مشاهده نسخه کامل
: معرفی یک سامسونگ 5 مگاپیکسلی
زمان درج خبر ◄
11:23 پنج شنبه 11/05/86
--------------------------------------------------------------------------------
به گزارش گروه خبری GSM، رقابت بین تولیدکنندگان موبایل برای بدست آوردن بازار به جایی رسیده که سامسونگ هم یک گوشی با دوربین 5 مگاپیکسلی تولید کرده است. این گوشی سامسونگ که مدل SGH-G600 است در شبکه GSM کارکرده و در بازار اروپا عرضه می شود.
این گوشی دارای صفحه نمایش LCD و 2/2 اینچی با قابلیت پخش 16 میلیون رنگ و بلوتوث نسخه 2 می باشد. دوربین گوشی دارای فلاش LED بوده و قابلیت اعمال افکت های جالب و زیادی را داراست. امکان پخش mp3 و فایل های ویدئویی برای دوستداران موسیقی و فیلم فراهم است. علاوه بر این جستجوگر Netfront برای مرور صفحات اینترنتی برای کاربران وجود دارد. از لحاظ ظاهری نیز این گوشی با پوشش مشکی بسیار زیباست و جزو گوشی های مد روز قرار دارد.
انگار بازاره 5 مگاپیکسلیها داره داغ میشه...!!!!!!!!
فکر کنم ابران هم کم کم خودشو به این دوره از رقابتها برسونه...!
mahyarSAMSUNG
03-08-2007, 13:45
خوب برای سامسونگ داغه . چون سامسونگ تا حالا 5 تا 5 مگاپیکسلی معرفی کرده ولی نوکیا و سونی فقط یکی . خبر قدیمیست سامسونگ 3 روز بعد از این گوشی جی 800 رو با فلاش زنون و 5 مگاپیکسلی رو هم معرفی کرد
ONLY_NOKIA
03-08-2007, 14:22
تو ايران دو تا 5 مگا پيكسلس بيشتر نيست
يكي ال جي كه بدرد نمي خوره
يكي ان 95 كه حرف نداره
دوستان سلام
حالا بذارین k850 وg800 بیان دیگه N95 حرفی واسه گفتن نداره ؟؟البته N95 تا اون موقع فروش خودشو کرده
ONLY_NOKIA
03-08-2007, 18:01
شرمنده اگه سايته موبايل ريويو رو قبول داري بايد بهت بگم ثابت شد ان 95 دوربينش از كا 850 بهتره
تاپيكش تو همين فروم هست
دوستان سلام
حالا بذارین k850 وg800 بیان دیگه N95 حرفی واسه گفتن نداره ؟؟البته N95 تا اون موقع فروش خودشو کرده
کاملآ موافقم
راستش من عاشق جی 800 شدم چون 3 برابر زووم اپتیک هم داره و فلاش زنون و 5 مگا پیکسل و ال سی دی 16 ملیون رنگ
من که عاشقشم
شرمنده اگه سايته موبايل ريويو رو قبول داري بايد بهت بگم ثابت شد ان 95 دوربينش از كا 850 بهتره
تاپيكش تو همين فروم هست
شما که نظر دیگران واست مهم نیست
و نظرت هم کاملآ شخصی هست
خوب برای سامسونگ داغه . چون سامسونگ تا حالا 5 تا 5 مگاپیکسلی معرفی کرده ولی نوکیا و سونی فقط یکی . خبر قدیمیست سامسونگ 3 روز بعد از این گوشی جی 800 رو با فلاش زنون و 5 مگاپیکسلی رو هم معرفی کرد
شما احتمالا میتونی تاریخ نوشته شده رو بخونی!!!!!!!!!!!
اون روز که من تاپیک زدم خبر قدیمی نبود.
لطفا بیشتر دقت کن.
mahyarSAMSUNG
04-08-2007, 04:43
فکر جی 800 رو از سرتون بیرون کنید . نمیاد ایران
دوستان سلام
بهراد جان منم مثل خودتم ولی هم باید بیاد ایران هم باید مایشو داشته باشم
فکر جی 800 رو از سرتون بیرون کنید . نمیاد ایران
Why ??????
دوستان سلام
بهراد جان منم مثل خودتم ولی هم باید بیاد ایران هم باید مایشو داشته باشم
آره خوب
ولی من اولین نگاهم به دبلیو 960 سونی هست و بعد به جی 800
mahyarSAMSUNG
05-08-2007, 04:59
برای اینکه ما جهان سومی هستیم و این گوشی مثل جی 600 اول توی اروپا میره .
برای اینکه ما جهان سومی هستیم و این گوشی مثل جی 600 اول توی اروپا میره .
پس کلآ ممکن هست بعدا بیاد
پس کلآ ممکن هست بعدا بیاد
ولی اگرم بیاد فکر نکنم بتونه جلوی n95 وایسه البته اگه ارزونتر باشه یه چیزی تازه با n95یاk850 مقایسه نشده ببینیم دوربینه کدوم بهتره
mahyarSAMSUNG
06-08-2007, 11:24
سامسونگ بهترین دوربینها رو داره . واسه خودم ثابت شده . با کیفیت تر از نوکیا و سونی . سونی که هیچ بره اون نویزهاشو جمع کنه
سامسونگ بهترین دوربینها رو داره . واسه خودم ثابت شده . با کیفیت تر از نوکیا و سونی . سونی که هیچ بره اون نویزهاشو جمع کنه
دوستان سلام
شما همیشه از سونی و نوکیا بدت میومده و فقط سامسونگو قبول داری من خیلی از پست های شما رو خوندم همیشه از این دو تا بد می گفتی و از سامسونگ خوب از اسم هم که معلومه رو ش تعصب دارین
ShahabSAMSUNG
06-08-2007, 19:26
ولی قبول کنین که دوربین های سونی با این همه ادعاشون، نویز زیادی دارن. حداقل نسبت به سامسونگ که خیلی نویز دارن.
(من خودم دبلیو810 دارم ها :31:)
MOSHAVER AMIN
06-08-2007, 23:02
ولی قبول کنین که دوربین های سونی با این همه ادعاشون، نویز زیادی دارن. حداقل نسبت به سامسونگ که خیلی نویز دارن.
(من خودم دبلیو810 دارم ها :31:)
تائيد ميشه اين تعصب نيست يه واقعيت كه برخي از دوستان حاضر به پذيرش اون نيستن
mahyarSAMSUNG
07-08-2007, 01:12
دوستان سلام
شما همیشه از سونی و نوکیا بدت میومده و فقط سامسونگو قبول داری من خیلی از پست های شما رو خوندم همیشه از این دو تا بد می گفتی و از سامسونگ خوب از اسم هم که معلومه رو ش تعصب دارین
من همیشه با لطافت بیشتری میگفتم که سونی دوربینش خوب نیست:31: ولی دیدم کار ساز نیست و همه گیرهای علکی میدادن بهم ولی الان جدیدا از کلمه دوربین سونی اریکسون 2 ریال نمی ارزه استفاده میکنم که کارساز بوده . من درباره نوکیا بد نمیگم اتفاقا من توی فکر خرید گوشی نوکیا هم میرم ولی سونی ابداااااااااااااااااااااا اااااااا :41::31:
دوستان سلام
منم مثل شما تعصب رو هیچ گوشی و مارکی ندارم ولی وقتی اسمتونو می ذارین سامسونگ یا نوکیا بعد هرجا که پست شما هست فقط تعریف همین مدلهاست خوب قبول کنین آدم فکر می کنه تعصبی هستین حالا اگه حرف دوربینه و نه موبایل همه می دونن کنون و نیکون بهترینن بعدش هم سامسونگو سونی و دیگر چیزها ولی وقتی سونی میاد اسم گوشی رو میزاره سایبرشات الکی که همچین کاری نمی کنه چرا سامسونگ نمیاد اسم دوربیناشو رو برخی موبایلاش بزاره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
MOSHAVER AMIN
07-08-2007, 23:19
عجله نكنيد اون روزي هم مياد كه سامسونگ از سايبر سوني هم پيشي بگيره وقت لازمه
وقت
mahyarSAMSUNG
08-08-2007, 01:00
سایبرشات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من پولمو برای سایبرشات حروم نمی کنم . خیلی وقته پیشی گرفته .
ShahabSAMSUNG
08-08-2007, 01:21
دوستان سلام
منم مثل شما تعصب رو هیچ گوشی و مارکی ندارم ولی وقتی اسمتونو می ذارین سامسونگ یا نوکیا بعد هرجا که پست شما هست فقط تعریف همین مدلهاست خوب قبول کنین آدم فکر می کنه تعصبی هستین حالا اگه حرف دوربینه و نه موبایل همه می دونن کنون و نیکون بهترینن بعدش هم سامسونگو سونی و دیگر چیزها ولی وقتی سونی میاد اسم گوشی رو میزاره سایبرشات الکی که همچین کاری نمی کنه چرا سامسونگ نمیاد اسم دوربیناشو رو برخی موبایلاش بزاره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
اتفاقاً دقیقاً الکی همچین کاری میکنه.
به اینا میگن حقه یا ترفند تبلیغاتی.
اگه یه نگاه بندازی، می بینی برای هر خط تولیدش یه اسم گذاشته:
vaio, Xplode, Syber-shot, walkman, Bravia,...
در صورتی که من که از گوشی واکمن سونی اریکسون استفاده می کنم (دبلیو810 دارم) می دونم که واقعاً ترفند تبلیغاتیه.
آخه خیلی مسخره است که بری توی فایل منیجر و یه فایل صوتی یا تصویری رو play کنی، بعد هیچ امکاناتی به غیر از stop نداشته باشی!!!
برای داشتن این امکانات، حتماً باید واکمن رو باز کنی، و فایل رو از اونجا پیدا کنی.
مثل این می مونه که توی ویندوز، روی فایل که کلیک می کنی، Jet audio باز نشه!!!! و برای استفاده از jet audio مجبور باشی حتماً اول Jet audio رو باز کنی و فایل هات رو اونجا add کنی تا بتونی مثلاً یه فیلم رو جلو و عقب ببری!
mahyarSAMSUNG
08-08-2007, 01:33
سامسونگ هم داره که روی هر محصولش اسم گذاشته باشه
مثلا همین تقسیم کردم گوشیای که اولش ultra داره : ultra edition ultra video ultra masseging , .......
و مثلا ام پی تری پلیرهاش که به yepp معروفند .
mostafa_khan
08-08-2007, 07:08
سامسونگ هم داره که روی هر محصولش اسم گذاشته باشه
مثلا همین تقسیم کردم گوشیای که اولش ultra داره : ultra edition ultra video ultra masseging , .......
و مثلا ام پی تری پلیرهاش که به yepp معروفند .
خوب الان اینها چه ربطی به موبایل داشت؟:18:شهاب دسته بندی موبایل ها رو گفت...موبایل چه ربطی داره به voice recorder ؟
اتفاقاً دقیقاً الکی همچین کاری میکنه.
به اینا میگن حقه یا ترفند تبلیغاتی.
اگه یه نگاه بندازی، می بینی برای هر خط تولیدش یه اسم گذاشته:
vaio, Xplode, Syber-shot, walkman, Bravia,...
در صورتی که من که از گوشی واکمن سونی اریکسون استفاده می کنم (دبلیو810 دارم) می دونم که واقعاً ترفند تبلیغاتیه.
آخه خیلی مسخره است که بری توی فایل منیجر و یه فایل صوتی یا تصویری رو play کنی، بعد هیچ امکاناتی به غیر از stop نداشته باشی!!!
برای داشتن این امکانات، حتماً باید واکمن رو باز کنی، و فایل رو از اونجا پیدا کنی.
مثل این می مونه که توی ویندوز، روی فایل که کلیک می کنی، Jet audio باز نشه!!!! و برای استفاده از jet audio مجبور باشی حتماً اول Jet audio رو باز کنی و فایل هات رو اونجا add کنی تا بتونی مثلاً یه فیلم رو جلو و عقب ببری!
دوستان سلام
شهاب عزیز حرفهای آخرت رو قبول دارم ولی اینو که می گی الکی همچین اسمی رو می زارن رو گوشی نه چون سونی یا هر شرکت دیگه یه اسم می زاره روی یک محصول یه معیار هایی هم براش تعریف می کنه که در سایبر شات بودن هم همین طوره و اگه الکی همچین کاری رو بکنه داخل اروپا یا کشورهای دیگه مچشو می گیرن که چی این محصولت که گفتی سایبره معیار های سایبر رو نداره اونوقت 2 مشکل پیش میاد
1-آبروش میره و دیگه کسی زیاد ازش چیزی نمی خره
2- به خاطر ضایع کردن حق مصرف کننده مشتریان یا یه شرکت هایی ازش شکایت می کنن و اونجا هم که مثل ایران نیست مجبور می شه علاوه برجمع کردن محصولاتش خسارت هم بده که خیلی ضرر می کنه
حالا شما دلیل دیگه ای دارین که می گین اینا الکی همچین کاری می کنن بسم الله بگید تا ما هم بدونیم
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.