ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری xp و vista را با هم بزارم ؟

m2stech
04-08-2007, 00:29
چجوری باید xp و vista را با هم بزارم ؟ اول کدام را باید install کنم ؟ نکته ی خاصی داره که باید انجام بدم ؟

SIMON137
04-08-2007, 01:06
چجوری باید xp و vista را با هم بزارم ؟ اول کدام را باید install کنم ؟ نکته ی خاصی داره که باید انجام بدم ؟
سلام دوست عزيزم

شما اول ويندوز xp رو بريز بعد برو توش. دي وي دي يا سي دي ويستا رو بذار.مراحل نصب رو طي كن تا به جايي برسي كه بهت شماره سريال بده
اما ویندوز رو نصب نکن این مال زمانی است که شما شماره سریال روی جلد رو نداشته باشی.

بعد سی دی رامت رو بوت کن. یکی از درایو های شما باید خالی باشه و گرنه اون رو فرمت می کنه.وقتی وارد قسمت داس شدی ورژن مورد نظرت رو انتخاب کن.به نظر من یولتی میت رو انتخاب کن. درایو مورد نظر رو انتخاب کن و نصب کن.بعد عین xp قطعات رو بهش بشناسون.

کوچکترین مشکلی بود من در خدمتم.

hamilton
04-08-2007, 18:53

ميتوني ابتدا ويندوز XP را در درايو C نصب كني بعد از آن سيستم را با DVD ويستا راه اندازي كنيد و عين نصب مراحل XP را در مورد ويستا طي كنيد و آنرا مثلا در درايو D نصب كنيد.در طول مراحل نصب ويستا با توجه به اينكه سريال معتبري وجود نداره محل وارد كردن سريال را خالي بگذاريد و اگر پيغامي به شما داد OK كرده و پس از پايان مراحل نصب و بوت شدن ويستا آنرا با كرك معتبري كه وجود دارد رجيستر كنيد تا مشكل آپديت ويستا را هم نداشته باشيد.
فقط توجه داشته باشيد كه در طي مراحل نصب ويستا ممكنه 2-3 بار بدون هيچ گونه اطلاعي سيستم شما Restart شود كه جاي نگراني نداره.

secure
07-08-2007, 08:37
اگر مشکلی هم داشتید میتونید به این تاپیک مراجعه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

namber_one
07-08-2007, 09:25
من پيشنهاد ميكنم اول ويستا رو نصب كني
چون من خودم اين كار رو كردم 3 ماه است كه مشكلي ندارم

ويدايران
07-08-2007, 11:44
يک راه هست که بايد کمی حرفه ای عمل کنی
یعنی پارتیشن فعال بسازی و بعد یک پارتیشن فعال را انتخاب کنی
و بعد هر سیستم عامل که خواستی نصب کنی
با این کار می تونی که چند سیستم عامل با هم داشته باشی و هر کدام که خواستی بوت کنی
و هر سیستم هم که اشکال پیدا کرد بدون اینکه از اجرای باقی سیستم عامل های نصب شده
نگران باشی فرمت کنی و ویندوز و یا سیستم دیگری رانصب کنی
حتی می تونی دو تا سیستم ویستا را هم نصب کنی