ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن کامپیوتر

javad_raouf_danger
04-08-2007, 18:22
سلام تازگی ها کامپیوترم خیلی زیاد فاتی می کنه به طوری عجیب که مربوط به نرم افزار خاصی نیست و همه نرم افزار ها ممکنه قفل کنند وقتی قفل هم می کنند دیگه end task هم نی شند یعنی پیغام End task میاد بعد اون پیغام dont send eror رو می زنم ولی بازم نرم افزار بازه و قفله وقتی هم بعضی وقت ها نرم افزار های قفل شده بسته می شند دوباره که بازشون می کنم دوباره قفل می کنن یعنی تنها راهش ریست کردن کامپیوتر هست ویندوزم عوض کردم درست نشد:2:
از وقتی کامپیوترم رو ارتقا دادم اینطوری شده
گرافیک:256 از اونایی که تا 512 هم جواب می ده با استفاده از رم
ram:1024
cpu:3200
از هر کی هم می پرسن می گه سخت افزارات سالمن دارم دیگه دیوونه می شم تورو خدا کمک کنید:41:

godsmak
04-08-2007, 19:24
میشه بگی ترتیب رم هات به چه صورته؟
مثلا 2 تا 256 و یکی 512 ؟

AliROCK
04-08-2007, 19:33
هنگ میکنه ریست هم میشه؟
اگه ریست هم میشه مشکل فن هست cpu داغ میکنه مجبوره که ریست کنه با برنامه speedfan دمای کله سیستمت رو ببین چه طوره

Mostafa_Amol
04-08-2007, 21:07
هنگ میکنه ریست هم میشه؟
اگه ریست هم میشه مشکل فن هست cpu داغ میکنه مجبوره که ریست کنه با برنامه speedfan دمای کله سیستمت رو ببین چه طوره

تایید می شود ....

یه چیز دیگه ای هم که هست : ممکنه هم ویروس داشته باشه ....اگه اطلاعاتت زیاد برات مهم نیست همه درایو هات رو فرمت کن ...

یه چیز دیگه ای هم هست : ممکنه سخت افزارات با هم مچ نباشه .....

TEC
05-08-2007, 00:07
بهتره یه آنتی ویروس قوی نصب کنی، مثل نود32.. بعد آپدیتش کنی و سیستمت رو باهاش چک کنی تا اگه ویروسی سیستمت داره پاک بشه.

به نظر من سیستمت باید ویروس داشته باشه.
در ضمن خوبه که فایروال ویندوزت هم فعال بشه.. همینطوره؟

javad_raouf_danger
05-08-2007, 00:33
میشه بگی ترتیب رم هات به چه صورته؟
مثلا 2 تا 256 و یکی 512 ؟

نمی فهمم منظورت چیه من یک رم ا گیگ دارم

هنگ میکنه ریست هم میشه؟

نقل قول:
نوشته شده توسط AliROCK [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هنگ میکنه ریست هم میشه؟

تایید می شود ....

من که نگفتم خود کامپیوتر ریست می شه گفتم مجبورم ریستش کنم تا درست بشه

یه چیز دیگه ای هم که هست : ممکنه هم ویروس داشته باشه ....اگه اطلاعاتت زیاد برات مهم نیست همه درایو هات رو فرمت کن ...

بهتره یه آنتی ویروس قوی نصب کنی، مثل نود32.. بعد آپدیتش کنی و سیستمت رو باهاش چک کنی تا اگه ویروسی سیستمت داره پاک بشه.

به نظر من سیستمت باید ویروس داشته باشه.
در ضمن خوبه که فایروال ویندوزت هم فعال بشه.. همینطوره؟

من هم اطلاعاتم مهمه هم نود 32 دارم که زود به زودم آپدیتش می کنم

یه چیز دیگه ای هم هست : ممکنه سخت افزارات با هم مچ نباشه .....
اینم مطمئنم نیست چون قبلا این مشکلو داشتم ولی الان همش با هم مچه
از همکاریه همتون متشکرم اگر یک آنتی ویروس بهتر از نود 32 سراغ دارید به من حتما معرفی کنید با تشکر

AliROCK
05-08-2007, 21:05
mcafee نسخه enterprise عکس العمل خوبی هم برای ورود ویروس داره
مهم نیست خودش ریست میشه یا مجبوری ریست کنی مهم اینه که کارش به ریست میکشه اگه فنت زیاد گردوغبار بگیره گرما به المینیوم فن منتقل نمیشه که فن خنکش کنه برنامه ای رو هم که معرفی کردم حتما بگیر خیالت راحت شه که دقیقا مشکل چیه با نرم افزار soft sandra هم میتونی کله سخت افزارت رو چک کنی برای فایروال هم فعلا فاتحه outpost خونده شده (یه زمانی بهترین بود!)میتونی از zonealarm یا kasper استفاده کنی

javad_raouf_danger
05-08-2007, 21:25
mcafee نسخه enterprise عکس العمل خوبی هم برای ورود ویروس داره
مهم نیست خودش ریست میشه یا مجبوری ریست کنی مهم اینه که کارش به ریست میکشه اگه فنت زیاد گردوغبار بگیره گرما به المینیوم فن منتقل نمیشه که فن خنکش کنه برنامه ای رو هم که معرفی کردم حتما بگیر خیالت راحت شه که دقیقا مشکل چیه با نرم افزار soft sandra هم میتونی کله سخت افزارت رو چک کنی برای فایروال هم فعلا فاتحه outpost خونده شده (یه زمانی بهترین بود!)میتونی از zonealarm یا kasper استفاده کنی
اگه لطف کنی و لنک همه اینا رو که گفتی بزاری ممنون میشم

AliROCK
05-08-2007, 21:38
mcafee رو با تورنت باید بگیری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار دانلود فایلهای torrent

یا

اینم برنامه تست دمای کله سیستم

مجانی هستش کرک نمیخواد