مشاهده نسخه کامل
: كمك آيميت بخرم يا n73?خواهش ميكنم فوري
p30world user
03-08-2007, 20:37
1- گوشي من n70 هست و ميخوام گوشي رو عوض كنم چون با كارهاي متني و ويرايش و ..نرم افزاري كار ميكنم موندم n73 بخرم يا Qsheet يا آي ميت.سر و كارم با اينترنت هم هست ميخوام خط ثابت رو بفروشم و ايرانسل بگيرم.
نظر شما چيه ؟
خب اگه می خوای با اینترنت کار کنی ایمیت چون ویندوز موبایل و تاچ اسکرین هستش و صفحش بزرگتره بیشتر به کار میاد
MOSHAVER AMIN
03-08-2007, 22:03
خب اگه می خوای با اینترنت کار کنی ایمیت چون ویندوز موبایل و تاچ اسکرین هستش و صفحش بزرگتره بیشتر به کار میاد
تائيد ميشه
در صورتيكه صدا واست مهمه ان73
منم آيميتو توصيه ميكنم.اما ايرانسلو نه چون دوستاني كه دارن راضي نيستن.
general_zh_71
03-08-2007, 23:46
به نظر من دور آیمیت رو خط بکش من قبلا آیمیت داشتم اصلا راضی نبودم جالا نمی دونم مال من اینطوری بود یا مال همه اینطوریه
-کار نکردن قلم نوری در قسمت پایین صفجه موبایل گاهی اوقات
-نشان ندادن شارژ گوشی در بعضی اوقات
-نداشتن منشی تلفنی
-ریست شدن خود به خود گوشی و پاک شدن تمام شماره ها
-و خیلی مشکلات دیگه داشت که یادم نیس چون خیلی وقت دور انداختمش(استفاده نمی کنم)
من بعضی هاشو پس از زدن نرم افزار مخصوص در دبی از نمایندگیش
تونستم حل کنم من که خیلی نا راضی هستم
The_Last_Samurai
04-08-2007, 00:37
با کارایی که تو میخوای تو انجام بدی حتما پاکت بگیر.
برا راهنمایی هم برو تو تاپیکش.
خیلی ها که گرفتن راضی هستن.حالا یه نفر از بین این همه شانس نمیاره.:41:
دوستان سلام
گوشی های سری سیمبیانuiq هم شاید بد نباشن
The_Last_Samurai
04-08-2007, 17:32
دوستان سلام
گوشی های سری سیمبیانuiq هم شاید بد نباشن
درسته UIQ هم بد نیست.
ولی عمرا کاراییش به اندازه ی ویندوز موبایل نیست.
در ضمن برنامه هایی که برای ویندوز موبایل هست خیلی بیشتر از UIQ هستش.:5::46:
p30world user
04-08-2007, 20:33
دوستان خيلي ممنون از لطفتون. با n73 كاملا آشنا هستم وكار كردم...ولي ايميت ...
نظره خودم رويQtek s200هست .
اين مدل مثل آي ميت هست (تمام مشخصاتش) ولي به خاطر ماركش يه كم ارزونتره.
پردازندهTexas Instruments OMAP850 200 MHzسیستم عامل
دوربين 2
Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم قيمتش الان 430 باشه
درسته ميگن سرعت خيلي پاييني داره؟
برنامه هاي خوب براي تلفظ متن انگليسي و ديكشنري و .. داره؟
يه سوال ديگه اگه كيبورد بخوام بهش وصل كنم ميشه؟
p30world user
04-08-2007, 20:39
آيميت PocketPC نداره ولي كيوتك داره فقط اين فرقشونه پردازندهTexas Instruments OMAP850 200 MHzسیستم عاملMicrosoft Windows Mobile 5.0
قيمت تو سايت زده 540
منتظر راهنمايي شما هستم.
BioHazard
04-08-2007, 21:16
سلام
I-mate پاکت نیست :18::18::18:
عزیز I-MATE یکی از بهترین گوشیهای پاکت هست
The_Last_Samurai
05-08-2007, 01:53
آيميت PocketPC نداره ولي كيوتك داره فقط اين فرقشونه پردازندهTexas Instruments OMAP850 200 MHzسیستم عاملMicrosoft Windows Mobile 5.0
قيمت تو سايت زده 540
منتظر راهنمايي شما هستم.
عزیز با این حرفی که زدی قطعا نمیدونی پاکت پی سی معنیش چیه.البته قصدم فقط راهنمایی هست.:46:البته من هم اطلاعاتم ناقصه.ولی اگه اشتباه نکنم به تمام گوشی های که ویندوز موبایل دارن پاکت پی سی میگن:10:
به نظر من این دو گوشی(imate JAM IN و Qtek S200) فرقی با هم ندارن.تنها فرقشون شرکت سازندش هست که imate بیشتر اسم در کرده و Qtek هم نسبتا معروفه.
قیمتش هم تقریبا 430 هستش.که از Jam In یه 50 تومنی ارزون تره
p30world user
05-08-2007, 20:10
با با به خدا شوخي كردم ديگه ان قدر هم سرم ميشه . اصلا ( آدم دروغ گو ) شما كه باور نميكنين............مي خواستم بفهمونم كه هيچ فرقي ندارن.
بلا خره چي كار كنم كسي كيوتك داره ؟
دوستم ميگه touch اون زود خراب ميشه.درسته ؟
حتما بايد با صفحه كار كني يا با دكمه هاش هم ميشه؟
كيبورد بهش وصل ميشه؟
سلام
I-mate پاکت نیست :18::18::18:
عزیز I-MATE یکی از بهترین گوشیهای پاکت هست
عزیز جان شلوغش نکن , فقط گوشیه خوبیه , بهترین PPC نیست , چون عیب و ایراد زیاد داره .
نظر من بیشتر روی I750 سامسونگ بود ( الحق با پردازنده 455 مگا هرتزی , سری تو سرا داره )
ولی Everex ٍ900 با پردازنده سامسونگ با سرعت 500 مگا هرتز و ساپورت نرم افزاری قوی , متاسفانه خیلی ضعیف تشریف داره .
یه نکته جالب در مورد سه برند معروف گوشی آیمیت - کیوتک و O2 : طراحی هر سه تا رو یک شرکت انجام میده . با یه ذره تحقیق میبینی خیلی از طرحاشون عینا شبیه همدیگه است .
دوستان سلام
آره طراحی اونا رو شرکت htc که فکر کنم تایوانی باشه انجام می ده تازه خیلی از طرح ها رو نمی ده اونا برند کنن که معمولا بهتر هم هستن مثل advantage7500 که دوربین 3 مگا داره با صفحه نمایش عالی 5 اینچی البته برا پاکت ها دوربین مهم نیست و یه مدل خوب دیگه به نام shift با دوربین 1.2 و صفحه نمایش 7 اینچ
p30world user
06-08-2007, 21:13
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
v1.05 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s60v2
دوستان من منتظر راهنمایی شما هستم ................
آقا کمککککککککککککککککککککککک ککک کسی جواب منو نمیده ؟
p30world user
06-08-2007, 21:17
برنامه بالایی که گداشتم به نظر من بهترین برنامه است.
اینم v3
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v1.05
خواهشا یکی کمکم کنه.
IMANOKIA
07-08-2007, 00:13
سلام به دوستان عزيز من يك ايميت جمين دارم كه 6ماه كار كرده و تميز است و هيچ عيبي هم تا حالا ازش نديدم به علت نياز به پول قصد دارم اين گوشي را بفروشم اگر كسي خواهان بود برام پيام خصوصي بذاره
اگه ترجيحا از شيراز يا بوشهر مشتري باشه بهتره....منتظرم در مور د قيمت هم به علت نياز شديد به پول حاضرم زير قيمت بدم ضمنا همه امكاناتش كامله يه مموري 2گيگ Sd هم روش هست.
دوست عزیز اگر ppc خواستی به نظر من همان qteks200 انتخاب خوبی است.
ولی بدان شماره گیری با ppc به راحتی موبایل نیست ( به دلیل صفحه تاچ اسکرین)
و معمولا باید دودستی کار کنید.
دوستان سلام
ایمان جان فکر فروختن گوشیتو تو بوشهر نکن هیچکس نمی خره منظورم همه ppc ها هستش چون اصلا امکان استفاده از خیلی از امکاناتشون نیست من خودم می خواستم بخرم پشیمون شدم
IMANOKIA
07-08-2007, 20:27
دوستان سلام
ایمان جان فکر فروختن گوشیتو تو بوشهر نکن هیچکس نمی خره منظورم همه ppc ها هستش چون اصلا امکان استفاده از خیلی از امکاناتشون نیست من خودم می خواستم بخرم پشیمون شدم
حرف جالبي زدي دوست عزيز
حالا مي شه بگي از چه امكاناتي نمي شه تو بوشهر استفاده كرد كه تو تهران يا جاهاي ديگه قابل استفاده است:46:
شايد هم منظورت چيز ديگه بوده نمي دونم والله اين همه ادم دارن از ppc استفاده مي كنن مشكلي هم نيست
p30world user
07-08-2007, 20:50
دوستان عزیز خیلی ممنون بنا براین من qtek میخرم.
ولی یه سوال در مورد اینترنت.
دارم خط ثابت رو میفروشم و ایرانسل از این اعتباری ها می گیرم
کار درستیه؟
mostafa_khan
07-08-2007, 23:13
گویا تصمیمت رو گرفتی...اما من ان 73 رو پیشنهاد میکنم..چون الان هم قیمتش خیلی عالی شده هم اینکه واقعا خیلی کامله..هیچی هم کم نداره
IMANOKIA
08-08-2007, 19:24
نوكيا ان73 كه الان اكثر كارگراي افغاني هم ان73 دارن ديگه خيلي خز شده
به نظر من يا ايميت جمين بگير كه همون qtek s200 هست يا اينكه نوكيا ان95 ....در حال حاظر اين دو بهترينه...به نظر من همون گوشي اقاي توتونچي:31: رو بخر و ان95 هم مي گن زياد مالي نيست
MOSHAVER AMIN
08-08-2007, 23:06
اگه خز شدن مهم نيست گزينه بهتر از ان 73 پيدا نميشه
حرف جالبي زدي دوست عزيز
حالا مي شه بگي از چه امكاناتي نمي شه تو بوشهر استفاده كرد كه تو تهران يا جاهاي ديگه قابل استفاده است:46:
شايد هم منظورت چيز ديگه بوده نمي دونم والله اين همه ادم دارن از ppc استفاده مي كنن مشكلي هم نيست
دوستان سلام
ایمان جان نمونه بارزش gprs هست که فعلا ایرانسل داره که اونم معلوم نیست کی میاد شاید سال دیگه که خیلی دیره خود مخابرات هم بازم معلوم نیست کی اینو ارائه بده اصلا خودت فکر کن این ملت چه استفاده ای از گوشی می خوان بکنن که تو اسمارت فون ها نیست و فقط تو ppc ها موجوده به غیر از تک و توکی مثل استاد دانشگاه که بخواد برخی فایل ها رو از طریق دیتا پرژکتور که به این اینا وصل می کنه برا دانشجو نشون بده که به جای خریدن این میره لپ تاپ می گیره
p30world user
09-08-2007, 18:08
n73 فقط يه مشكلي داره ..صفحه نمايشش يكم براي من كوچيكه و بستر نرم افزاريش ضعيف تر از ppc هست.
آخه با pdf files زياد كار ميكنم و متن هاي انگليسي براي همين صفحه نمايش خيلي مهمه.n70 شاهه ولي خيلي صفحه نمايش كوچيكي داره.
آقايان عزيز اين سوال منو جواب ميديد؟
در مورد اینترنت.
دارم خط ثابت رو میفروشم و ایرانسل از این اعتباری ها می گیرم
کار درستیه؟
MOSHAVER AMIN
09-08-2007, 22:59
نه كار درستي نيست چون
همهزينت بيشتر ميشه هم ممكن خدمات كمتري در اينده براي خطوط اعتباري در نظر گرفته بشه
دوستان سلام
دقیقا فقط هزینت بیشتر می شه که اصلا به صرفه نیست کمی صبر کن مخابرات هم خدماتشو راه میاندازه
p30world user
10-08-2007, 21:36
مرسی دوستان . خط رو نفروختم و لی ایرانسل اعتباری خریدم.
MOSHAVER AMIN
10-08-2007, 22:41
كا خوبي كردي اما يه هزينه اضافي هم واسه خودت تراشيدي به هر حال مباركت باشه
p30world user
11-08-2007, 13:48
مرسي دوست عزيز.
p30world user
11-08-2007, 14:00
كمك اطلاعات رو براي فعال سازي gprs , mms كجا وارد كنم ؟
از طريق 130 جواب نداد .شبكه خرابه .
اگه ایرانسل اعتباری خریدی , اصلا نگران هزینه نباش , تا وقتی که استفاده نکنی و اعتبار داشته باشه خطت معتبره . اگه اعتبارت تموم بشه و تا سه ماه کسی برات زنگ نزنه یا " پیامک " نفرسته بازهم خط مال خودته , معتبره ولی یک طرفه است . بعد از سه ماه حالا یه کاری شد بماند ( میتونی روز 29 از ماه سوم بگی برات " پیامک " بفرستند , دوباره سه ماه دیگه معتبر میشه )
حالا یه چیز جالب دیگه , فقط کافیه سیم کارت ایرانسلت رو داخل گوشی بزنی و گوشی رو روشن کنی , بلافاصله " پیامک " تنظیمات جی پی آر اس برات ارسال میشه , اگه ارسال نشد یعنی اینکه گوشی که خریدی سیستم Ota رو پشتیبانی نمیکنه یا اینکه توی لیست پشتیبانی Gprs ایرانسل نیست و نمیتونی به راحتی استفاده کنی .
بعضی از مدلهای گوشی با سرویس دهنده های خارج از کشور تنظیم شده اند ( توی گوشی های قدیمی میتونی مثلا اسم وودافون رو ببینی ) و با سرویسهای داخل کشور کار نمیکنند ( البته خیلی نادر و کمیابند ) .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.