ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دير لاگين شدن كلاينت

fardad2003
03-08-2007, 23:02
تا به حال شده كه تعدادي از كلاينتاتون حتي بعد چندمين بار لاگين كردن ( با همون user ) خيلي دير وارد محيط windows بشن ؟

secure
03-08-2007, 23:25
بله دوست عزیز به علت برنامه هایی هست که تو Startup اجرا میشن و چون همزمان ممکنه چند برنامه بخواد اجرا بشه سیستم دچار مشکل میشه اگه یه crtl+alt+del بگرید همون زمان بلافاصله وارد محیط ویندوز میشه.توصیه میکنم startup رو خالی کنید.

nightmare
04-08-2007, 00:55
اگر کلاینت هات عضو دامین هستن ، ممکنه تنظیمات DNS سرورشون مشکل داشته باشه که باید آیپی Internal DNS Server رو بهشون بدی ،
+
اگر نسبت به درایوی C سرور ( یا درایوی که پروفایل یوزر ها اونجاست ) برای یوزر ها Permission تعریف کردی و محدودشون کردی ، می تونی Permission هارو برداری و مجدد تست کنی ( تمام این راه ها در صورتی که کلاینت ها عضو دامین هستن . )

تا بعد ...

secure
04-08-2007, 00:58
اشاره ای به اینکه توی دومین هستند نکردن.

fardad2003
04-08-2007, 18:57
بله درسته كلاينتها دومين هستن . من قبلا" Internal DNS رو وارد كردم ولي جواب نداد حتي سرعت باز شدن نرم افزار ها رو هم كم كرد (البته نرم افزارها تحت شبكه نيستن ) و اينكه هيچ پرميژني هم براي پروفايلها در نظر نگرفتم .:21:

secure
04-08-2007, 23:31
در بعضی شرایط Client ها به علت ترافیک در شبکه یا فعالیت بالای DNS Server با log in شدن به دومین مشکل دارن و مدتی رو صرف پیدا کردن سرور میکنن و در نهایت از پروفایل cache شده استفاده میکنن .بنابراین مدت زمانی طول میکشه.فکر میکنم علتش این باشه.

گاهی اوقات سرور های ضعیف که روی اونها ISA Server هم نصب شده میتونه علت این موضوع باشه.

همچنین Pollution هم میتونه علت این امر باشه.DNS Server تون رو چک کنید.

ولی باز هم پیشنهادم اینه یه نگاهی به Startup تون بندازید .همیشه مشکل از سرور یا شبکه نیست.

Nomber1
06-08-2007, 00:14
در run تایپ کنید msconfig

در تب start up کلیه موارد انتخاب شده ای که فعال هستند را غیر فعال کنید .

سیستم را ری استارت کرده و به راحتی لاگ ان شوید و تیک کانفیگوریشن که بعد از بوت میاد رو بزنید و تایید کنید .

امیدوارم حل کنه.

fardad2003
07-08-2007, 00:26
دوستان عزير secur و nomber جان من در مورد مورد Dos تا 2003 و Vista اطلاعات و تجربه كافي و كامل دارم شغل من مديريت شبكه شركتهاست . ولي همونطور كه مي دونين بعضي مشكلات فقط از طريق تجربه بايد حل شده باشد تا بشه مجددن اونارو حل كرد.اين مسايل مي تونه جزو راه حل ها باشه ولي راه حل من اين نيست . آيا شما به تجربه با اين مشكل روبرو بودين ؟ اگه آره لطفا" كامل توضيح بدين . ممنون از دوستان عزيزم.:46:

Nomber1
07-08-2007, 00:45
دوست من .
من که خدمت شما جوابت رو دادم ....

پست قبلی من رو لطفا بخون ...

msconfig , startup , disable all , restart

secure
07-08-2007, 01:14
تجربه به من همون هایی که گفتم رو ثابت کرده.شما امتحان کردین؟.همیشه مشکلات ناشی از مسایل پیچیده نیست.

Nomber1
07-08-2007, 01:20
تجربه به من همون هایی که گفتم رو ثابت کرده.شما امتحان کردین؟.همیشه مشکلات ناشی از مسایل پیچیده نیست.

کاملا درسته secure جان .
پستی که شما ارائه کردی کاملا یکی از دلایل منطقی برای دیر لاگ این شدن هست و یکی از جواب های این دوست ما .
جوابی هم که من دادم هم جز جواب ها هست .
شاید هم هر دو جواب مشکل گشای این دوستمون باشه .

به هر حال نظر شما کاملا درسته و تایید شدست .

mkoleiny
07-08-2007, 10:14
این مشکل رو من داشتم و خیلی هم اعصابمو خورد کرد. چند تا چیزو باید امتحان کنید:
1- کارت شبکه enable هست و کانکت شده
2-dns هاتون درست ست شده باشه.
اگر اینارو تست کردی مشلت هنوز حل نشده کاری رو که من کردم بکن:
1- برو registry بعد hkey-loca-machine بعدش system بعدش controlset001 بعدش services یعدش از winsock و winsock2 اوی یه backup بگیر و بعد پاکشون کن، بعد برو توی کانکشن نتورکت install رو بزن بعد protocol بعد have disk بعدش تایپ کن c:\windows\inf الیته c متغیره درایو سیستمتونه بعد tcp/ip رو دوباره نصب کن.بعد یه restart. امیدوارم مشکلت حل بشه.

fardad2003
08-08-2007, 18:37
بله secure قبلا" امتحان شده . Nomber جان startup رو لازم دارم

Nomber1
08-08-2007, 18:47
بله secure قبلا" امتحان شده . Nomber جان startup رو لازم دارم

اگه منظورت از لازم داشتن استارت اپ اینه که نیاز داری که برنامه ای هنگام لاگ این شدن run شه شما به جز اون برنامه سایر برنامه ها رو disable کن . اگه مشکلت حل نشد مشکل از همون برنامه ای هست که هنگام لاگ این شدن قراره run شه . میتونی اون رو غیرفعال کنی و لاگ این کنی و ببینی فرقی داشت یا نه ....:5: