PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه طوری با سی دی رایتر بوت کنم

reza3600
02-08-2007, 12:22
سلام
من میخام بجای اینکه سی دی های قابل بوت رو با سی دی رام بوت کنم میخام که با سی دی رایتر این کار رو بکنم. توی تنظیمات مادربرد چیزی پیدا نکردم. گزینه ها یا از زوی فلاپی بود یا هارد یا سی دی رام ولی مال سی دی رایتر نبود.
ممنون

nakhoda_abbas
02-08-2007, 16:59
سلام
اين از اون سوالا بود ها!!!:13:
خب عزيزم اين ضايعست چه بايد كرد:5:
خب وقتي رفتي تو Setup بعد بوت رو ميزاي رو سي دي رام بعد كه ريستارت كردي اومد بالا
سي دي مورد نظر رو به جاي اينكه بزاري تو سي دي رام اونو بزار تو رايتر همين ....
خودم هميشه اينكارو ميكنم:20:

reza3600
03-08-2007, 15:05
سلام
اين از اون سوالا بود ها!!!:13:
خب عزيزم اين ضايعست چه بايد كرد:5:
خب وقتي رفتي تو Setup بعد بوت رو ميزاي رو سي دي رام بعد كه ريستارت كردي اومد بالا
سي دي مورد نظر رو به جاي اينكه بزاري تو سي دي رام اونو بزار تو رايتر همين ....
خودم هميشه اينكارو ميكنم:20:

عزیز دل برادر من اونقدر ها هم ساده نیستم. این کاری رو که میگی من قبلا چندین بار موقع نصب ویندوز امتحان کردم نشد.
سرعت خواندن رایتر من بیشتر اط سی دی رامه و من میخام که از زایتر بوت کنم . کس دیگه ای هست که بدونم چی کار کنم.
در هر صورت از جوابی که دادی ممنون

BKM_MAHDI
03-08-2007, 15:07
خوب يك كاري كن شايد بشه.كابل آي دي سي دي رام رو با رايتر عوض كن .

solo_88
03-08-2007, 15:18
سلام...هم از تنظیمات مین برد میتونی که خودت گفتی نشد.
هم موقع بوت کردن میتونی F8 رو بزنی که وارد منوی بوت میشه و معمولا سه گزینه داره که یکیش درایو نوری هست...
من 4 تا رایتر دارم ولی تو هر کدوم که بزارم فرقی نمیکنه...یعنی تنظیمات به شکلیه که یا از رو هارد بوت کنه یا فلاپی یا درایو نوری!!
حالا وقتی شما میای میزاری که مثلا از رو سی دی رام بوت کنه سیستم میاد میگرده ببینه اگه تو کدوم درایو نوری سی دی هست اگه تو یکی نبود میره سراغ دومی و....

اگه هیچ کدوم از این راه ها جواب نداد کابل آی دی رایتر رو بکش

shalineh
03-08-2007, 16:26
سلام
من میخام بجای اینکه سی دی های قابل بوت رو با سی دی رام بوت کنم میخام که با سی دی رایتر این کار رو بکنم. توی تنظیمات مادربرد چیزی پیدا نکردم. گزینه ها یا از زوی فلاپی بود یا هارد یا سی دی رام ولی مال سی دی رایتر نبود.
ممنون
تنها راهش اینه که در تنظیمات بایوس ، رایتر رو به عنوان سی دی رام معرفی کنی. هیچ راه دیگه ای نداره.

graphmax
03-08-2007, 16:30
یا در تنظیمات بایوس و یا با تغییر جامپر پشت سی دی رایتر باید سی دی رایتر رو به عنوان درایو مستر قرار داد.