ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در Defragmenter کردن هارد

pooyan.kh
03-08-2007, 14:09
با سلام...
خدمت شما عرض شود که درایو اف رو وقتی Defragmenter میکنم کارشو کامل انجام نمیده و بعد از Defragmenter باز هم خطهای قرمز رنگ هستن.مشکل از چیه؟

AK1
03-08-2007, 14:13
احتمالا فضاي خالي تو پارتيشن مورد نظر براي جابجاي فايل وجود نداره ابرنامه Diskeeper امتحان كن

Mostafa_Amol
03-08-2007, 14:27
من یه جا خوندم که نوشته بود "برای دفرگ کردن باید 30% هر درایو خالی باشه "

Balrog
03-08-2007, 15:42
يه سرى از فايل‌هاى سيستمى و در حال اجرا نمى‌تونن Defrag بشن (مگه اينكه از تو يه ويندوز ديگه درايور شامل اون‌ها رو Defrag كنى.) مفهوم خط‌هاى قرمز اينه.

saviss
03-08-2007, 15:46
يه سرى از فايل‌هاى سيستمى و در حال اجرا نمى‌تونن Defrag بشن (مگه اينكه از تو يه ويندوز ديگه درايور شامل اون‌ها رو Defrag كنى.) مفهوم خط‌هاى قرمز اينه.
میگما ...ایشون میگن درایو اف ...ونه درایو ویندوز...دراونصورت ممکنه ازسیستم ری استورهم باشه(نشه جابجاشون کرد)؟

Balrog
03-08-2007, 16:02
اى بابا، من چرا «اف» رو نديدم! :31:
از اين به بعد به جاى اف بنويس F دوست عزيز؛ pooyan.kh!

شايد، البته تا حالا نديدم اين سرويس ويندوز با Defragment مشكل داشته باشه.
براى حصول اطمينان ايشون مى‌تونه System Restore رو در درايو مد نظر Turn Off كنه و نتيجه رو بگه.

Persian.Boy
05-08-2007, 01:46
با سلام...
خدمت شما عرض شود که درایو اف رو وقتی Defragmenter میکنم کارشو کامل انجام نمیده و بعد از Defragmenter باز هم خطهای قرمز رنگ هستن.مشکل از چیه؟

دوست عزیز اون نقطه های قرمز بستگی به برنامه ای داره که استفاده میکنید. اولش بگید شما از چه برنامه ای استفاده

میکنید.

در هر صورت این نقطه های قرمز رنگ 2 تا معنی متفاوت داره.

1. اون فایل ها رو نمیتونه انتقال بده و دلیلش رو هم دوستان اساره کردند یعنی فضای کم در هاردی که میخواهید دفرج

بشه.

2. اون نقطه های قرمز هر کدوم فایل هایی هستند که در عرض مدت 30 روز درست شده اند. یعنی شما 30 روز گذشته

یا اون فایل ها رو انتقال دادید و یا دانلود کردید و به اون هارد اضافه شده. در این صورت برنامه به اون فایل های تازه ساخت

کاری نداره و بیشتر میره روی فایل هایی که قدیمی هستند و کار خودش رو انجام میده.

در آخر هم من به شما برنامه PerfectDisk Professional رو پیشنهاد میکنم. این برنامه رو میشه طوری تنظیم کرد که

قبل از بالا اومدن ویندوز شروع به دفرج یک یا چندین هارد بکنه. در این حالت حتی فایل های خود سیستم هم دفرج

میشن چون این فایل ها در حالت عادی و زمانی که در داخل ویندوز هستید دفرج نمیشن و عملا هیچ عملی روشون

انجام نمیشه اما برنامه هایی مانند Diskeeper به دروغ میگن که کل هارد دفرج شده اما اگر یک تحقیق تخصصی روش

انجام بشه متوجه میشید که هیچ تغییری صورت نگرفته اما گزارش کاری که Diskeeper بهتون میده یه چیز دیگه است.