بازم میگه javac رو نمیشناسم؟ منکه بعید میدونم
مرسی که کمک میکنید
سلام
چه جوری میشه آرایه ای از arraylist تعریف کرد؟
چرا این دستور کار نمیکنه؟
seyede70
19-11-2012, 18:46
با سلام خدمت دوستان....استادمون براای پروژه جاوا برنامه کتابخونه رو معرفی کرده.....از دوستان کسی هست که به من کمک کنن؟ من مشکلی که دارم اینه که تو کار با جاوا ضعیف هستم..بخش اول برنامه هم به صورت زیر هست :
تاریخ سیستم و دکمه ی add dayوارد سیستم شود(user name & password)Operator:ایجادوویرایش یک عضو جدیدنام وتلفن وادرس و شماره ی عضویت اضافه کردن کتاب جدید به کتابخانهنام نویسنده: نام نویسنده کتاب است شماره کتاب:یک شماره ی منحصر به فرد برای هر کتابنام کتابتعداد جلد:تعداد جلد های کتاب که قرار است اضافه شودقرض دادن کتاب به یک عضوجستجوی یک عضو بر اساس نامجستجوی یک کتاب با عنوان خاص ثبت قرض دادن کتاب به عضو برگشت یک کتاب توسط عضویک عضو خاص چه کتابهایی را قرض گرفته استاعلام برگشت کتاب قرض گرفته
سلام
امیدوارم سوالم بی ربط نباشه
من نیاز به یادگیری جاوا اسکریپت دارم .اما دوست دارم زبان جاوا رو هم به عنوان یه زبان قدرتمند یاد بگیریم.میخواستم بدونم اگه زمان بزارم اول جاوارو یاد بگیرم(مقدماتی)بعد به سمت جاوااسکریپت(حرفه ای) بهتر نیست؟یا زیاد مربوط نیست؟
dracula_killer
14-12-2012, 14:06
دوست عزیز جاوا و جاوا اسکریپت دو دنیای کاملا متفاوت هستند!!!
هیچ ربطی به هم ندارن و هیچ فرقی هم برای شما نمی کنه کودوم رو اول یاد بگیری
سلام بر دوستان اینجا نیز می تونن سوالاشون رو بپرسن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم به شما پيوستم - تازه دوره جاوا شروع كردم
اميدوارم مفيد باشيم براي هم!
ممنون ميشم از تجربيات شخصيتون براي يادگيري بهترم بگيد!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
کمک: برای نوشتن GUI بازی مار پله
من یکمی آماتورم و تازه جاوا روتو دانشگاه یاد گرفتم!
یه مشکلی تو پروژه داشتم که امیدوارم کمکم کنید!
سلام!
می خواستم ببینم برای بازی مارپله چطور می تونم با استفاده از کتابخونه های گرافیکی جاوا یک جدول رسم کنم ... که بطور کامل هم بتونم تو کدم به مختصاتش دسترسی پیدا کنم جدول باید اینجوری باشه
16-15-14-13
9-10-11-12
8-7-6-5
1-2-3-4
تورو خدا کمکم کنید وقتم کمه
حتما هم باید شماره هاشو نمایش بده!
سلام
کسی اینجا دستوری میشناسه که تو یه رشته طولانی به جز یه رشته خاص بقیه رو با یه رشته مشخص جایگزین کنه؟ میتونم به جز کاراکتر بقیه شو جایگزین کنم اما نمیتونم بگم اگه این کاراکترا پشت هم باشن (یعنی یه عبارت خاص) نگهشون داره!
jak_1300
06-03-2013, 12:20
سلام دوستان من امروز اولین جلسه کلاسم برنامه نویسی جاوا اسکریپت رو تو دانشگاه داشتم
از اونجایی که مشکل زبان دارم نمیتونم توضیحات پروفسور رو بفهمم فقط یک تمرین بود که واسه شروع بهمون داده بودن و من سر در نمیارم ازش نمیفهمم اصلا چی به چیه کسی میتونه به من کمک کنه ؟
میخوام بدونم این چیه :
function diff (x,y) {
if (y==0) {
return x ;
} else {
return diff (x-1,y-1)
}
}
print ( diff (5,0));
تابع diff دو تا عدد رو میگیره و مقادیرشون رو در X,Y قرار میده...!
اگر Y برابر ۰ بود، که مقدار X رو برگشت میده...
در غیر اینصورت، تا زمانی که Y مساوی ۰ بشه، X,Y رو منهای یک میکنه و دوباره به خود تابع میده.... تابع دوباره اجرا میشه و مقدار Yرو بررسی میکنه....اگر صفر بود که X رو نشون میده و اگر نبود، دوباره یک عدد از X,y کم میکنه و میفرسته به تابع ...
jak_1300
06-03-2013, 12:39
من متوجه نمیشم اصلا
میشه تو یاهو باهاتون صحبت کنم؟
erfan_lcd
jak_1300
06-03-2013, 12:50
چرا دو تا علامت مساوی گذاشته؟ y==0 ؟
چرا وقتی بین این علامتها } انقدر فاصله هست یعنی رفته تو خط بعدی نوشته؟
else یعنی چی منظورش چیه؟
print یعنی چی؟
return یعنی چی؟
تابع diff دو تا عدد رو میگیره و مقادیرشون رو در X,Y قرار میده...!
اگر Y برابر ۰ بود، که مقدار X رو برگشت میده...
در غیر اینصورت، تا زمانی که Y مساوی ۰ بشه، X,Y رو منهای یک میکنه و دوباره به خود تابع میده.... تابع دوباره اجرا میشه و مقدار Yرو بررسی میکنه....اگر صفر بود که X رو نشون میده و اگر نبود، دوباره یک عدد از X,y کم میکنه و میفرسته به تابع ...
سلام...
چیزی که شما میخواین اموزش برنامه نویسی از صفر هستش...! :)
خوب، در برنامه نویسی ما دو حالت داریم....
فرض کنین که میخوایم مقدار X رو در Y بریزیم.....در این حالت مینویسیم:
Y=X
یعنی چی؟! یعنی اینکه محتویات Y برابر هست با محتویات X :).... این وسط یه سری شرط و اینا هم هست که باید رعایت بشن...
اما گاهی میخوایم بررسی کنیم که ایا Y و X مقادیرشون برابر هست یا نه؟! در زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی، معمولا دو مساوی استفاده میشه....
بنابراین وقتی ما مینویسیم X==Y یعنی مقادیر ایکس و ایگرگ با هم برابرن... کاربردش هم بیشتر توی شرط ها هستش....
چرا وقتی بین این علامتها } انقدر فاصله هست یعنی رفته تو خط بعدی نوشته؟
مسئلهای به نام اسکوپ یا دایرهی نظارت داریم ما....
در اینجا، ما تعیین میکنیم که چیزایی که بین {} هستش رو انجام بده....!!! البته اجباری نیست و فقط اگر بخوایم چند خط کد بزنیم مینویسیم....
حالت ساده ترش اینه:
در اینجا کدهای ما(یعنی در صورتی که شرط برقرار بود، کارهایی که میخوایم بکنیم در یک خط جا میشه...)...
گاهی اینجوری نیست و چند خط نیاز داریم مثلا:
پس این برای اینه که کدهای با تعداد خط بیشتر رو مشخص بکنیم.... چرا؟! چون بعد بسته شدن پرانتز (بعد از نوشتن IF) ما یه پرانتز باز و بسته میکنیم.... تا جایی که یه ; یا همون یه خط جدید باشه جزو شرط هست و بقیش نیست....!!!
Else
حالت دیگهی شرطه.... مثلا ما میگیم اگر سیب و پرتقال داشت، بخر، اگر نداست پفک بخر..!!! الس همونه.... یعنی اگر این شرطی که من میذارم، برقرار بود، اینکارار رو بکن اگر نه(Else)، این کارها رو بکن!!! :)
print یعنی چی؟
درج کردن، نوشتن روی صفحه یا جایی که فراخونده شده! :)
return یعنی چی؟
بازگشت بده! :) وقتی تابعی رو صدا میزنیم، diff تابع شما هست که صدا زدین... باید یه بازگشتی بده....یعنی یه سری کار میکنه رو دادهای که بهش دادیم، و این ریترن میاد نتیجه رو نشون میده!!!
کدها، رو اگر انگلیسی بلد باشین راحت میشه خوند....!!!
شما نوشتی که ایف(اگر) ایکس ایگرگ برابر صفر بود، مقدار ایکس رو نشون بده، مگرنه(السElse)، از ایکس و ایگرگ یکی یک واحد کم کن و دوباره به تابع بده.... تابع همین کار خط اول رو میکنه باز باهاش! :)....
اگر این مباحث، جلسهی اول و اولین چیزیه که از برنامه نویسی بهتون درس دادن، به نظرم یاد نمیگیرین....!!!
کلی اموزش و توتریال برنامه نویسی داریم که میتونن بهتون یاد بدن....
اون تو رفتگی ها هم برای زیبایی و قابلیت خونده شدن(Read ability ) کد ها میباشه و تاثیری نداره....!!
jak_1300
06-03-2013, 18:35
سلام ممنون دوست عزیز از توضیحاتتون خیلی لطف کردین
شما کتابی سراغ دارین که من بتونم بهتر یاد بگیرم
اره اون مسئله ماله جلسه اول بود
سلام...
چیزی که شما میخواین اموزش برنامه نویسی از صفر هستش...! :)
خوب، در برنامه نویسی ما دو حالت داریم....
فرض کنین که میخوایم مقدار X رو در Y بریزیم.....در این حالت مینویسیم:
Y=X
یعنی چی؟! یعنی اینکه محتویات Y برابر هست با محتویات X :).... این وسط یه سری شرط و اینا هم هست که باید رعایت بشن...
اما گاهی میخوایم بررسی کنیم که ایا Y و X مقادیرشون برابر هست یا نه؟! در زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی، معمولا دو مساوی استفاده میشه....
بنابراین وقتی ما مینویسیم X==Y یعنی مقادیر ایکس و ایگرگ با هم برابرن... کاربردش هم بیشتر توی شرط ها هستش....
مسئلهای به نام اسکوپ یا دایرهی نظارت داریم ما....
در اینجا، ما تعیین میکنیم که چیزایی که بین {} هستش رو انجام بده....!!! البته اجباری نیست و فقط اگر بخوایم چند خط کد بزنیم مینویسیم....
حالت ساده ترش اینه:
در اینجا کدهای ما(یعنی در صورتی که شرط برقرار بود، کارهایی که میخوایم بکنیم در یک خط جا میشه...)...
گاهی اینجوری نیست و چند خط نیاز داریم مثلا:
پس این برای اینه که کدهای با تعداد خط بیشتر رو مشخص بکنیم.... چرا؟! چون بعد بسته شدن پرانتز (بعد از نوشتن IF) ما یه پرانتز باز و بسته میکنیم.... تا جایی که یه ; یا همون یه خط جدید باشه جزو شرط هست و بقیش نیست....!!!
Else
حالت دیگهی شرطه.... مثلا ما میگیم اگر سیب و پرتقال داشت، بخر، اگر نداست پفک بخر..!!! الس همونه.... یعنی اگر این شرطی که من میذارم، برقرار بود، اینکارار رو بکن اگر نه(Else)، این کارها رو بکن!!! :)
درج کردن، نوشتن روی صفحه یا جایی که فراخونده شده! :)
بازگشت بده! :) وقتی تابعی رو صدا میزنیم، diff تابع شما هست که صدا زدین... باید یه بازگشتی بده....یعنی یه سری کار میکنه رو دادهای که بهش دادیم، و این ریترن میاد نتیجه رو نشون میده!!!
کدها، رو اگر انگلیسی بلد باشین راحت میشه خوند....!!!
شما نوشتی که ایف(اگر) ایکس ایگرگ برابر صفر بود، مقدار ایکس رو نشون بده، مگرنه(السElse)، از ایکس و ایگرگ یکی یک واحد کم کن و دوباره به تابع بده.... تابع همین کار خط اول رو میکنه باز باهاش! :)....
اگر این مباحث، جلسهی اول و اولین چیزیه که از برنامه نویسی بهتون درس دادن، به نظرم یاد نمیگیرین....!!!
کلی اموزش و توتریال برنامه نویسی داریم که میتونن بهتون یاد بدن....
اون تو رفتگی ها هم برای زیبایی و قابلیت خونده شدن(Read ability ) کد ها میباشه و تاثیری نداره....!!
برا جاوا راستش نه... مخصوصا که زبانتون مشکل داره! :(
اگر انگلیسیتون خوب بود، بهتون چند انتشارات معرفی میکردم که کتابشون رو بگیرید!
کیان مهر
12-03-2013, 15:58
سلام..میدونم عجیبه که پیش برنامه نویسای حرفه ای یه سوال خیلی مبتدی پرسید...اما من هیچی از برنامه نویسی نمیدونم...تازه با جاوا میخوام شروع کنم...چون ترم اولم!!:wub:
لطفا راهنماییم کنین که از کجا شروع کنم و چطوری یاد بگیرم......
با تشکر فراوان :n26:
لطفا راهنماییم کنین که از کجا شروع کنم و چطوری یاد بگیرم......
دوست عزیز، استاد مربوطه کتابی معرفی نکرده؟؟؟؟
به هر صورت، سایت اغازه برای جاوا چند کتاب گذاشته، اگر انگلیسی بلدین، کتاب های انگلیسی Apress رو بخونین (کتاب های بگنینگ یا غاز خودش داره...)....
همچنین انتشارات For Dummys (برای احمق ها) هم هستش که من شخصا زیاد با کتاباش حال نمیکنم، ولی خیلی از دوستانم از کتاباش واقعا چیز یاد گرفتن! :)....
jak_1300
17-03-2013, 19:01
میثم جان این کتابها که گفتی به فارسیش گیر میاد ؟
دوست عزیز، استاد مربوطه کتابی معرفی نکرده؟؟؟؟
به هر صورت، سایت اغازه برای جاوا چند کتاب گذاشته، اگر انگلیسی بلدین، کتاب های انگلیسی Apress رو بخونین (کتاب های بگنینگ یا غاز خودش داره...)....
همچنین انتشارات For Dummys (برای احمق ها) هم هستش که من شخصا زیاد با کتاباش حال نمیکنم، ولی خیلی از دوستانم از کتاباش واقعا چیز یاد گرفتن! :)....
راستش نمیدونم فکر نکنم که ترجمه شده باشن :)
jak_1300
17-03-2013, 20:34
این رو میشه برا من تفسیر کنی چی میگه ؟
var test 1='ali' , test2='salam' ;
یا
var test_1='ali' , age=25;
راستش نمیدونم فکر نکنم که ترجمه شده باشن :)
jak_1300
17-03-2013, 20:49
این اعلان کردن یعنی چی؟؟؟
الان اینجا یعنی میگه متغیر اس برابر با hello
متغییر اس تست 2 برابر با اس تست 2 بعلاوه ورلد؟
alert یعنی چی اینجا؟
var sTest="hello";
sTest2=sTest + "world";
alert (sTest2); // hello world
قبل از مقداردهی اعلان نشده است. sTest در مثال فوق متغیر 2
موقعی که مفسر به چنین متغیرهاي که بدون اعلان، مقداردهی می شوند , برخورد می کند، یک متغیر سراسري به همان نام
ایجاد کرده و مقداري را به آن اختصاص می دهد. با این وجود پیشنهاد می شود همیشه قبل از به کارگیري متغیرها آن
ها را اعلان کنید.
Reyhaneh1.6
23-03-2013, 19:41
سلام دوستان
من هیچی از برنامه نویسی نمیدونم و میخوام شروع کنم یاد بگیرم. اینو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستش یه کتاب جاوا 2007 داشتم از اون شروع کردم ( چه روش انتخاب زبان علمی ای !!! )
گفته بود JDK رو بگیرید نصب کنید
منم کردم و هر چی دنبال شورتکاتش گشتم پیدا نکردم!!!
بعد فهمیدم بابا اصلا این یه طور دیگست
رفتم تنظیمات مربوط بهش رو کردم ولی بازم وقتی تو CMD فرمان javac رو میدم تا یه برنامه ساده رو کامپایل کنم میگه فرمان javac رو نمیشناسه
بنظرتون مشکل از کجاست؟ یعنی تو قسمت path سورس برنامه رو خوب معرفی نکردم یا ایراد از جای دیگس
تو کنترل پنل آیکونش اومده و ضمنا وقتی دستور java -version رو تو CMD میدی یه ورژنی میاد که حداقل نوشن میده من یه ورژنی رو دارم. حالا بنظرتون مشکل از کجاست؟ اگر برنامه رو غلط نوشته باشم و مثلا بگم javac shayan.java آیا بازم میگه javac رو نمیشناسم؟ منکه بعید میدونم
مرسی که کمک میکنید
سلام ، یعنی شما مراحل زیر رو انجام دادین و باز هم درست کار نکرد؟
1-روی mycomputer کلیک راست کن ==> properties بعد advanced system settings بعدش invironment variables برید
در این قسمت روی user variables for u اگرpath وجود نداشت new رو زده و نام متغیر رو path بزارید و variables value را مسیر پوشه ی bin قرار دهید.(مثلا C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_13\bin)
اگر path وجود داشت با نقطه ویرگول مسیر bin را بدهید.
برای اطمینان از نصب jdk اگر در CMD کلمه ی javac رو بزنید باید فایل های کامپایلر jdk رو بیاره!
می تونین توی یکtext متن برنامه رو بنویسید و بعدش اسم اون رو با نام برنامتون و java . ذخیره کنید و All Files رو بزنین و اون رو توی همون جایی که ویندوزتون نصبه ذخیره کنید بعد احتمالا توی cmd بعد از نوشتن دستور class. رو می سازه.
سلام
اینجا کسی میدونه چه جوری باید حافظه ram مورد استفاده eclipse رو افزایش داد؟من رفتم داخل eclipse.ini و این دوتا مقدارو عوض کردم، اما بازم خطای Java heap space میده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.